Останні статті і огляди
Новини
Відбувся реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Earanak
Member
Dark_Angel3000, это наверное нужно на контрасте ощущать, как мы выше обсуждали на примере Блэк-Опса.
Нативные 80FPS у меня по инпут лагу ощущаются точно так же как разогнанные до 150FPS, только вот 150FPS добавляют плавности всему происходящему а на 80FPS играть просто мерзко до жути. Повторюсь, у меня проблем с этим не возникло. Сталкер это все таки не киберспорт, хоть и должен же быть мультиплеер там вроде В синглплеере тут тупорылые дегенераты на NPC которые упираются в стенки, кидают под себя гранаты, бегают спиной, тупят в куст и прочее... Не хватало еще тут летать как в Квейке и на 6мс инпутлаге всем головы отстреливать
Нативные 80FPS у меня по инпут лагу ощущаются точно так же как разогнанные до 150FPS, только вот 150FPS добавляют плавности всему происходящему а на 80FPS играть просто мерзко до жути. Повторюсь, у меня проблем с этим не возникло. Сталкер это все таки не киберспорт, хоть и должен же быть мультиплеер там вроде В синглплеере тут тупорылые дегенераты на NPC которые упираются в стенки, кидают под себя гранаты, бегают спиной, тупят в куст и прочее... Не хватало еще тут летать как в Квейке и на 6мс инпутлаге всем головы отстреливать
-
Барбарис
Member
BiggiN, в мене такого немає.
-
mult
Member
BiggiN
Отут камрад Donate якесь рішення по мишці писав.
На середині сторінки десь шукайте.
Може допоможе.
Зробив собі скріншот, може і мені згодиться.
viewtopic.php?f=15&t=266647&start=160
Може допоможе.
Востаннє редагувалось 21.11.2024 10:56 користувачем mult, всього редагувалось 2 разів.
-
Барбарис
Member
Dark_Angel3000, розмиття і глибина різкості - перше, що в іграх відключаю і все нормально.
-
BiggiN
Junior
Дзякуй!mult: ↑ 21.11.2024 10:53 BiggiN
Може допоможе.
-
Dark_Angel3000
Member
а в мене пари вимкненні - текстури пливутьБарбарис: ↑ 21.11.2024 10:54 Dark_Angel3000, розмиття і глибина різкості - перше, що в іграх відключаю і все нормально.
-
Prescott
Member
а инпут лаг не появляется?)Dark_Angel3000: ↑ 21.11.2024 11:01а в мене пари вимкненні - текстури пливуть
-
mafioz
Junior
Я так поняв у кого карти 8гб - про квад забудьте одразу. Які б налаштування не робив на 6600хт - просто 1-10 кадрів. Врубаеш фулл хд - гра одразу їде!
-
Барбарис
Member
Dark_Angel3000, там в деяких людей гра патчилась - на Гб, на Мб. У мене стім лише раз після репорту(декілька раз ф5 затис, завтикав і вилетіла) скачав на 20 Кб. Зранку теж нічого не завантажував. Може щось не докачалось.
-
Prescott
Member
А какая версия игры?Барбарис: ↑ 21.11.2024 11:11Dark_Angel3000, там в деяких людей гра патчилась - на Гб, на Мб. У мене стім лише раз після репорту(декілька раз ф5 затис, завтикав і вилетіла) скачав на 20 Кб. Зранку теж нічого не завантажував. Може щось не докачалось.
-
Геральт
Member
mafioz
Можна пробувати в драйвері Super resolution включити. А в грі FHD. Також виходить апскейл, але в нативі 6600XT все одно не поїде.
Можна пробувати в драйвері Super resolution включити. А в грі FHD. Також виходить апскейл, але в нативі 6600XT все одно не поїде.
Пробував. Все норм.
-
Барбарис
Member
Prescott, навіть не знаю де дивитись. Але то вже ввечері зможу глянути.
-
l-m
Member
Це відеопам'ять закінчується, мало їй 8 ГБ (і мало 12 для 4к).Donate: ↑ 20.11.2024 23:46 Та 5 фпс замість 60 після деякої гри
Якщо з ФГ 120-130, то це означає що нативний падає до 60-65 (адже кожен другий кадр генерується), звісно 60-65 гірше за 90.Dark_Angel3000: ↑ 21.11.2024 05:27 Если бы гений прочел ранее сообщения - то увидел бы, что нативный фпс у меня 90, а с ФГ 120-130
-
Dilfin
Member
Спочатку спробуй обновити драйвер відеоплати. Якщо встановлено NVIDIA GeForce Experience тоді налаштуй графіку там і спробуй.MadONYX: ↑ 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп у меня 4090, что за фигня такая.
-
l-m
Member
По симптомах це в нього 13700K деградував.Dilfin: ↑ 21.11.2024 13:30Спочатку спробуй обновити драйвер відеоплати. Якщо встановлено NVIDIA GeForce Experience тоді налаштуй графіку там і спробуй.MadONYX: ↑ 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп у меня 4090, что за фигня такая.
Десь було відео-мем, як один дуже впертий чувак 90 разів перезапускав Black Myth: Wukong щоб скопіювати шейдери
-
MadONYX
Member
Та не, то гра такая Подивись в інете повно інфи що на різних картах таке саме відбувається.l-m: ↑ 21.11.2024 13:42По симптомах це в нього 13700K деградував.Dilfin: ↑ 21.11.2024 13:30
Спочатку спробуй обновити драйвер відеоплати. Якщо встановлено NVIDIA GeForce Experience тоді налаштуй графіку там і спробуй.
Десь було відео-мем, як один дуже впертий чувак 90 разів перезапускав Black Myth: Wukong щоб скопіювати шейдери
В інших навантаженнях і стресах все ок. А тут на сталкері деградува, не треба дурацьких висновків
Отправлено спустя 4 минуты 8 секунд:
NVIDIA GeForce Experience - не дає можливості налаштувати графіку в грі, котру ти ще нормально не запустив.Dilfin: ↑ 21.11.2024 13:30Спочатку спробуй обновити драйвер відеоплати. Якщо встановлено NVIDIA GeForce Experience тоді налаштуй графіку там і спробуй.MadONYX: ↑ 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Отправлено спустя 4 минуты 38 секунд:
Буду дома і зроблю так як хтось вищче рекомендував.
Через RivaTuner зроблю лок ФПС щоб він не взлітав то 1595 фпс і спробую пройти шейдери.
Ще про деградацію 13700K - гра чітко видае помилку і пише, що не висточає ВІДЕО ПАМ'ЯТІ. А не тупо завісае ПК
-
Shpoker
Member
полистал тему и так и не понял, будет ли жизнь в минималке фуллхд на rx484 или даже не пробовать?
-
Sailor Popeye
Member
Я ось так само думаю, чи буде життя з i5 6600. Так розумію у них спільні проблеми через Unrial 5 як і в Grey Zone, що дуже хоче нормального процесора, навантажує і гріє його сильноShpoker: ↑ 21.11.2024 14:31 полистал тему и так и не понял, будет ли жизнь в минималке фуллхд на rx484 или даже не пробовать?
-
Mixx
Member
Shpoker
Даже на 6гб в фулхд може твылететь с нехваткой памяти.
Sailor Popeye
Не хочу вас засмучувати...
Даже на 6гб в фулхд може твылететь с нехваткой памяти.
Sailor Popeye
Не хочу вас засмучувати...
-
l-m
Member
Так само в інтернетах вже два роки як повно інфи про цю помилкою на Інтелах, тільки спочатку люди не розуміли в чому справа, як-от ви.MadONYX: ↑ 21.11.2024 14:23 Подивись в інете повно інфи що на різних картах таке саме відбувається.
Ніщо не заважає вам зменшити частоту процесора та перевірити. Або оновити для початку Біос, якщо раптом не останній.
MadONYX: ↑ 21.11.2024 14:23 Ще про деградацію 13700K - гра чітко видае помилку і пише, що не висточає ВІДЕО ПАМ'ЯТІ. А не тупо завісае ПК
https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 12/134525/Кількість скарг на нестабільну роботу топових процесорів Intel Core 13-/14-го покоління продовжує зростати. Проблема стала настільки поширеною, що на неї відреагувала корпорація Nvidia. Вона рекомендує власникам таких чипів при проблемах зі стабільністю роботи та «вильотах» ігор або помилці «out of video memory» звертатися саме до Intel.