Mixx: ↑
21.11.2024 14:24
Kashtan
Ну автор тестував на топовому рапторі, а ви спробували повторити то саме на процах 11-13 річної давнини. Скоріше за все затик в псп пам'яті, пофіг скільки % завантаження покаже моніторинг, старі платформи на ддр3 не можуть в уе5.
Відправлено через 7 хвилин 6 секунд:
Shuginubi
А що не так? На молодших мідах в 2к 70+фпс, на 60х картах останніх 2 поколінь з вимкненими променями то само, по процам теж все ок, і інтел і амд показують себе добре, проблеми тільки у власників 5+ річних залізяк, алле уе5 на них і не розрахований.
Оскільки роботу зробив, а електрику поки не вимкнули, зробив третю спробу.
TSR по умовчанню що нав’язується - такий же «корисний» як налаштування по умовчанню графіки - тобто абсолютно не відповідає уявленням про роботу, фср незамінний, в рази кращий.
5775с -11-13 річний? Він 2015 року, це 9 років, арифметика в межах однозначного числа. В мене є феном , він 2010 року, 14 років , але на ньому не буду пробувати, хоча рдр2 запустив.
Головне наступне - при 1080 роздільній здатності і при 1080 як гпу - фпс був нерівномірний, йде стартовий ролик , 79% навантаження гпу, через 10 секунд - різке підняття до 100%, фпс з 60 падає до 5-7 , потім поставив фср генератор кадрів, стало 20. Побігав 1 хвилину - знову вильот.
Стосовно псп і UE5. Запускав багато сучасних ігор, всі йшли без проблем , абсолютно , в 99% навіть 4к не знімав, фср все вирішувало, збалансоване причому.
У мене враження - що й автори гри, і автор тесту - фпс від 4790к та 1060 брали зі стелі. Гра неоптимізованв, в плані що різке падіння фпс посеред гри - безпідставне. Якщо на старті 60 фпс - очікуване - то подальше падіння до 20 - це вже дурня, а вильоти - за межами добра та зла. Всі бенчі системник досі проходив бездоганно.
Відправлено через 2 хвилини 55 секунд:
Понт? Я не знаю що це. Я можу придбати ці зелені планки?
Відправлено через 29 хвилин 53 секунди:
Vlaad13: ↑
21.11.2024 14:24
Kashtan: ↑
21.11.2024 14:05
Я десь зазначив що щось не так? Я констатую факти. А ти точно правильно порахував вартість «коробки»? Мені цікава арифметика, яким чином все пішло в 7к у твоїй уяві. Так пошукай хоча б вартість 480Гб оптейну, а потім десь знайди на всю планету 2600с10 ддр3, не кажучи про 1050 ватний БЖ та сво. Насправді там ще багато чого.
дам безкоштовну пораду
продаеш на ОЛХ свій металобрухт поки ще це можливо
заходиш в цю тему
viewtopic.php?f=1&t=118151
там тобі збирають норм коробку
Брухт ? На ньому перші місця в рейтингах . А там де не перші - у суперників були випарники як правило. Продавай свій непотріб, візьмеш інший, трохи сучасніший.
.