Elden Ring: Shadow of the Erdtree стала головним кандидатом на звання «Гра року» на The Game Awards

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Tetronga
Member

Повідомлення

Длс, ремейк, платформер по старому айпі і тільки 3 оригінальні гри. Причому одна з них це інді. :gigi: :laugh:
Метафор або Вуконг. :popcorn:
Vlaad13
Member

Повідомлення

stakanctl: 19.11.2024 10:55
Геральт: 19.11.2024 10:40 Дожились. Вже DLC номінують. Ну, тоді вже й фанатські моди номінуйте. То ж також творча та технічна робота :popcorn:
В прошлом году номинировали The Phantom Liberty.
при тому що він дійсно більш схожий на мод (хоча й дуже гарний) але проходиться дуже швидко і легко вкладаешься в 20 годин
в той же Елден я граю вже 60 годин і поки кінця не видно ...

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Геральт: 19.11.2024 11:41
Skiff93: 19.11.2024 11:37 Та це повноцінна гра по суті.
Та невже? То я можу придбати і пройти незалежно (не купуючи) від основної?
ти можеш взагалі нічого не купляти - заходиш на торент і качаеш

Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
mult: 19.11.2024 11:23 Я ще не був у цьому доповненні :)
Гра задушила своєю довжиною в самому кінці :) на середині разрушающийся фарум азула :)
Пройшов всі сюжетні лінії (не без гайдів з ютуба звісно)
Дослідив все на 100 відсотків і приховані локи теж.
Саме важче було стрибати по могилам в низ по квесту хьойти, це якась срака я декілька днів з переривами пробував спуститись.
То не дострибнув, то перестрибнув по тій могилі, я думав не пройду.
Малєнію завалив спроби з 10 а тут просто пострибать ще той квест :)
Мабуть через те що виконував все і вся воно і задушило :) аби просто пробігав локи було б менш втомливо але то не цікаво, бо досліджувати світ цікавішеяк на мене :)
Перепочиваю вже місяць, граю в фалоут 4, коли відпочину то допройду вже з доповненням.
Забагато лишнього в цьому елден рінг, зробили б більш лінійною, менші локації, воно і повторів босів менше було б і душило б менше, це як на мене :)
Фарум Азул я ще довго буду згадувати і жахатися - локацію малював якийсь геній :super:
Так саму і Башту де треба стрибати
у ДЛЦ боси ще важчі також є гарні локи - теж вважаю грою року :rotate:
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13
Та хоч торент хоч не торент. Це DLC можна окремо від основи скачати/зіграти?

Ось на що номінувався Phantom Liberty:
- Best Narrative
- Best Performance
- Players' Voice
vsx
Member

Повідомлення

Объясните почему Сталкер не попал. Там вроде игры вышедшие до 22 ноября.
Telcontar
Member

Повідомлення

vsx: 19.11.2024 11:59 Объясните почему Сталкер не попал. Там вроде игры вышедшие до 22 ноября.
Якось дивно номінувати гру, у яку ще ніхто не пограв.
Skiff93
Member

Повідомлення

Геральт: 19.11.2024 11:41
Skiff93: це DLC
Skiff932: Dragon Age The Veilguard
Skiff93: Space Marine 2.
Всі 3 не варті "гри року". Але з різних причин. Вже краще мабуть фіналка, хоч і не грав. В ідеалі - Сталкер.
Space Marine-ом навіть не хочу диск забруднювати.
Skiff93: 19.11.2024 11:37 Та це повноцінна гра по суті.
Та невже? То я можу придбати і пройти незалежно (не купуючи) від основної?
Спейс Марін лише для фанатів вахи буде дійсно хорошою грою.
Вейлгард просто нормальна гра, типу РПГ, темне (ну майже, цього разу) фентезі, що для мене улюблений жанр.
А доповнення від Фромів ще з DS3 були більше ніж DLC, а в Elden Ring то взагалі колосальні масштаби.

Японщину всяку завжди стороною обходив, хоч останні Фіналки уже більше під західний ринок адаптують.

Сталкер для жителів пострадянського простору і решти світу - різні ігри. Ніякі нагороди Сталкеру і близько не світять, те що він на хайпі і в топі продажів Стіму не означає, що він дійсно комусь сподобоється. Варто чекати багів і поганої оптимізації (ну з UE5 поки що майже у всіх так).

Відправлено через 3 хвилини 47 секунд:
vsx: 19.11.2024 11:59 Объясните почему Сталкер не попал. Там вроде игры вышедшие до 22 ноября.
А сильно ти гру за 2 доби оціниш?
Та його фізично нереально за 48 годин пройти вперше.
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 19.11.2024 10:40 Дожились. Вже DLC номінують. Ну, тоді вже й фанатські моди номінуйте. То ж також творча та технічна робота :popcorn:
Якщо ФС почне випускати фанатські моди - номінують і їх.

А взагалі ганьба виставляти на гру року ліниве і безідейне ДЛС. Я би ще зрозумів щось рівня "фантом ліберті" чи "крові і вина", але це...
Геральт
Member

Повідомлення

Skiff93: 19.11.2024 12:56 Спейс Марін лише для фанатів
..але топ. До речі. Читав відгуки "фанатів" і там не всі в захваті. То якщо навіть проігнорити, що гра руснява.

Вейлгард просто нормальна гра, типу РПГ, темне
там з темного хіба що шкіра ельфів :D

А доповнення від Фромів
це всього лиш доповнення.

Сталкер те все просто розірвав би. При умові, що не було б вже геть критичних багів.
А так звісно, люди ж купують гру, яка їм не подобається і яку не чекають :lol:
Skiff93
Member

Повідомлення

Геральт: 19.11.2024 13:11
Skiff93: 19.11.2024 12:56 Спейс Марін лише для фанатів
..але топ. До речі. Читав відгуки "фанатів" і там не всі в захваті. То якщо навіть проігнорити, що гра руснява.

Вейлгард просто нормальна гра, типу РПГ, темне
там з темного хіба що шкіра ельфів :D

А доповнення від Фромів
це всього лиш доповнення.

Сталкер те все просто розірвав би. При умові, що не було б вже геть критичних багів.
А так звісно, люди ж купують гру, яка їм не подобається і яку не чекають :lol:
Мені здається що Сталкер лише пукани фанатів розірве, а в кращому разі буде середньою грою.
Я надіюсь, що сильно помиляюсь.
Звідки така впевненість що це буде дійсно шедевр? Чи "зроблено в Україні" і назви "Сталкер" достатньо?
Геральт
Member

Повідомлення

Skiff93
Це буде аРПГ-шутер у відкритому світі та ще й з елементами виживання на UE5. В цій ніші в принципі цього року нічого більше нема. Та й за попередні роки не так щоб дуже густо: Старфілд, 2077...

А пукани фанатів атоміка він вже, бачу, рве. Ще навіть не вийшовши. ;)
Skiff93
Member

Повідомлення

Геральт: 19.11.2024 13:30 Skiff93
Це буде аРПГ-шутер у відкритому світі та ще й з елементами виживання на UE5. В цій ніші в принципі цього року нічого більше нема. Та й за попередні роки не так щоб дуже густо: Старфілд, 2077...

А пукани фанатів атоміка він вже, бачу, рве. Ще навіть не вийшовши. ;)
"Фанатів атоміка" :laugh:
Якщо я раз дійсно об'єктивно оцінив гру не через призму патріотизму, як 90% тут роблять я її фанатом не являюсь. Раз прийшов із геймпасу і забув.

Я облизувати те чого ще і близько не бачив і апріорі його на Олімп висовувати це що тоді :facepalm:

Нічого від Сталкера не чекаю, щоб не розчаруватися, от Veilguard взагалі зарання вважав мобілкою з повісточкою у кожному діалозі і був приємно здивований. Але якби я чекав хорошу РПГ чи нормальний Dragon Age - був би сильно незадоволений.
Vlaad13
Member

Повідомлення

waryag: 19.11.2024 13:01
А взагалі ганьба виставляти на гру року ліниве і безідейне ДЛС. Я би ще зрозумів щось рівня "фантом ліберті" чи "крові і вина", але це...
Судячи по твоєму коменту ти в неї так і не грав, всі фанати серії залишилися в захваті, а такі як ти можете скиглити і далі :laugh:
Skiff93
Member

Повідомлення

Якщо ФС почне випускати фанатські моди - номінують і їх.

Ти ігри великого метра Бабадзакі не розумієш.
Але обізвати його "лінивим" це уже занадто
Геральт
Member

Повідомлення

Skiff93
Тю. То я знову вгадав. Space Marines, atomic.. все з тобою ясно. Не дивно що тебе приємно дивує Veilguard :D
Skiff93
Member

Повідомлення

Геральт: 19.11.2024 14:19 Skiff93
Тю. То я знову вгадав. Space Marines, atomic.. все з тобою ясно. Не дивно що тебе приємно дивує Veilguard :D
Що не дивно? Що вгадав?
Ще "зраду" мені предяви :lol:
Ще більше виривай з контексту.
Немає про що сперечатися.
Геральт
Member

Повідомлення

Skiff93
Що ти в атомік нарізав. 1 раз не 321 :gigi:
Skiff93
Member

Повідомлення

0 -1 -2 -3 :gigi:

Хто я? Сеператист, колаборант, зрадник Батьківщини.?
:banghead: як мені з цим жити.
СБУ вже в дорозі.

О ще "кремлебот" забув :rotate:

Відправлено через 6 хвилин 36 секунд:
Геральт: 19.11.2024 14:29 Skiff93
Що ти в атомік нарізав. 1 раз не 321 :gigi:
waryag
Member

Повідомлення

Vlaad13: 19.11.2024 13:54
Судячи по твоєму коменту ти в неї так і не грав, всі фанати серії залишилися в захваті, а такі як ти можете скиглити і далі :laugh:
"Всі в захваті" це палаючі стримери на релізі і переважно схвальні/змішані відгуки в стім після фіксів на фоні дуже схвальних оригінальної гри? :spy:
Vlaad13
Member

Повідомлення

waryag: 19.11.2024 16:00
Vlaad13: 19.11.2024 13:54
"Всі в захваті" це палаючі стримери на релізі і переважно схвальні/змішані відгуки в стім після фіксів на фоні дуже схвальних оригінальної гри? :spy:
Палаючі дупи стрімерів від тяжких босів - це те що багато хто чекав від гри :laugh:
Гра стала дещо складнішою і багато кому це не сподобалося, хоча ті ж самі люди писали - "Чого так легко?" :lol: :lol: :lol:
waryag
Member

Повідомлення

Skiff93: 19.11.2024 13:56Ти ігри великого метра Бабадзакі не розумієш.
Але обізвати його "лінивим" це уже занадто
Що такого нового там з'явилося, щоб давати гру року ?
Зробили чергову порцію босів, навалили їм небачених хп і дамагу, та ввели грінд уламків, щоб якось компенсувати?
Відповісти