Radio Bay
.Полочники в ближнем поле к компу в большинстве случаев зло
.
А как же тогда с2000мк3 и с3000?
.IK Multimedia iLoud Micro Monitor
С вашим эмоциональным фактором, в плане порвет, спорить не буду. Но мне сложно представить как колонки мощоностью 50вт суммарно, могут рвать колонки, у которых хотя бы на одну идет 80вт. Про поле я понял. Еще раз повторю, варианты ,что я изучал,подходят как полочники для компа, например Elac debut 2.0.
Отправлено спустя 4 минуты 44 секунды:
zmax: ↑
14.11.2024 20:29
Scoffer: ↑
14.11.2024 20:22На вході там стоїть доволі посередній АЦП PCM 1808 ADC, так що пропускати його і подавати одразу на цифру - єдине вірне рішення.
саме так, але ці АС мають лише RCA на вхід, подати цифру в цих АС немає можливості. Таким чином АС як грали так і будуть грати далі, на це нічого вже не вплине. Можемо лише поліпшити звук з материнки, замінивши джерело сигналу на окремий ЦАП. Але цап з АЛІ за 15 баксів навряд чи буде краще за вбудуваний в мамку, а дороще я не бачу сенсу.
Ну, справедливости ради, Fiio BR13 даже на али, по текущему курсу ,стоит 55 долярив , опять же,для таких слушаетелей как я, вполне хороший вариант. Другое дело,что не хотелось бы поменять шило на мыло, в моем случае))