Добре що не на 110%
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
ЖахScoffer: ↑ 13.11.2024 11:45зґвалтував журналіста
100%. Вирвали звідкись якусь фразу, і подали це так наче Інтел втратив якусь мега-знижку. А статті про те як облажався Ґелсінґер зараз дуже добре продаються, гріх не накинути.Scoffer: ↑ 13.11.2024 11:45 Я не думаю що там та знижка взагалі була без зірочок. Скоріш за все вчений зґвалтував журналіста, і знижка стосувалась якихось там умовних 16нм![]()
Интел вроде бы закупил передовое оборудование. Но что бы заставить его работать явно надо много времени и набить не мало шишек.Piter Cantrope: ↑ 13.11.2024 12:39 Найцікавіше не те, що TSMC настільки попереду і є де-факто єдиним виробником cutting edge, а те, що вони вже були в цьому положенні 3-4 роки тому, і з того часу тільки закріпили свої лідерські позиції. Я не знаю звідки беруться розмови, що "Інтел скоро дожене", або що "Інтел і Самсунг об'єднаються і покажуть потужність", якщо все свідчить про те, що TSMC тільки збільшує перевагу.
А потом придет Китай и лидер, пускай и с более старыми процессами будет новый и будет опять развиваться. Возможно появится какой-то прорыв в технологии.Scoffer: ↑ 13.11.2024 14:19 Piter Cantrope
Так це ж накопичувальний ефект. Чим більше відстають конкуренти, тим менше у них замовлень і шансів наздогнати лідера. В кінці залишиться лише один
На цьому етапі в теорії мали б втрутитись антимонопольні комітети і когось роздеребанити. Але вони зайняті якимись іншими, більш важливими справами.
- спойлер