Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
анти__бот
Member
Dark-seer
Та в мене просто руки напевно не з того місця, мені нейрохірургом точно не можна бути
Та в мене просто руки напевно не з того місця, мені нейрохірургом точно не можна бути
-
pelia
Member
мені після force лінійки мотороли якось інші телефони не ок, надто крихкіанти__бот: ↑ 10.11.2024 11:14 Dark-seer
- спойлер
-
анти__бот
Member
Сильна штука
-
JKrl
Member
Після обнови до 15 і ще чогось, піксель став адекватно виділяти фон для боке, раніше були косяки
- спойлер
-
odessitmws
Member
JKrl
Если снимать маленькую голову кошки в упор там будет размытие от оптики, а не от проги
Если снимать маленькую голову кошки в упор там будет размытие от оптики, а не от проги
-
анти__бот
Member
-
анти__бот
Member
Хах я розбив і моторолу
-
Lekrs
Member
Прийшлось забрати дозвіл на сповіщення у додатку "теми" на поко. Почав мені по 3-4 рази на день спамити пропозиціями змінити тему. Люди що пишуть софт для поко неадекватні...
-
GhostManka
Junior
3-4 рази?Lekrs: ↑ 14.11.2024 14:15 Прийшлось забрати дозвіл на сповіщення у додатку "теми" на поко. Почав мені по 3-4 рази на день спамити пропозиціями змінити тему. Люди що пишуть софт для поко неадекватні...
Карусель шпалерів на Сяомі може більше 15 разів нагадувати за себе. Та й більше, коли активуєш екран, в самий неочікуваний момент тобі може вискочити пропозиція увімкнути карусель)
-
waryag
Member
А що можете сказати про realme gt 6 neo та redmi turbo 3?
-
Donate
Member
Це якщо потрібно щось під іграшки... Зроблене гарно інженерно... Але як там в цілому по софту не знаю...waryag: ↑ 14.11.2024 17:06 А що можете сказати про realme gt 6 neo та redmi turbo 3?
Я не знаю що там у рілмі, але в сяомі в цілому за роки не зробили нічого...
Після гуглофону у будь якого редмі буде перше бажання буде встановити кастом хвилин через 30
-
viperest1
Member
Мої вітання
Оскільки тут найбільший двіж , напишу тут
Наскільки правдиві покази кардіограми на Apple Watch Ultra 2 ? Чи варто довіряти тому , що він вказує ? Народ без іронії , бо нема коли на це . А потім можете і дальше продовжувати свій с.ра.ч
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
JKrl
Гарна киця , дуже люблю котів
Наскільки правдиві покази кардіограми на Apple Watch Ultra 2 ? Чи варто довіряти тому , що він вказує ? Народ без іронії , бо нема коли на це . А потім можете і дальше продовжувати свій с.ра.ч
JKrl
-
JKrl
Member
Так. Варто.viperest1: ↑ 18.11.2024 18:48 Мої вітання
JKrl
Але є індивідуальні особливості організмів, коли ультра спамить херню. Але таких людей дуже небагато. Довіряти можна.
-
Donate
Member
https://www.apple.com/legal/ifu/ecg/2-0 ... -uk_UA.pdfviperest1: ↑ 18.11.2024 18:48 Мої вітання
JKrl
А взагалі почитайте тут комментарі там все в цілому сказано...БЕЗПЕКА Й ЕФЕКТИВНІСТЬ
Здатність програми «ЕКГ» точно ĸласифіĸувати запис ЕКГ яĸ фібриляцію передсердь та
синусовий ритм було ретельно випробувано в ĸлінічному дослідженні за участі приблизно 546
пацієнтів. Класифіĸація ритмів ЕКГ у 12 відведеннях, записана ĸардіологом, порівнювалася з
ĸласифіĸацією ритмів ЕКГ, одночасно записаною в програмі «ЕКГ» версії 2.0. Програма «ЕКГ»
продемонструвала чутливість 98,5 % для ĸласифіĸування фібриляції передсердь (серцевий
ритм: 50–150 уд/хв) і специфічність 99,3 % для ĸласифіĸування синусових ритмів (серцевий
ритм: 50–150 уд/хв) у записах, придатних для ĸласифіĸації.
Морфологія ĸривої графіĸа таĸож тестувалась у ĸлінічному дослідженні через візуальне
оцінювання амплітуд PQRST-ĸомплеĸсу і R-зубців у порівнянні з референтними значеннями.
Програма «ЕКГ» версії 2.0 створила візуально прийнятну ĸриву графіĸа PQRST з прохідним
ĸоефіцієнтом 100 % порівняно з референтною ĸривою графіĸа. Крім того, загальний прохідний
ĸоефіцієнт для оцінĸи амплітуд R-зубців сĸлав 97,2 % порівняно з референтними значеннями.
https://habr.com/ru/articles/423489/
Вам лише висновки робити...
-
JKrl
Member
Зараз прогулялся трошки ввечері, і наскільки краще 24 ультри піксель попадає в лоулайт кольори.
-
7mindfields
Member
А наскільки краще за піксель рілмі потрапляє в кольори?JKrl: ↑ 19.11.2024 00:47 Зараз прогулялся трошки ввечері, і наскільки краще 24 ультри піксель попадає в лоулайт кольори.
-
viperest1
Member
JKrl
Donate
Дякую . Файлик завантажив прочитав .
Donate
Дякую . Файлик завантажив прочитав .
-
JKrl
Member
Не знаю. Але вот іноді піксель взагалі чомусь не розуміє що відбувається, треба ходити кругами і шукати фрейм. Але це в досить складних умовах з руки.7mindfields: ↑ 19.11.2024 01:02А наскільки краще за піксель рілмі потрапляє в кольори?JKrl: ↑ 19.11.2024 00:47 Зараз прогулялся трошки ввечері, і наскільки краще 24 ультри піксель попадає в лоулайт кольори.
- спойлер
-
snapdragon999
Member
Если камеры не важны, которые там дешманские, то можно брать. Уже кстати в 15 андроиде, в прошивке профили волте завезли для наших операторов, можно, если будет рут сделать на постоянной основе.И стоит он сейчас копейки.Как звонилка с хорошей батареей и экраном и инетом отличный вариант.waryag: ↑ 14.11.2024 17:06 А що можете сказати про realme gt 6 neo
Отправлено спустя 3 минуты 56 секунд:
Шо то за улица красных фонарей, это ты там ухиляешся?
-
Dark-seer
Member
Вообще не похоже на Амстердам…snapdragon999: ↑ 19.11.2024 20:34Если камеры не важны, которые там дешманские, то можно брать. Уже кстати в 15 андроиде, в прошивке профили волте завезли для наших операторов, можно, если будет рут сделать на постоянной основе.И стоит он сейчас копейки.Как звонилка с хорошей батареей и экраном и инетом отличный вариант.waryag: ↑ 14.11.2024 17:06 А що можете сказати про realme gt 6 neo
Отправлено спустя 3 минуты 56 секунд:Шо то за улица красных фонарей, это ты там ухиляешся?