Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
daesz
Member

Повідомлення

Devijack: 12.11.2024 03:20 aaleksandrenko
В мене знайомий зараз в Німеччині, так там алі взагалі знущається) на той проц +100Є на ссд що я брав нещодавно +40Є тобто в 2 рази. Там взагалі з купонами багато що не виходить дешевше місцевого магазину.
В нас буде теж саме, як тільки Україна в ЄС вступить (хоча можливо й швидше :D ).
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

aaleksandrenko: 12.11.2024 02:12
Devijack: 12.11.2024 02:08 корейські пільги, от за що їм стільки
В нас ще норм ціни. Ставив Польщу. Там плюс 10-20% від наших цін.
Хоча з корейськими зп і знижками цікавіше ;)
Ціни брутто на Польщу будуть приблизно +15 +20%
На весь товар вище 15$
В ціни вже закладено VAT , щоб при отриманні посилок нічого не доплачувати
Але якщо товар є на якомусь складі в Європі, тоді цей податок не додається, і ціна нормальна, буває що відчутно нижче ніж при доставці в Україну
Просто далеко не весь товар є на складах у Європі,
По статистиці, ті бренди що сертифіковані в ЄС - то є на складах, і можна так брати по норм прайсах, а от ноунейми, клони, дешеві репліки і тп - того немає, і там буде +20% , бо доставка з Китаю.

пс: зі складів ЄС зручно ше й тим, що доставка зазвичай 2-3 дні всього, неважно в якій країні склад знаходиться. :beer:
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 12.11.2024 11:31
aaleksandrenko: 12.11.2024 02:12

В нас ще норм ціни. Ставив Польщу. Там плюс 10-20% від наших цін.
Хоча з корейськими зп і знижками цікавіше ;)
Ціни брутто на Польщу будуть приблизно +15 +20%
На весь товар вище 15$
В ціни вже закладено VAT , щоб при отриманні посилок нічого не доплачувати
Але якщо товар є на якомусь складі в Європі, тоді цей податок не додається, і ціна нормальна, буває що відчутно нижче ніж при доставці в Україну
Просто далеко не весь товар є на складах у Європі,
По статистиці, ті бренди що сертифіковані в ЄС - то є на складах, і можна так брати по норм прайсах, а от ноунейми, клони, дешеві репліки і тп - того немає, і там буде +20% , бо доставка з Китаю.

пс: зі складів ЄС зручно ше й тим, що доставка зазвичай 2-3 дні всього, неважно в якій країні склад знаходиться. :beer:
Але доставка по Європі по тим дрібним товарам що я бачив ще 5-8 євро коштує :-/
7mindfields
Member

Повідомлення

Якщо замовляв з декількох різних магазинів з використанням одного купону і один магазин каже що не може відправити, бо товару немає в наявності, чи можна в такому разі робити частковий рефанд тільки на цей товар? Чи буде перерахована вартість всіх товарів, які були присутні в цьому ж ордері, так як загальна сума тепер буде менше?
Також цікавить питання, якщо продавець з високим рейтингом ще до відправки товару пише що після того як товар буде проданий - ніяких рефандів немає, бо у них «відсутній післяпродажний сервіс», це якась прохолодна історія чи реально у разі проблем не можна буде відкрити диспут і повернути гроші?
Ostin
Member

Повідомлення

7mindfields: 14.11.2024 05:06Чи буде перерахована вартість всіх товарів
Можна взяти купку товарів, зробити замовлення зі знижкою, не оплатити його, а потім оплатити частково. Я так випадково робив (помилився з карткою), а потім вирішив не все забирати. Все було ок, нічого не перерахувалось, як знижка лягла на гурт, так і оплачував поштучно. цим, напевно, можна зловживати
Це я веду до того, що окремі ордери до різних продавців ніби мають бути незалежними.
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

7mindfields: 14.11.2024 05:06у разі проблем не можна буде відкрити диспут і повернути гроші?
Диспуты это возможность площадки, а не продавца. Открыть сможете (уложившись в сроки), а вот исход - как кто из вас двоих будет отстаивать свою правоту.
И продавец тоже прав, это (возврат денег) - вообще ни разу не "послепродажный сервис".
До открытия диспута всё же стоит с каждым продавцом общаться - некоторые идут навстречу. Мне например выслали вторую гирлянду взамен первой, которая включилась единственный раз и всё. На второй раз контроллер уже сдох (USB). Но для этой бесплатной замены нужно было ещё что-то купить у него же, а она уже шла в довесок.
Но чаще продавцы просто морозятся и тогда да - диспут.
Avenger80
Member

Повідомлення

Почему-то думал всегда, когда не сталкивался с Алиэкспресс, что 11.11 - это сумасшешие скидки, чуть ли не 50% на товар, а когда столкнулся, вот сейчас, к примеру (я просто новичок в Али), то увидел, что такой же практически развод, как и в наших магазинах. А тем более на какие-то мелкие товары вообще практически скидок нет, только на достаточно дорогостоящие и то, очень маленькие скидки или купоны - купите на 20000грн, скинем 1500грн. Да уж...
Ostin
Member

Повідомлення

Avenger80
І навіть більше - купу товарів можна було купити дешевше або за такою ж ціною в період до 11.11 :rotate:
Hotspur
Member

Повідомлення

Avenger80: 14.11.2024 09:58Почему-то думал всегда, когда не сталкивался с Алиэкспресс, что 11.11 - это сумасшешие скидки, чуть ли не 50% на товар, а когда столкнулся, вот сейчас, к примеру (я просто новичок в Али), то увидел, что такой же практически развод, как и в наших магазинах.
зараз просто погана розпродажа. зазвичай 20-30% було але не на всі товари звичайно. у нас просто розвод

Відправлено через 28 хвилин 51 секунду:
Ostin: 14.11.2024 10:39І навіть більше - купу товарів можна було купити дешевше або за такою ж ціною в період до 11.11
якісь копійчані так
Відповісти