Останні статті і огляди
Новини
Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано
-
viperest1
Member
-
Engineer_1988
Member
НЕ РЕКЛАМА!
Власники кошаків/кішок, ловіть акцію від Club 4 Paws поки є : купуйте сухий корм Club 4 Paws Adult Cats Rabbit 2 кг та отримайте у подарунок Club 4 Paws Premium - вологий корм з куркою для дорослих стерилізованих котів 24 шт.
Деталі на сайті оф. магазину
murzik
тебе особливо стосується
Власники кошаків/кішок, ловіть акцію від Club 4 Paws поки є : купуйте сухий корм Club 4 Paws Adult Cats Rabbit 2 кг та отримайте у подарунок Club 4 Paws Premium - вологий корм з куркою для дорослих стерилізованих котів 24 шт.
Деталі на сайті оф. магазину
murzik
тебе особливо стосується
-
ervin
Member
-
viperest1
Member
ervin
-
Engineer_1988
Member
Ну що, шара продовжується.
Купуй 2 кг сухого для стерилізованих за 360 грн та отримай 24 паучі вологого такого ж в подарунок.
Для тих хто не розуміє: 24 паучі х 17 грн =408 грн як мінімум.
Купуй 2 кг сухого для стерилізованих за 360 грн та отримай 24 паучі вологого такого ж в подарунок.
Для тих хто не розуміє: 24 паучі х 17 грн =408 грн як мінімум.
- спойлер
-
MetallicA
Member
- Я Бетмен
-
murzik
Member
MetallicA
в структурі ока чорне це по суті дирка . напевно щоб вас краще бачити
в структурі ока чорне це по суті дирка . напевно щоб вас краще бачити
-
murzik
Member
рівно рік - і знову та ж бідаmurzik: ↑ 16.11.2023 19:49 враження, шо охрип кіт. мявкає зовсім по іншому, коротко, рідко, тихо.
2 дні, як помітив. було весело, поки не поліз в інтернет.
у когось було таке з домашніми? гуляє на вулиці, якраз днів 2-3 тому прийшов з вулиці трошки намокшим зверху (дощ), але за 5 років бувало і гірше.
бігти до ветеринара чи спостерігати ..
5 днів курс ууколів антибіотик, вітаміни. в пятницю останній день був, все було добре.
а сьогодні почав часто чхати і голос пропав, мявкає тихенько
що за біда.
не знаєте, такий термометр нормальний для кконтролю темпеарутри? https://prom.ua/ua/p2261390191-termomet ... ktnyj.html
чи лише той що в сраку дає точну темпеартуру? вдома він не дасть таке робити а для оцінки +- думаю ІК взяти
-
Engineer_1988
Member
До ветеринара!murzik: ↑ 24.11.2024 20:33 враження, шо охрип кіт. мявкає зовсім по іншому, коротко, рідко, тихо.
-
murzik
Member
Engineer_1988
та були ж, тиждень їздили на уколи, було покращення.
а тепер чхає
та були ж, тиждень їздили на уколи, було покращення.
а тепер чхає
-
murzik
Member
призначили новий курс уколів різного ... вангують що це вірусне (кіт привитий). температура 39.2 (верхня межа норми). і чують шуми у верхніх дихальних.
минулий тиждень призначали ЛЮГОЛЬ 0.5 кубика на горло щоб попало. Запевняли, що попадання в кишечник не страшне.
Читаю інструкцію:
якщо це так, то і хороші новини і погані. а найгірше, що це призначають ветеринари ..
минулий тиждень призначали ЛЮГОЛЬ 0.5 кубика на горло щоб попало. Запевняли, що попадання в кишечник не страшне.
Читаю інструкцію:
останній раз прийом був в суботу в обід. 2.5 доби пройшло.Лікарський засіб не призначений для прийому внутрішньо. Не слід вдихати та/або проковтувати препарат.
Передозування
Можлива поява йодизму (нежить, кропив’янка, набряк Квінке, сльозотеча, слиновиділення, висипи на шкірі, м’язова слабкість, загальмованість).
Лікування. Негайне припинення застосування лікарського засобу та симптоматична терапія.
Побічні ефекти
При тривалому застосуванні можуть з’явитися явища йодизму (нежить, кропив’янка, набряк Квінке, сльозотеча, слинотеча, висипи на шкірі, м’язова слабкість, загальмованість).
якщо це так, то і хороші новини і погані. а найгірше, що це призначають ветеринари ..
-
AmigoPhoenix
Member
murzik
Ви ветеринара як вибирали?
Довго і нудно шукали найкращого серед усіх доступних, чи першого ліпшого?
Ви ветеринара як вибирали?
Довго і нудно шукали найкращого серед усіх доступних, чи першого ліпшого?
-
murzik
Member
AmigoPhoenix
по місцю проживання. завжди туди ходили.
більш "потужна" клініка далі, зараз тцк кругом, можна і не доїхати ...
або ж я себе так втішаю, що це алергія на йод
минулого року призначали "мелосцивет" на 10 днів, це рідина в горло. а цього разу вирішили уколами і "люголь".
Відправлено через 16 хвилин 46 секунд:
Люголь є ще і ветеринарний, але не написана концентрація.
по місцю проживання. завжди туди ходили.
більш "потужна" клініка далі, зараз тцк кругом, можна і не доїхати ...
або ж я себе так втішаю, що це алергія на йод
минулого року призначали "мелосцивет" на 10 днів, це рідина в горло. а цього разу вирішили уколами і "люголь".
Відправлено через 16 хвилин 46 секунд:
Люголь є ще і ветеринарний, але не написана концентрація.
Для прийому внутрішньо дозу встановлюють індивідуально, залежно від показань та віку пацієнта
-
AmigoPhoenix
Member
murzik
Я далекий від ветеринарії. Може вони все правильно приписали. Просто навели на роздуми ваші сумніви.
Я далекий від ветеринарії. Може вони все правильно приписали. Просто навели на роздуми ваші сумніви.
-
murzik
Member
та дивно просто, після 5 днів курсу було все добре. потім дав "люголь" і знову зник голос, додалось чхання, нежить прозора.AmigoPhoenix: ↑ 25.11.2024 22:43 murzik
можливо є різниця між препаратом людськким і ветеринарним ..
суть була в "змастити носоглотку", а вони кажуть "давайте по 0.5 куба, по горлу стече" ..
спробую завтра в іншу клініку
-
AmigoPhoenix
Member
murzik: ↑ 25.11.2024 22:46можливо є різниця між препаратом людськким і ветеринарним
Перепрошую, але я мушу самоусунутися з нашого діалогу по причині закипання. На кінець не можу не сказати:
"А шоб тебе на старості внуки котячими засобами лікували."
-
murzik
Member
AmigoPhoenix
вет лікар сказав "у аптеці для людей"
вет лікар сказав "у аптеці для людей"