Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
DEVES
Member

Повідомлення

Firebrand: 13.11.2024 00:03 DEVES
Интересный вариант,реально. Только как я их подключу к компу? :rolleyes:
Зображення

P.S. Я бы еще и эти послушал.
https://prodj.ua/studio-monitors/kali-a ... wave-white
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Вам, звичайно ж, скажуть купувати цап. В цій темі іншого не рекомендують)
DEVES
Member

Повідомлення

zmax: 13.11.2024 00:41
Firebrand: 13.11.2024 00:03Только как я их подключу к компу? :rolleyes:
Інтерфейс підключення XLR; TRS;
погугли віделенное
Зачем, если там RCA?
Firebrand
Member

Повідомлення

DEVES: 13.11.2024 00:42
Зображення

P.S. Я бы еще и эти послушал.
https://prodj.ua/studio-monitors/kali-a ... wave-white
Я посмотрел на заднюю стенку Адама, я в упор не вижу там входа для rcax2. Если я правильно понимаю, балансным входом колонки соединяются между собой, а вот небалансный....я не знаю как это подключить ,без дополнительной коробочки :rolleyes: или там 1хrca идет в одну, а второй 1хrca идет во вторую?
У меня на материнке выходы под 3.5мм джек и оптический.

Отправлено спустя 2 минуты 40 секунд:
zmax
Знаете, я тоже как то усомнился,что усилок ямаха + колонки будет звучать существенно хуже, чем эдифировский с3000. B-)
DEVES
Member

Повідомлення

Firebrand
Мониторы продаются по 1шт и между собой никак не соединяются. В каждом своя начинка.
Про балансное подключение в условиях дома вообще забудьте, оно вам не надо от слова совсем.

В данном случае используется обычный RCA (тюльпан/банан),а в компьютер "втыкается" джек 3.5мм
zmax
Member

Повідомлення

Firebrand: 13.11.2024 01:21Я посмотрел на заднюю стенку Адама, я в упор не вижу там входа для rcax2
спойлер
Зображення
Firebrand
Member

Повідомлення

DEVES
.
В данном случае используется обычный RCA (тюльпан/банан),а в компьютер "втыкается" джек 3.5мм
А как их две подключить, если вход в звуковой карте 3.5 мм один?))
Filabatya
Member

Повідомлення

кабель 3,5 на два рца(лівий правий канал) :puke:
https://rozetka.com.ua/ua/tv-cables/c80 ... mini-jack/
Radio Bay
Member

Повідомлення

Не знаешь какой кабель купить, купи Угрин. Я не шучу :)
Filabatya
Member

Повідомлення

Radio Bay
В мене на карті 2 рцашки, кабеля мають бути однакової довжини? Системник біля лівої колонки)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 13.11.2024 05:27В мене на карті 2 рцашки, кабеля мають бути однакової довжини? Системник біля лівої колонки)
Якщо різниця не 30 см проти 2м, то не принципово, але робити межблоки разной довжини - таке собі. Біля системника? Там в натяг не треба робити, від системника усе рівно 1м, нехай провисає, та, бажано, екранований. Другий 1,5, 1,5+, вважаю, буде норм
Filabatya
Member

Повідомлення

взяв 2м здвоєного югріна екранований, бо тимчасове рішення - китайпровід з січеням 1мм викликало рвотний рефлекс. прогрію включу флак і твітер стане берилієвим як в фокала :gigi:
Востаннє редагувалось 13.11.2024 14:01 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 13.11.2024 13:50а ви мені впарили югрін от я і повівся
Я ж не Oyaide Tunami Terzo RR впарив до PreSonus, а замінити китайскі соплі не завадить :)

Відправлено через 14 хвилин 5 секунд:
От гарний шнурок під пайку у кого руки прямі, він складний під пайку
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 13.11.2024 14:10От гарний шнурок під пайку у кого руки прямі, він складний під пайку
ні, паяти це треба вміти. не радь таке

Відправлено через 47 секунд:
Radio Bay: 13.11.2024 14:10а замінити китайскі соплі не завадить
тут 100%. навіть просто мідний провід 2-4мм2 буде супер кращим

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Filabatya: 13.11.2024 05:27В мене на карті 2 рцашки, кабеля мають бути однакової довжини?
не обовязково. до метра все одно
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 13.11.2024 14:24ні, паяти це треба вміти. не радь таке
Повністю згоден, 2 дроти я спаяти можу, але відповідальну пайку замовляю. Я вже набавився своїми кривими руками але було цікаво :)
Я завжди пропоную, якщо паяти, то замовляти

В мене знайомий бог пайки, тому я знаю що таке soldering magic та не лізу туди
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 13.11.2024 14:31Повністю згоден, 2 дроти я спаяти можу, але відповідальну пайку замовляю. Я вже набавився своїми кривими руками але було цікаво
я паяв собі товсті дроти для великого акумулятора. паяв газом. десь 14 проводів 10-16-20мм2. дорогим припоем пос 60. майже день паяв. це треба вміти. я зробив але можна було більш аккуратно, зате дуже дуже надійно
Radio Bay
Member

Повідомлення

20-ку? Та ти Сцукотемінатор :) Так, там мабуть звичайним, навіть 200Вт таке з'єднання не прогрієш, так, мабуть газ там потрібен, не бачу інших варіантів
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 13.11.2024 17:3120-ку? Та ти Сцукотемінатор
ридав але подивився на ціну готових кабелів і купив клеми окремо, окремо кабель і паяв :lol: . а кому зараз легко :lol:. ціна готових кабелів була десь 200 доларів. я за клеми+ просто кабель в метрах заплатив 30. саме смішне вийшло не погано. правда потім самі клеми трохи відчищав від нагару газа, а так практично фабричне виконання :lol: . десь 200 грамм припоя пішло
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 13.11.2024 18:15десь 200 грамм припоя пішло
О, розумію, купив я якось лопатки під акустичний кабель на еБії, а вони з гвинтом на затиск. Я усякі гвинтові та затискні з'єднання вважаю лайном, тому з правильним друганом вирішили паяти. Конструкція мабуть така ж, труба, та кабель діаметром менше в неї заходить, а залізити у середину с паялом ніяк. Туди на 4 кінця припою теж з пів мотка пішло, він туди лізе і лізе, грили знизу моцним паяльником та піддавали зверху через отвори для гвинтів або сзаду стрічки припою поки воно там правильно не розтечеться, вийшло круто, кабель 2 квадрати, кабель. звісно, вже облужений був до того, як пхати
Гвинти, то для красоти
Зображення
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 13.11.2024 22:32Туди на 4 кінця припою теж з пів мотка пішло, він туди лізе і лізе, грили знизу моцним паяльником та піддавали зверху через отвори для гвинтів або сзаду стрічки припою поки воно там правильно не розтечеться, вийшло круто, кабель 2 квадрати, кабель. звісно, вже облужений був до того, як пхати
абсолютно точно :D . припоя уходить дуже багато
Відповісти