Останні статті і огляди
Новини
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
7mindfields
Member
Також за 2400 на алі зараз можна взяти пребілд cidoo v65 v2 на quark matte свічах з безкоштовною доставкою, якщо хтось шукає бюджетний гарний варіант борду
-
leif
Member
7mindfields
так а ти рейні таки замовив десь в іншому місці? лоу профайл вже не розглядаєш?
до речі, хочеш прикол про лофрі? мій товариш закинув гроші за лофрі лайт ще на ранніх етапах проекту на КС, і ось там все затягували-затягували з доставкою, а потім до того ж на редіті помітили, що на таобао з'явилась лофрі лайт за 55 доларів купуй не хочу. і це до того як люди, які заплатили за неї місяць-два-три тому на КС, її почали отримували врешті решт, товариш мій не витримав і накатав їм листа: або кажіть якісь конкретні терміни доставки або я буду робити рефанд. і вони просто відмінили його замовлення всцик
до речі, хочеш прикол про лофрі? мій товариш закинув гроші за лофрі лайт ще на ранніх етапах проекту на КС, і ось там все затягували-затягували з доставкою, а потім до того ж на редіті помітили, що на таобао з'явилась лофрі лайт за 55 доларів купуй не хочу. і це до того як люди, які заплатили за неї місяць-два-три тому на КС, її почали отримували врешті решт, товариш мій не витримав і накатав їм листа: або кажіть якісь конкретні терміни доставки або я буду робити рефанд. і вони просто відмінили його замовлення всцик
-
7mindfields
Member
Так і не взяв рейні, хотів саме red velvet pro версію, хто шукає доречі, тут на форумі можна ще взяти про версію в білому кольорі в перевіреної людини.leif: ↑ 18.11.2024 23:37 7mindfields
Лоупрофайл все ще розглядаю, але передумав купувати лофрі (забагато нюансів), а на iqunix magi65 знижок так і не було на алі.
Поки що замовив тільки баребон monsgeek m1 v3 за 50$ (забрав один з останніх в синьому кольорі), мабуть на ньому і буду тестувати свої замовлені сайлент свічі (akko pinguin, ttc silent frozen v2) і ті що ще в роздумах придбати (durock silent t1 shrimp, durock daybreak, akko fairy, haimu heartbeat)
З приводу передзамовлення сумна історія, це реально показує відношення до клієнта. Wobkey до речі теж через алі можна замовити і отримати через пару тижнів з безкоштовною доставкою , а з оф сайту можна чекати замовлення декілька місяців, ще й заплатити за доставку зверху баксів 30
-
Ramiras
Member
У меня сейчас вот такая модель https://hard.rozetka.com.ua/ua/a4_tech_ ... c5EALw_wcB7mindfields: ↑ 18.11.2024 17:43Нащо те одоробло м3 якщо можна взяти бейрбон м1 в3 за 2200 з купонами
Не означає, з фірмовими магазинами на алі, типу Akko, durock, gl.inet таких проблем немає, все інше сраний скам (виключно мій експірієнс)leif: ↑ 18.11.2024 17:33 7mindfields
Ну буває, не пощастило. Це ж не означає, що на Алі не можна купувати чи що там завжди таке. В більшості випадків все окей. Я останнім часом купував там різне, і клавіатурне в тому числі і все вдало пройшло, без жодних проблем.
Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:Про яку модель мова?destructX: ↑ 18.11.2024 15:58
Весь той перелік, шо я писав треба замовляти з Алі або олх, клави в ціні 2000-2700~, на розеткі оверпрайс.
Граю в танки і пабг на Епомейкері, як пишуть у неї 10мс, в 100+ фпс / 100 герц, затримок в управлінні не відчуваю
-
Ramiras
Member
Нашел здесь продавца на форуме...он продает аула ф75 на світчах Ice Vien. 2500 грн
Как думаете почему свитчи другие от оригинальных и лучше ли они оригинальных reaper для игр?
Как думаете почему свитчи другие от оригинальных и лучше ли они оригинальных reaper для игр?
-
7mindfields
Member
Через 3 дні такий борд з купоном алі можна буде знайти за 1800грн, безкоштовна доставка містом/нп 1-2 тижні, а на зекономлені гроші можна взяти собі гарних свічів, наприклад akko rosewood 2 комплекти (45шт кожен) по 413грн (теж безкоштовна доставка за 1-2 тижні через нп/міст)Ramiras: ↑ 19.11.2024 12:24 аула ф75 на світчах Ice Vien. 2500 грн
-
Ramiras
Member
А можете скинуть проверенного продавца на Али по клаве аула ф75 и по свитчам проверенного.7mindfields: ↑ 19.11.2024 14:27Через 3 дні такий борд з купоном алі можна буде знайти за 1800грн, безкоштовна доставка містом/нп 1-2 тижні, а на зекономлені гроші можна взяти собі гарних свічів, наприклад akko rosewood 2 комплекти (45шт кожен) по 413грн (теж безкоштовна доставка за 1-2 тижні через нп/міст)Ramiras: ↑ 19.11.2024 12:24 аула ф75 на світчах Ice Vien. 2500 грн
Свитчи которые вы назвали для игр предназначены?мне чисто под гейминг
Спасибо
-
leif
Member
а як же альпака сайлент? і глянь ще може Bsun Silent Linear. я не дуже вникав в тему сайлент світчів, але побіжно оці два ніби норм.7mindfields: ↑ 19.11.2024 00:52мабуть на ньому і буду тестувати свої замовлені сайлент свічі (akko pinguin, ttc silent frozen v2) і ті що ще в роздумах придбати (durock silent t1 shrimp, durock daybreak, akko fairy, haimu heartbeat)
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
якщо ви не мега затятий геймер, то вам підійдуть будь-які світчі направду, ніяких особливих геймерських світчів вам не портібно. ну можна взяти з коротшою дистанцією актуації, але то таке, не обов'язково взагалі.Ramiras: ↑ 19.11.2024 16:54Свитчи которые вы назвали для игр предназначены?мне чисто под гейминг
-
Ramiras
Member
Мне все нравиться у аула ф75
Но смущает одно,что она толстая и будет ли мне комфортно играть на ней?
Не будет ли кисть на весу из-за этого или не будут ли пальцы уставать из-за того что я их выше буду подымать?
Вроде бы на своем выдвижном столике прикинул что все норм должно быть.
Не будет ли кисть на весу из-за этого или не будут ли пальцы уставать из-за того что я их выше буду подымать?
-
destructX
Member
Не запарюйся так, любий перший дискомфорт перекриється кайфом від тактильних, візуальних та звукових відчуттів, особливо якшо раніше механіки не булоRamiras: ↑ 20.11.2024 07:08 Мне все нравиться у аула ф75
Як буде високо то можна підкласти шось під лікоть
-
Ramiras
Member
А ещё вопрос,кто-то занимается закупкой через Али из проверенных?у меня нет возможности купить картой своей,понятное дело дороже будет,но я готов переплатить за посредничество.
Интересует сине-темная модель с оранжевыми вставками
Извините если что за оффтоп
Не хочу белую,из за того что она будет сильно пачкаться
-
destructX
Member
А не простіш на олхі замовити? там як раз темні моделі є на Leobog GreyWoodRamiras: ↑ 20.11.2024 09:43 А ещё вопрос,кто-то занимается закупкой через Али из проверенных?у меня нет возможности купить картой своей,понятное дело дороже будет,но я готов переплатить за посредничество.
Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
насправді pbt капи стійкі до бруду, треба довго не доглядати за клавой)Ramiras: ↑ 20.11.2024 09:43 А ещё вопрос,кто-то занимается закупкой через Али из проверенных?у меня нет возможности купить картой своей,понятное дело дороже будет,но я готов переплатить за посредничество.
-
Ramiras
Member
destructX
На олх боюсь что разведут как лоха,я там ни разу не брал...может и зря что не брал,незнаю
Пока ещё решаю где купить
На олх боюсь что разведут как лоха,я там ни разу не брал...может и зря что не брал,незнаю
-
7mindfields
Member
За bsun не чув, але durock dolphin це і є перефарбована альпака по суті. Зупинився на дейбрік бо вони йдуть 67g, коли долфін/альпака - 62g.leif: ↑ 19.11.2024 16:58 а як же альпака сайлент? і глянь ще може Bsun Silent Linear.
-
destructX
Member
ну, я там брав клави, мишки, вуха, все норм, вибирайте по кількості відгуків, відсіюйте стрьомні пропозиції від новорєгівRamiras: ↑ 20.11.2024 11:24 destructX
свою останню Epomaker брав з олх
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/v-na ... shop_basic
виглядає як норм варіант, подзвоніть-напишіть продавану, розпитайте
-
MobileLord
Member
Есть владельцы Nuphy Air75 V2? Там вышла аналогичная ей Keychron K3 V3, думаю ее взять, хотя стоят примерно одинаково в районе 100$. И я больше к keychron склоняюсь, так как уже есть мышка от них.
-
leif
Member
bsun непоганий виробник, особливо в тому, що стосується заводського змащення. альпаки чи дюроки тобі в будь-якому випадку доведеться змащувати і філмити перед використанням, а бсани можна сходу в бій. цим мені і hmx подобається. змащені та зафілмлені дюроки/альпаки (до чого цей реколор був щось не зроз, альпаки мали цілком гарне і ім'я і репутацію на ринку) будуть покраще трохи, але це і різниця в вартості/затрачених зусиллях, яка може підштовхувати до роздумів в дусі: "а чи треба ті 10-15% переваги мені взагалі такою ціною?"7mindfields: ↑ 20.11.2024 12:12За bsun не чув, але durock dolphin це і є перефарбована альпака по суті. Зупинився на дейбрік бо вони йдуть 67g, коли долфін/альпака - 62g.
Відправлено через 6 хвилин 22 секунди:
взагалі, заводське змащення останнім часом помітно прогресує практично в усіх сегментах світчів: як преміальному так і бюджетному. те, що робить hmx це дуже потужний зсув в нижньому сегменті, я досі не бачу якоїсь адекватної відповіді за ті ж гроші на те, що вони пропонують. звісно, ці світчі не рівня дорогим світчам чи чері, в них немає тієї глибини та вишуканості. але за свою вартість це просто королівська пропозиція.
p.s. пост написаний на iron165 з карбоплетйтом, без фоамів, та стоковими світчами hmx xinhai (heavy). дуже прикольний клакі білд вийшов, просто кайф. думав поставити ненадовго затестити світч, але щось вже кілька тижнів тестую і немає бажання розбирати, щоб поставити щось наступне
Відправлено через 2 години 17 хвилин 27 секунд:
на геонворкс знижки, замовив три плейти собі для ф2 та глейру (халф алю на ф2 і халф та фулл пом на глейр). але доставка з кореї це той ще прикол. 30 баксів тільки до штатів. по 10 баксів за плейт фактично вся знижка по розпродажу в акурат покриває доставку до штатів. ну а звідти ще в Україну додатково заплати. але інакше ніяк, плейти ніде більше не продаються, а алю халф плейт на ф2 має бути прикольно. та і халф пом на глейр теж дуже цікаво. фулл пом вже взяв просто до колекції - 6 плейтів буде з 8, що всього пропонувались для глейра. юракуватиме тільки фулл фр4 і халф полікарб. але то таке, невєліка потєря, як на мене, обидва не сильно на мій смак.
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
до речі, там зараз також можна купити екстри evil dolch з доставкою в січні 25 року. я собі вже замовив фул сет, з акцентами, пробілами і новелтіс. не знаю, наскільки тут присутні поціновувачі, але івл дольч це прям базована база, шикарнючий сет. до того, як стало відомо, що буде другий ран, ціни на нього були досить чималі по гмк-мірках, особливо на нові запаковані сети.
-
7mindfields
Member
Чорний сет? Ніколиleif: ↑ 21.11.2024 00:04 екстри evil dolch з доставкою в січні 25 року. я собі вже замовив фул сет, з акцентами, пробілами і новелтіс. не знаю, наскільки тут присутні поціновувачі, але івл дольч це прям базована база, шикарнючий сет. до того, як стало відомо, що буде другий ран, ціни на нього були досить чималі по гмк-мірках, особливо на нові запаковані сети.
-
leif
Member
хаха) ну це таке, на вкус і цвєт. під окремі комбінації кольорів клавіатур дуже підійде. я собі обов'язково купуватиму Geon F1 8x v2, коли вони з'являться на початку наступного року. її є і чисто червона версія (правда не знаю, чи можна буде саме червону придбати взагалі, чи це був ексклюзив для корейської клавовиставки на початку року) і burgundy і raptor (червоно-чорний), як раз під сабжевий сет ідеально, на мій смак. та і зі сріблястим глейром норм буде. тим паче там колись в 25 році ще джейн3 вийде чи принаймні стартане групбай, її теж треба буде обов'язково купити і також хочу або в червоному або в чорному кольорі, то може на неї стане. коротше, більше комбінацій кольорів і більше кейкапів!7mindfields: ↑ 21.11.2024 00:13Чорний сет? Ніколи
- спойлер
а щодо чорного сету, я все ходжу навколо гмк wob katakana за 140$ на дропі. трохи дорогувато за чорнобілу базу без новелтіс/акцентів/пробілів, але ж яка краса. якось обов'язково візьму, WOB наше все.
-
7mindfields
Member
Ні, я з іншої ліги, жаба дозволяє максимум якісь клони gmk купитиleif: ↑ 21.11.2024 00:30 а щодо чорного сету, я все ходжу навколо гмк wob katakana за 140$ на дропі. трохи дорогувато за чорнобілу базу без новелтіс/акцентів/пробілів, але ж яка краса. якось обов'язково візьму, WOB наше все.