Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

кароч геон і в НЕ-гамінг-сегменті пруфає, хто нині король клавіатурного світу:
спойлер
Зображення
щось я таких цифр ще не бачив ні в кого :eek:

все, вирішено. якщо гамінг клавіатура, то тільки на цій пцб і з геонівськими HE світчами.

Відправлено через 6 хвилин 10 секунд:
7mindfields: 21.11.2024 05:35Ні, я з іншої ліги, жаба дозволяє максимум якісь клони gmk купити
гмк це канєш наркоманія ще та. ніби ж не можеш ти користуватись кількома десятками сетів світчів одночасно, та і вартість немаленька. але врубається це іраціональне колекціонування і "тянеться і тянеться рука"(як казала людмила, прости господи, януковіч) купити ще сет і ще сет і ще парочку отих, а то ж розберуть :horror: якщо ви схильні до такої фігні, краще і не починайте, пацани, ну його :apes:

Відправлено через 14 хвилин 19 секунд:
до речі щодо gmk wob сетів, то самий трушний це wob Hangul. це існує такий мем, що наситившись усім клавіатурним різноманіттям, ентузіаст рано чи пізно приходить до "банальних" WKL TKL, чері блеків на алю плейті, WOB Hangul і ще кількох розповсюджених типу попсових речей, але насправді вони такі розповсюджені for a reason, а корейці просто викупили фішку найперші і створили весь цей двіж.
artko
Member

Повідомлення

leif: 21.11.2024 17:49 кароч геон і в НЕ-гамінг-сегменті пруфає, хто нині король клавіатурного світу:
щось я таких цифр ще не бачив ні в кого :eek:

все, вирішено. якщо гамінг клавіатура, то тільки на цій пцб і з геонівськими HE світчами.
міряти треба :) написати можна будь шо.
leif
Member

Повідомлення

artko
це для разерів всяких треба міряти, а якщо геон написав, значить він міряв і так воно і є. це не та людина, яка буде заради заманухи щось писати аби писати. я в цьому впевнений на 101%
artko
Member

Повідомлення

leif
хтозна, все одно цікаво б поміряти. бачу там і софт схоже непоганий (судячи з демки). якби ще tkl :)
leif
Member

Повідомлення

Для ігрової клавіатури 60% як раз те що треба, як на мене. Пограв — поставив потім її десь збоку на робочому столі, далі корисиуєшся нормальною клавіатурою. Типу як контролер, геймпад.

А в якості основної юзати клавіатуру на магнітних світчах це на любителя. Хоча, може треба послухати ці геонівські світчі вживу, зустрічав відгуки, що вони покраще конкурентів. але сильно сумніваюсь, що по звуку і відчуттях мені сподобається настільки, щоб я використовував їх для роботи і набору тексту.
artko
Member

Повідомлення

leif: 21.11.2024 19:03 Для ігрової клавіатури 60% як раз те що треба, як на мене. Пограв — поставив потім її десь збоку на робочому столі, далі корисиуєшся нормальною клавіатурою. Типу як контролер, геймпад.

А в якості основної юзати клавіатуру на магнітних світчах це на любителя. Хоча, може треба послухати ці геонівські світчі вживу, зустрічав відгуки, що вони покраще конкурентів. але сильно сумніваюсь, що по звуку і відчуттях мені сподобається настільки, щоб я використовував їх для роботи і набору тексту.
це по багатому, на кожну задачу своя клавіатура :) є в мене бюджетна магнітна клава - не відчув різниці від звичайних лінійних свічив такого ж класу. якби не бачив що софт вміє змінювати точку актуації та інші ніштякі - і не відрізнив би, мабуть, від звичайних механічних свічив.
хоча для набору тексту тактильні мені більше подобаються.
7mindfields
Member

Повідомлення

Хтось замовляв з drop.com? Вони відправляють через форвадерів?
Kosdnepr
Member

Повідомлення

7mindfields
Замовляв, правда вже давненько, відправили без проблем.
Спробую вгадати: https://drop.com/buy/wobkey-rainy75-mec ... Ids=987757
7mindfields
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 22.11.2024 11:15 7mindfields
Замовляв, правда вже давненько, відправили без проблем.
Спробую вгадати: https://drop.com/buy/wobkey-rainy75-mec ... Ids=987757
Нормально потер скляну кулю :D
Так, але лякає преордер. Невідомо скільки чекати, та й чи відправляють напряму чи краще одразу через форвадера, щоб уникнути головного болю.
leif
Member

Повідомлення

7mindfields: 22.11.2024 06:43Вони відправляють через форвадерів?
відправляють.
7mindfields: 22.11.2024 13:55Так, але лякає преордер. Невідомо скільки чекати
та ну, я не думаю, що буде сильно довше ніж вони там обіцяють:
Estimated ship date is Nov 28, 2024 PT.
ну може тиждень-два туди сюди, але до нового року мала б приїхати. це ж все таки популярна клавіатура, яка стабільно надходить в продаж досить великими партіями.

Відправлено через 41 секунду:
7mindfields: 22.11.2024 13:55краще одразу через форвадера, щоб уникнути головного болю
:yes:

Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
2 мінусатори мого попереднього посту, обоснуйте з чим ви не згодні? мені цікаво. з тим, що 60% це зручний формат для ігрової клавіатури чи з тим, що HE-світчі не рівня топовим-преміальним механічним світчам в тому, що стосується звуку і відчуттів при наборі на теперішній момент ?
leif
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Статистика продажів клавіатур на амазоні з 16 жовтня по 16 листопада.

з Ф75 все ясно, топчік за свої гроші, народний вибір і оце от все. Але і разєр чухає дай боже. Враховуючи, що це лише huntsman.

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
Статистика з огляду ф75 який вигулькнув в рекомендованих на ютубі, тому зазначено лише дві моделі: власне герой огляду і разєр для референсу.

Відправлено через 2 хвилини :
спойлер
Власне огляд. Подивився перші 1.5хв.
Lekrs
Member

Повідомлення

Вся ця китайщина виглядає як клавіатурки для бабушок :laugh:
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 24.11.2024 19:45
спойлер
Зображення

з Ф75 все ясно, топчік за свої гроші, народний вибір і оце от все. Але і разєр чухає дай боже. Враховуючи, що це лише huntsman.

Статистика з огляду ф75 який вигулькнув в рекомендованих на ютубі, тому зазначено лише дві моделі: власне герой огляду і разєр для референсу.

спойлер
Цікава статистика, рейзер те ще лайно. Аула за 1700 зараз, то реально імба ( в бюджеті до 2к), хоча трохи дорожче можна зібрати monsgeek m1v3 (баребон, провідна версія, 50$) на жовтих гатеронах про (десь 600грн) і якихось дешевих аби капах(400грн), і вийде це все добро десь за 3100грн

Відправлено через 14 хвилин 1 секунду:
Lekrs: 24.11.2024 19:56 Вся ця китайщина виглядає як клавіатурки для бабушок :laugh:
Так ти купив саме китайське, ще й за три ціни
Lekrs
Member

Повідомлення

7mindfields: 24.11.2024 20:11
leif: 24.11.2024 19:45
спойлер
Зображення

спойлер
Цікава статистика, рейзер те ще лайно. Аула за 1700 зараз, то реально імба ( в бюджеті до 2к), хоча трохи дорожче можна зібрати monsgeek m1v3 (баребон, провідна версія, 50$) на жовтих гатеронах про (десь 600грн) і якихось дешевих аби капах(400грн), і вийде це все добро десь за 3100грн

Відправлено через 14 хвилин 1 секунду:
Lekrs: 24.11.2024 19:56 Вся ця китайщина виглядає як клавіатурки для бабушок :laugh:
Так ти купив саме китайське, ще й за три ціни
Країна реєстрації бренду: Данія. Так що це данський китай :laugh:
П.С. Проти китайських брендів нічого проти не маю, користуюсь звуком від фііо, сімгот. Але не в ігровому сегменті ;)
Kosdnepr
Member

Повідомлення

Lekrs: 24.11.2024 19:56 клавіатурки для бабушок
В мене тоді взагалі для прадєдушек? :laugh:
спойлер
Зображення
Lekrs
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 24.11.2024 20:47
Lekrs: 24.11.2024 19:56 клавіатурки для бабушок
В мене тоді взагалі для прадєдушек? :laugh:
спойлер
Зображення
Ну реально виглядає як з 80 тих
leif
Member

Повідомлення

Фахівець-естет увірвався в топік :lol:
Lekrs
Member

Повідомлення

leif: 24.11.2024 20:53 Фахівець-естет увірвався в топік :lol:
Куда мені до любителів китай клав стилізованих під артефакти з минулого :gigi:
Kosdnepr
Member

Повідомлення

Lekrs: 24.11.2024 20:50 Ну реально виглядає як з 80 тих
Значить все ок, бо так і було задумано)
В планах зібрати ще парочку повеселіше.
leif
Member

Повідомлення

років 20 паяльник в руках не тримав :)
нарешті доїхав набір, щоб згадати що воно і як) ну, нічо, ніби ж нічого складного немає.
спойлер
Зображення
паяльник ts101, припой kester 24-6337 (Sn63Pb37), олововідсмоктувач Kaisi K-331, ноунейм температуростійкий килимок, губка для очистки жала, паста для жала, димопоглинач з вугільним+HEPA фільтрами KOTTO. ну і друга плата від iron165. вже колись кимось паяна, але почищена. розпочинаю експеримент.

Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
щось хостінг зображень втомився. перезалив на інший

Відправлено через 1 годину 24 хвилини 49 секунд:
так, ну шо, руки трохи з жопи, але експеримент вдався :banan: запаяв-випаяв ці світчі, що на фотці, натискання розпізнавались, світчі та плата залишились живі і повнофунціональні (я перевірив плату). піду почитаю мануал до паяльника, бо щось мені здається я не до кінця в'їхав як він працює. back in my days оцих ваших модних юсб-с паяльників не було :lamer:
Відповісти