Огляд та тестування ігрового 32″ 4K-монітору MSI MPG 321URX QD-OLED з частотою оновлення 240 Гц

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
denizen
Member

Повідомлення

Цікаво, я брав у розтеці, але чомусь впевнений, що повернення по гарантії не розповсюджується на один битий піксель (чи декілька). Хіба що у Вас будуть полоси через весь екран, які не зникають.
У мене був досвід повернення по гарантії, монітора BENQ, маю неприємний досвід. Майже неможливо буде довести, що то не Ви самі винні.

Якщо не повернення по гарантії, то що? Відремонтувати битий піксель неможливо, панель замінювати наврядчи будуть, але, навіть якщо будуть, це буде точно не нова панель, і Вам не сподобається ні результат, ні час очикування.

Я читав на reddit, люди писали, про інші oled монітори, то коли вони повертали, то їм давали refurbished, це в америці.

Ось, якщо цікаво, про гарантію від MSI https://ua.msi.com/page/warranty/monitor
Звертаємо Вашу увагу, що монітори MSI не мають гарантії на 0 дефектних пікселів

Допуск по дефектим пікселям:

Світлі пікселі - допускається до 3х точок, при умові що відстань від них більше ніж 15мм;

Темні пікселі - допускається до 5ти точок;

Пояснення:

Світлі пікселі - точки що стали світлими, їх видно на чорному фоні та не змінюються у розмірі;

Темні пікселі - точки що стали темними, їх видно на червоному, зеленому обо синьму фоні та не змінюються у розмірі.

Критерії допустимого вигорання OLED-моніторів MSI:

При повноекранній заливці сірим кольором (50% Gray), зміна яскравості має не перевищувати 3.5% від номінальної. Оцінка проводиться в режимі “Peak 1000 nits”.
Wonderboy
Member

Повідомлення

denizen
Що ж, дуже шкода, що зі мною таке сталося. Прийдеться якось з цим жити.
Відповісти