Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
MAKKACIN
Member
AK_47
тю я думав це радіація) Я пролог тільки пройшов) Тому не звернув увагу
тю я думав це радіація) Я пролог тільки пройшов) Тому не звернув увагу
-
Dremjke
Member
Радиация. Антирад примите или водки выпейте - попуститAK_47: ↑ 21.11.2024 12:29Ни у кого не артефачит небо? какие-то белые точки в небе меняются в рандомных местах.
-
MAKKACIN
Member
Dremjke
AK_47
Водки з інвентаря, ато...
Хлоп, хлоп, закусь і вже плавна гра і статерів немає
AK_47
Водки з інвентаря, ато...
Хлоп, хлоп, закусь і вже плавна гра і статерів немає
-
Азазелло
Junior
Всім бажаю здоров"я!Товариство,підкажіть де шукати цього полковника Коршунова?Бо вже весь хімзавод облазив,навіть кабінет його знайшов,а самого полковника не видно...
-
MAKKACIN
Member
Азазелло
Це ж Сталкер, десь може він бути в хащах за 200м від точки
Це ж Сталкер, десь може він бути в хащах за 200м від точки
-
AK_47
Member
Вот это я тупой
Игрался с настройками масштабирования, думал после этого что-то багнулось
Игрался с настройками масштабирования, думал после этого что-то багнулось
-
phobosse
Member
На 4060TI вылетает из-за недостатка видеопамяти на 1440p
-
Prescott
Member
8 ГБ карт ещё хватит всем (С)phobosse: ↑ 21.11.2024 13:234060TI
-
Max
Junior
У всіх при кожному запуску гри компілюються шейдери хвилин 5?
-
BoJIbHbIu
Member
в кого є недогруз по відеокарті?
карта гуляє просто 45\60% навантаження...
карта гуляє просто 45\60% навантаження...
-
Азазелло
Junior
Ага....може й більше-не засікав.На хімзаводі кілька разів бачив як солдатики через стінки та меблі проходять...така ностальгія за "Тіньми Чорнобиля" зразуMax: ↑ 21.11.2024 16:03 У всіх при кожному запуску гри компілюються шейдери хвилин 5?
-
phobosse
Member
А хто мені підкаже, це я на баг натрапив ?
карта веде до схованки, але я її не можу знайти. знайшов в інеті такий скрін. у мене там немає нічого
карта веде до схованки, але я її не можу знайти. знайшов в інеті такий скрін. у мене там немає нічого
- спойлер
-
ramm
Member
Gamepass не зберігає в "хмарі" сейви без закінчення сесії - сьогодні через відключення світла втратив 3.5 год прогресу, залишились лише сейви вчорашні, коли я правильно вийшов з гри. Але це не зупинить мене проходити гру далі, хоч моє залізо працює як друга батарея навіть на високо-середніх налаштуваннях. Загалом це той самий сталкер, тільки більше і сучасніше. Якщо розробники зроблять пріоритет на подальшому шліфуванні та розробці доступного модкіту, то майбутнє сталкеру буде таке ж довге як і в першої трилогії, бо як кістяк для модів Сталкер 2 виглядає навітькраще. Своє нікому не потрібне рев'ю напишу, коли пройду:)
Max
Перші шейдери в мене зайняли хвилин 30, наступні - хивлину-півтори. i5-9600k, RX6700XT
Max
Перші шейдери в мене зайняли хвилин 30, наступні - хивлину-півтори. i5-9600k, RX6700XT
-
ervin
Member
Той момент, коли пошкодував, що маєш 2к екран. На фуллХД було б трошки спокійніше залізяччу витягувать.
PS. Скачав, але не грав. Світло "Вчасно" вимикають)
PS. Скачав, але не грав. Світло "Вчасно" вимикають)
-
dillinger 8
Junior
ervin
Хіба не можна грати у фулшд на 2к моніторі?
Хіба не можна грати у фулшд на 2к моніторі?
-
st0k
Member
Гра вогонь все працює чітко, музика по радіо просто ракета кайф
-
Nutbar
Member
Перший раз було хвилин 5-6, наступні десь до однієї хвилиниMax: ↑ 21.11.2024 16:03 У всіх при кожному запуску гри компілюються шейдери хвилин 5?
-
VovaII
Member
На Нексусі вже моди повикладали.
-
Donate
Member
Ну пограв ще так годинки 4...
Кровосісі за******** повністю, їх якась нескінченна кількість я вже мінімум штук 8 на нуб локації бачив, а ХП це кабздець взагалі. Мінімум 2-3 рожки з АК. І ще як бонус їм взагі пофігу на дамаг. 2 постріли в лице з двустволки а ця дура на тебе пре знімати 75% ХП.
В цілому будь яких мутантів тут таке враження мінімум 10 і все що тобі потрібно це тільки абуз інакше сжеруть...
Квест на собак до яких бігти кілометр за якого дають 500 і їх там штук 10 це база...
Благо є мод який зменшує їм ХП в 4 рази і кровосіся як приклад відлітає з двух вистрілів в лице з дробаша.
Система спавну крінж, так як рандомні бандиди с заспини за******, вони завжди знають де ти зразу... Взагалі рандом це свисдець, можна місцями зробити релоад і в тому же місці вже нікого немає...
Лут у мобів це крінж, по квесту бігав до вояк дак їх там штук 20-30 у кожного честно лежать 1-5 патронів... Я розумію що типу що баланс але батонів я вже штук 100 назбирав.
Ясен фіг система звуку ще теж ніяка, когось по звуку можна якщо він репліку якусь кине, в іншому випадку це завжди скример...
Що там ще... Система грейдів коштує неймовірних поки грошей, а апгрейдити якийсь куртяк взагалі ніякого сенсу, ось вже в наступному квесті буде ще кращий... Патрони коштують тонну грошей, а користуватись ти будеш тим що падає з мобів.
не знаю я би робив величезний ребаланс якийсь... Щоб моби бігали зі сміттям, патрони дешеві, якісних пушок мінімум те що купив знайшов те й апгрейдиш. Ровно також з тою самою бронькою щоб кастом міг конкурувати з голою бронькою на пару тірів вище... А так... Все як раніше...
Я не знаю як це не бачила цільова группа тестування...
Added in 15 minutes 52 seconds:
О там ще система швидкого доступу. Який ідіот її робив я не розумію, що заважало зробити f1-f4 я не розумію взагалі. Чи хочаб на Z/C чому там поворот голови незрозуміло
Кровосісі за******** повністю, їх якась нескінченна кількість я вже мінімум штук 8 на нуб локації бачив, а ХП це кабздець взагалі. Мінімум 2-3 рожки з АК. І ще як бонус їм взагі пофігу на дамаг. 2 постріли в лице з двустволки а ця дура на тебе пре знімати 75% ХП.
В цілому будь яких мутантів тут таке враження мінімум 10 і все що тобі потрібно це тільки абуз інакше сжеруть...
Квест на собак до яких бігти кілометр за якого дають 500 і їх там штук 10 це база...
Благо є мод який зменшує їм ХП в 4 рази і кровосіся як приклад відлітає з двух вистрілів в лице з дробаша.
Система спавну крінж, так як рандомні бандиди с заспини за******, вони завжди знають де ти зразу... Взагалі рандом це свисдець, можна місцями зробити релоад і в тому же місці вже нікого немає...
Лут у мобів це крінж, по квесту бігав до вояк дак їх там штук 20-30 у кожного честно лежать 1-5 патронів... Я розумію що типу що баланс але батонів я вже штук 100 назбирав.
Ясен фіг система звуку ще теж ніяка, когось по звуку можна якщо він репліку якусь кине, в іншому випадку це завжди скример...
Що там ще... Система грейдів коштує неймовірних поки грошей, а апгрейдити якийсь куртяк взагалі ніякого сенсу, ось вже в наступному квесті буде ще кращий... Патрони коштують тонну грошей, а користуватись ти будеш тим що падає з мобів.
не знаю я би робив величезний ребаланс якийсь... Щоб моби бігали зі сміттям, патрони дешеві, якісних пушок мінімум те що купив знайшов те й апгрейдиш. Ровно також з тою самою бронькою щоб кастом міг конкурувати з голою бронькою на пару тірів вище... А так... Все як раніше...
Я не знаю як це не бачила цільова группа тестування...
Added in 15 minutes 52 seconds:
О там ще система швидкого доступу. Який ідіот її робив я не розумію, що заважало зробити f1-f4 я не розумію взагалі. Чи хочаб на Z/C чому там поворот голови незрозуміло
-
phobosse
Member
Основний уклон був на консолі, то ж і робили та тестували в першу чергу з геймпадом ) мені теж не подобається. Я час від час випадково використовую аптечку чи бухло. Ще бісить, що виходити з вікна луту треба через ESC, а не повторним натисканням FDonate: ↑ 21.11.2024 19:58О там ще система швидкого доступу. Який ідіот її робив я не розумію, що заважало зробити f1-f4 я не розумію взагалі