Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Kauil: 11.11.2024 11:18 Добрий день. Чи не могли б ви з власного досвіду порекомендувати якийсь хороший магазин, де продають б/в велосипеди? Щоб не обманули, зі станом і іншим. Бачу що, вже прийшов час міняти свого китайця winner panther на якийсь дорослий велосипед. Маю на увазі якийсь типу міського з алюмінієвою рамою, щоб сидіти з прямою спиною.
Спитайте у велочатах по місцю. Будь-яке б/в, особливо з пересилкою - ризик.
murzik
Member

Повідомлення

Lumintop B01
думаю може ще 1 велофару купити поки знижки
плюс, що змінний акум можна поставити в дорозі.
мінус для мене - два променя, інші навпаки від цього в захваті. пишуть що це чисто для міста що мені і потрібно і не сліпить авто зустрічні
або ж взяти ще один C01 ..

Відправлено через 6 хвилин 15 секунд:
hentakiboy
Member

Повідомлення

murzik: 11.11.2024 16:15
hentakiboy: 11.11.2024 12:45У меня есть в закладках хороший продавец
а нам?
https://www.olx.ua/uk/list/user/CyoNs/

постоянно обьновляется
но сейчас я у него ничего не вижу, та впринципе можно по олх искать по фильтру rockshox и fox нормальный двухподвес будет только с этими амортами и вилками
Hotspur
Member

Повідомлення

hentakiboy: 11.11.2024 20:33та впринципе можно по олх искать по фильтру rockshox и fox нормальный двухподвес будет только с этими амортами и вилками
питання стану, чи робив власник ТО і все інше. шоссер чи гревел купувати простіше
Filabatya
Member

Повідомлення

головне це геометрія в рамі все інше змінне, тому старе нема змісту брати треба брати максимально свіжий модельний ряд. навіть гравели почали вилку вперед тянути :gigi:
Kauil
Member

Повідомлення

waryag: 11.11.2024 19:07Спитайте у велочатах по місцю. Будь-яке б/в, особливо з пересилкою - ризик.
Сумніваюсь, що в моєму селі є якийсь вело чат.
hentakiboy: 11.11.2024 20:33постоянно обьновляется
но сейчас я у него ничего не вижу, та впринципе можно по олх искать по фильтру rockshox и fox нормальный двухподвес будет только с этими амортами и вилками
Дякую, послідкую ще, поки обираю, шукаю.

А взагалі, тисяч за 10, максимум 12-13 грн можна щось взяти нормальне з міських?
Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 11.11.2024 21:03 головне це геометрія в рамі все інше змінне, тому старе нема змісту брати треба брати максимально свіжий модельний ряд. навіть гравели почали вилку вперед тянути :gigi:
ні. знаю людей брали підвіси б у - в одного кріщіни там де карбон до лінків кріпиться в іншого просто тупо все убите. карбон починити можливо але це дорого і не 100%. а міняти вилку аморт підвіску - дорого

Відправлено через 30 секунд:
Kauil: 11.11.2024 21:11А взагалі, тисяч за 10, максимум 12-13 грн можна щось взяти нормальне з міських?
якщо повезе. загалом ні
Filabatya
Member

Повідомлення

Hotspur
ми трішки про різне говорим, але хороший 2х підвіс коштує новий, як мотоцикл :facepalm:
Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 11.11.2024 21:20але хороший 2х підвіс коштує новий, як мотоцикл
так :weep:
Filabatya
Member

Повідомлення

propain просто топ, взагалі ці канадці і америкоси шарять. як там в вас на шоссе дупля не б ю, але rose сподобався
Барбарис
Member

Повідомлення

Kauil, якщо на ремені сінгл або планетарка, то можна.
waryag
Member

Повідомлення

Kauil: 11.11.2024 21:11Сумніваюсь, що в моєму селі є якийсь вело чат.

Дякую, послідкую ще, поки обираю, шукаю.

А взагалі, тисяч за 10, максимум 12-13 грн можна щось взяти нормальне з міських?
На мою думку, для села і в невеликому бюджеті оптимальним буде МТБ на немодних 26 колісах (а може все ж 27.5 знайдете).
Барбарис
Member

Повідомлення

waryag, на старій рамі та вбитому навісному? Задовбеться міняти.
hentakiboy
Member

Повідомлення

Hotspur: 11.11.2024 21:12
Filabatya: 11.11.2024 21:03 головне це геометрія в рамі все інше змінне, тому старе нема змісту брати треба брати максимально свіжий модельний ряд. навіть гравели почали вилку вперед тянути :gigi:
ні. знаю людей брали підвіси б у - в одного кріщіни там де карбон до лінків кріпиться в іншого просто тупо все убите. карбон починити можливо але це дорого і не 100%. а міняти вилку аморт підвіску - дорого

Відправлено через 30 секунд:
Kauil: 11.11.2024 21:11А взагалі, тисяч за 10, максимум 12-13 грн можна щось взяти нормальне з міських?
якщо повезе. загалом ні

ну значит мне везло, передние звезды с мин потертостями задние так же, менял только цепи на sram и shimano 9скоростей самые топовые японскую и филипинскую по 500-700грн на это все , и ТО амортов и вилок выборочно
изображение_viber_2023-02-04_19-50-50-014 (1).jpg
photo_2_2024-11-11_23-31-17.jpg
photo_1_2024-11-11_23-31-17.jpg
photo_4_2024-11-11_23-31-17.jpg
photo_5_2024-11-11_23-31-17.jpg
Нужно просить хорошие фото видео работы настроек, видеозвонок с проверкой компонентов камерой, если не умеете то не беритесь и покупайте такой мондракер за 200тыс, и радон стейд за 100 с магазинов, а я взял за 20тыс и 15 тыс, чего и вам желаю

Отправлено спустя 24 минуты 46 секунд:
По потертостям будет понятно какой состояние всего бывает что все будто новое совсем, думаю меньше 15к чтото толковое нереально взять

Отправлено спустя 8 минут :
как первый двухподвес я бы искал Cube ams єто цена качество там очень хорошие обвесы на всех что видел

Отправлено спустя 8 минут 30 секунд:
Или ghost, trek, hibike
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/haibike ... W4a56.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/velosip ... Vh2RH.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/pdvs-gi ... WIpWD.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/gornyy- ... W2biG.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/velosip ... SM4B2.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/velosip ... WwkuE.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/velosip ... derIndex=6
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/prodam- ... derIndex=1
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/velosip ... WJKHG.html
Filabatya
Member

Повідомлення

а не краще взяти 29ті колеса хардтейл ніж 26, людина я так зрозумів просто по хліб буде їздити тут накат і пригодиться
при обмеженому бюджеті тисяча на ослуговування кожного року буде економитися
в цей би мондрейкер на перед 27,5 вфігачити мулет зробити :super:
зверніть увагу на меріду і полігон в них найкраща комплектуха за свої гроші в нижньому сегменті
Востаннє редагувалось 12.11.2024 00:34 користувачем Filabatya, всього редагувалось 7 разів.
Hotspur
Member

Повідомлення

hentakiboy: 11.11.2024 23:55По потертостям будет понятно какой состояние всего бывает что все будто новое совсем, думаю меньше 15к чтото толковое нереально взять
гарні вели :beer:

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
Filabatya: 12.11.2024 00:14а не краще взяти 29ті колеса хардтейл ніж 26, людина я так зрозумів просто по хліб буде їздити тут накат і пригодиться
думаю краще
hentakiboy
Member

Повідомлення

Hotspur: 12.11.2024 00:21
hentakiboy: 11.11.2024 23:55По потертостям будет понятно какой состояние всего бывает что все будто новое совсем, думаю меньше 15к чтото толковое нереально взять
гарні вели :beer:

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
Filabatya: 12.11.2024 00:14а не краще взяти 29ті колеса хардтейл ніж 26, людина я так зрозумів просто по хліб буде їздити тут накат і пригодиться
думаю краще
как на меня 26тые проворнее удобней для города , Mavic Deemax 26 вообще божество постоянно на олх по 4тыс грн за комплект , и насколько я знаю когда они вышли то стоили 2тыс уе, они упали в цене в 20 раз! , фабьен барель брал на них мировые кубки, єто когда команда Субару с ним разработали первую удлиненую раму модракера по прототипу которого стоится весь современый трейл даунхил велопарк , кому циферки, а кому комплектующие с большой историей и тысячами кубков, тоже и с резиной на моих двух велах это самые топовые покрышки nobby nic - Schwalbe и schwalbe muddy mary для города природы лучше не придумать комплектов, 1шт 400грн , а что 29тые? в 2-3 раза дороже?

вес имеет значение, radon 12кг . mondraker с дропером 13кг, и это сток алюминиевые велики
Filabatya
Member

Повідомлення

hentakiboy
Сучасний мтб байк має бути на бустових осях з uhd одною зіркою спереду і колесами не менше 27.5. Не кажучи вже про геометрію яка дозволить розкрити потенціал топ комплектуючих. І ви праві час найважливіше в крос кантрі чи фрірайді тому або 29 або мулет. І ціни на олх про це теж кажуть. За ці 2кг прибавки на вазі отримуєте накат і комфорт не падати в ямки чисто через розмір колеса, тай з вагою не все так однозначно, карбоновий алі байк буде теж до 12кг на не самому дубовому вілсеті для ендуро
dead_rat
Member

Повідомлення

Вибачте, а коли останній раз мінялася геометрія?

Принаймні у шоссерів це було близько 2010 року, а так основні параметри рам(reach, stack, кути нахилу вилки і підсидільного штиря) однакові.

В МТБ після популяризації найнерів теж наче змін в геометріі особливо не було. То це років 5-7 десь.

Відправлено через 6 хвилин 3 секунди:
:lol: :lol: :lol:

Людина правильно питала міський велосипед, а їй пхають двопідвіс найнер за хлібом їздити. Та ще й пояснюють за кращий накат найнера по місту.
Автор, не ведіться, шукайте реально міський вєлік, він для вас буде набагато кращий.
waryag
Member

Повідомлення

Барбарис: 11.11.2024 22:37waryag, на старій рамі та вбитому навісному? Задовбеться міняти.
Рама в цьому буджеті буде або стара, або відносно новий кривий китай.
І навісне, з великою ймовірністю, буде вбите.

dead_rat: 12.11.2024 04:19Людина правильно питала міський велосипед, а їй пхають двопідвіс найнер за хлібом їздити. Та ще й пояснюють за кращий накат найнера по місту.
Автор, не ведіться, шукайте реально міський вєлік, він для вас буде набагато кращий.
Я не знаю, яке село і дороги в автора, в загальному випадку там щось між не дуже і відвертим жахом, тому МТБ - нормальний варіант. 26 колеса - нормальний варіант зекономити (звичайно, не до рівня ашан-двоподвіса автора).
Відповісти