Bitcoin оновив історичний максимум: курс криптовалюти перевищив $80 тисяч

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Slon_76Kg: 10.11.2024 21:32
kairo: 10.11.2024 21:20 По-перше, золото мабуть найгірша валюта. Навіть біток легле обміняти ніж золото. Гірше мабуть тільки дорогоцінне каміння. По-друге, інфляція звісно впливає на ціну золота. По-третє, при конвертації воно сильно втрачає в ціні.

:D Хлопці - якщо ви збираєтесь золото / квартиру / машину "конвертувати" найближчим часом - то ви насправді не на стільки "багаті" і воно Вам не треба. Заробив купу Лишніх грошей що карман не тиснуть Вже, за сезон - купив ціпуру якорну на 40гр і носиш в своє задоволення. Наступного року браслета на 80гр і т.д. через декілька років воно Завжди стоє більше - ніж при купівлі навіть у ломі.

Не вистачає бабла на закупівлю товару на початок сезону? Заложив валютчикам під 7% на місяц. Через діва місяці забрав цяцьки і заробив ще купу грошей незважаючі на відсотки зверху. Це всяко швидше і вигідніше ніж брати грошовий кредит у банкові під 50% річних. Який банк вам зараз дасть хоча б 300 000грн без застави? ;) ДумайТЕ
Погуглив. Грам золота 85$, ну хай 100$.

Тобто умовні 100к то треба більше кілограма таскати в кармані як циганський барон? :lol: І не стрьомно буде по вулиці ходити?
Slon_76Kg
Member

Повідомлення

:) Дітвора, ну чого ви всі так образилися? Знаю - є тут Дорослі Дядьки :beer: . Але вони такі коменти с посмішкою читають.

Так от продовжу:

Ну хоч трішки увімкніть уяву. Якщо ви на стільки Спроможні по життю. Талановитий Програміст/3Д Дизайнер чи ще Якийсь Варіант - оформленні по Кведу, заробляєте хоча б від увомних 1000$ на місяць. То о Диво витрати на ЖКП/ліки/нормальне харчування (без червоної ікри зранку та вечеря у кафе лише 3-5 разів на місяць сім'єю) - сплата Оренди або Іпотеки - складатимуть щонайменше 500-800$ на місяць. якЩо у Вас є змога купити кілограмм :lol: золота - то це значить що Авто (від 2020р.в.) у Вас Є/ Файне житло Не у Іпотеку - Є/ Ви Самі, Ваша Гарна Дружина, Діти - усі Нагодовані/Удіті/Убуті/Здорові/Счастливі - лишень тоді ви можете Дозволити - робити Довгостроковий :learn: вклад сімейних накопичень у цінні папери/дорогоцінні метали/крипту та інше. Способів цього робити чимало. А якщо хтось зібравсь кіло таскать в кишені по дворах.... :laugh: :laugh: :laugh:

Таких людей - підкреслюю Чесно Працюючих і сплачуючих Податки - 3% в нашій Державі. Вони доречі надають робочі місця іншим Українцям. Створюють Продукцію "Зроблено в Україні" - підтримують Аграрний сектор економіки нашої Держави.

Є одиниці Щасливчиків/тих - хто вчасно намайнив/або просто купив кріпти. Та й на здоров'я :up: Але коли мені починають розповідать що віртуальною картою з біржи можна купити будь що :D :D :D Ну й віслюків же у нас Багато :-/

Наприклад Робив я колись перевезення 12т Рідкого мила Для роздрібної мережі магазинчіків у м. Рівне.

Так от щоб це сталося необхідно:

1) Дві Офіційно Оформленні Фірми "Продавець" - "Виробник" + "Перевізник"
2) Ці фірми Обмінюються Установчими Документами факсимільними копіями (Витяг З Реєстру /Реєстраційні Доки/ Свідоцтво Платника ПДВ/ Реквізити Безготівкового рахунку і багато чого іншого)
3) Бухгалтери цих фірм роблять відповідну перевірку Доків на Ліквідність. Перевіряють платоспроможність контрагентів на відповідних Платних Сайтах.
4) Заключають Письмову Угоду про Надання Послуг / купівлю-продаж та постачання продукції
5) :teacher: З Безготівкового на Безготівковий рахунок заходять кошти відповідно до п.2 та умов Договору п.4
6) Лишень потім приїжджає фура - грузить продукцію і везе її покупцеві.
7) Перевезення теж Прописується таким самим Договором і Умови оплати ті самі.
8) Якщо Щось пішло "не по плану" - або продукція не відповідає заявленій у Договорі якості/кинули з оплатою - то суд і примусове стягування На Підставі Офіційної діяльності. Якщо криптою сплатили :gigi: судіть свої вчинки самі. Ніхто нічого Вам не винен. B-)

:learn: Віртуальною карткою крипти з Біржі - ви зможете купити собі паперу в супермаркеті для друку документів. Недорого компутера і прінтера у супермаркеті щоб ті доки надрукувати. Кави на заправці. Якісь інші продовольчі товари у межах лімітів НБУ. Серйозних Речей на більші гроші не зробить ніяк. Я акщо і зробить - то чим ви тоді відрязняєтесь від корумпованої гнилі паразитів на тлі нашої Держави? :spy:

Яле контрактне постачання Палива У обсязі від 20т на рік. Ремонт КПП на СТО. Сировину та інші моменти неможливо оплатити карткою Будь якою взагалі - якщо сумма платежу перевищує ліміти НБУ. Для особливо "упоротих" - почитайте закон України чинний
спойлер
https://buh.ligazakon.net/news/230125_z ... 20C2%D0%A1).

Я ось це все взгалі тут виписую для дітворят - бо захворів, є трішки часу. Роблю плюс у Карму - щоб хоч трохи сирок плавлений у мамкиних майнерів на мізки став схожий. Доречі за 200грн за номером телефону - можна купити Повне дос'є на Вас та вашу Родину. Цілком легально ;) Звісно тут посилань не буде - з питань етичності до чесного Бізнесу.

Гойда мінусів мені за правду :super:

Отправлено спустя 12 минут 9 секунд:
AssayMAS: 11.11.2024 01:44
Slon_76Kg: 10.11.2024 21:32забрав цяцьки

таки вам отдадут...если залог им гешефт Х2 Х3 принесёт и более парочки тысяч долларей... И использование мутных схем приводит к попаданию в списки к мутным личностям, и вас могут начать разрабатывать - раз кабанчик жирный и не пуганный.

Крипта это про торговлю наркотой, рабами (запчастями с них), оружием, ... будет жить крипта пока власть имущим это выгодно.
Ну шо туть сказати :-/ Тому успішних самозайнятих Людей так мало у нашій країні. Бо Очі у страху великі. Тому не всі можуть бути ФОП, мовчу вже про ТОВ

Отправлено спустя 22 минуты 18 секунд:
nazar-pc: 11.11.2024 06:50
Slon_76Kg: 10.11.2024 19:19 Так - хліба у АТБ за нього не купиш. Та й за бітка і доляри теж :-P

Це що ви не знаєте як за крипту чи золото купити хліба в АТБ це ще не значить що це неможливо, ви просто абсолютно не в темі та мелете дурниці ;)
Для цього є спеціальні віртуальні картки, які списують крипту по поточному курсу на момент покупки.
В тому числі за USDT/USDC (долар) чи PAXG (золото).
Писати конкретні сервіси тут не буду бо реклама :beer:

Довіри таким сервісам - не більше ніж мавродію свого часу. Назовіть хоч один Офіційний Банк України - котрий такі послуги надає. Тоді вибачусь перед усією аудиторією нашої спільноти.
Hells Angels
Member

Повідомлення

kairo: 10.11.2024 21:20У вас доларами в більшості ситуацій не вийде розрахуватись.
ага :laugh:
спойлер
Зображення
Rucha
Member

Повідомлення

Slon_76Kg: 11.11.2024 11:08 :) Дітвора, ну чого ви всі так образилися? Знаю - є тут Дорослі Дядьки :beer:

Дорослі дядьки вже закінчили школу та вміють користуватися правилами української мови, ставлячи заголовні літери так, як того вимагають правила, а не там де заманеться. Я розумію, що наразі дістанційка через пізню тривогу, але-ж чому батьки за тобою не стежать, що ти прогулюєш заняття?
Slon_76Kg
Member

Повідомлення

Hells Angels: 11.11.2024 11:33
kairo: 10.11.2024 21:20У вас доларами в більшості ситуацій не вийде розрахуватись.

спойлер
Зображення

380$ - дуже серйозна покупка :facepalm: до того ж у сіру...

Rucha: 11.11.2024 11:45
Slon_76Kg: 11.11.2024 11:08 :) Дітвора, ну чого ви всі так образилися? Знаю - є тут Дорослі Дядьки :beer:

Дорослі дядьки вже закінчили школу та вміють користуватися правилами української мови, ставлячи заголовні літери так, як того вимагають правила, а не там де заманеться. Я розумію, що наразі дістанційка через пізню тривогу, але-ж чому батьки за тобою не стежать, що ти прогулюєш заняття?

О вчитель граматики знайшовся.. На форумі :D (тілько слово дИстанційка (від слова дистанція) сам з помилкою написав :laugh: ) Може по контексту питання Є що сказати дільного?

Утім мені байдуже. Судячи "по залізу профіля" та темам - в яких відповідаєте форумчанам, з таким "майном" - ви точно в Україні мешкаєте. точно не ЕС чи де інде. Або ви за допомогою заліза гроші заробляєте, або це все що у вас є зі "статків". І на цім можна поставити крапку.
kairo
Member

Повідомлення

Hells Angels: 11.11.2024 11:33
спойлер
Зображення
Я розповів свою реальну історію вище, яка була на днях. Чи мені треба було цей скрін роздрукувати і людям показати, щоб долари приняли?
Rucha
Member

Повідомлення

Slon_76Kg: 11.11.2024 13:38 Може по контексту питання Є що сказати дільного?

А ви про дядьок в контексті чогось дільного писали? Чи так, аби казатися самому собі вище інших?

Відправлено через 2 хвилини 40 секунд:
Slon_76Kg: 11.11.2024 13:38 Судячи "по залізу профіля" та темам - в яких відповідаєте форумчанам, з таким "майном" - ви точно в Україні мешкаєте. точно не ЕС чи де інде. Або ви за допомогою заліза гроші заробляєте, або це все що у вас є зі "статків". І на цім можна поставити крапку.

Як залізо, статки, ЕС відносяться до теми?
yupi
Member

Повідомлення

kairo
Через кассу банка надо было + уплата налогов с продажи и покупки
:laugh:
Diamond
Member

Повідомлення

Slon_76Kg:
Шо ти мелеш? Всі вже побачили що ти не в темі, а ти продовжуєш тільки в цьому розписуватись.

Я купляв макбук за майже 3000$, а денний ліміт на картці 5000$ і є можливість його збільшити при необхідності в 10 раз. :shuffle:
PhoenixKiller
Junior

Повідомлення

LordTornado: 10.11.2024 18:34 Чем сильнее надуется пузырь, тем быстрее и громче лопнет. И "криптоинвесторы" уйдут в длительный запой или даже в окно...
Скоро будет 16 лет лопающемуся пузырю. Всё никак не лопнет, зараза :lol:
Slon_76Kg
Member

Повідомлення

Таке враження що люди не читають "многабукв". Навпаки - якщо покопати мої повідомлення но форумі - це очевидьки що я Завжди до Усіх з повагою ставлюся і на Особистості не переходжу. Не "тикаю" нікому. Багато хто з пересічних українців довіряють свої Кровно зароблені крихти Банкам? тим паче крипто біржам?

- Це поодинокі випадки просунитих у IT гіків. Мій меседж полягає у тому - що "інвестиційний капітал" може бути різним - але він Завжди, підкреслюю Завжди буде не універсальним, масовим платіжним засобом для більшості громадян. Я на відміну від інших - поділився Власним досвідом. як можна заробляти гроші, звідки вони беруться і як витрачатися можуть. практично чи теоретично - це вже самі собі фантазуйте. Як то раніше тут писали ИМХО - маю на це право. такого в "ынтернете" здебільшого не пишуть взагалі.. і те що я тут писав - це багаторічний досвід тернистого шляху до сталого життя. Чесної праці і самовідданості своїй справі 24/7.

Але типова людина ніколи не прислухається до дільних речей - чийсь успіх визиває тільки заздрість та злобу. Це підтверджує і дописи під моїми думками і мінуси :-P . Утім люди заслуговують того життя яким живуть. Подивіться навколо - чи став світ краще який би там курс крипти не був?...
Alexsandr
Member

Повідомлення

Slon_76Kg: 10.11.2024 19:19 В Усі часи, усіх Епох - Золото - найкраща валюта ;) Не дякуйте. Золоту не страшні ніякі інфляції. Воно не залежно від розетки і фаз луни має ціну. Його не відслідкувати за серійним номером. Усю новітню історію воно постійно потроху дорогшає :up: І навіть якщо уся система встане колом, а $ перетвориться на папірці - ви не втратите свій капітал.

Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
Так - хліба у АТБ за нього не купиш. Та й за бітка і доляри теж :-P
Только золото покупаешь по одной цене, а продаешь у нас по другой, по цене лома.
Slon_76Kg
Member

Повідомлення

Diamond: 11.11.2024 13:59
Шо ти мелеш?

О ще одне "тикало" вилізло з берлоги. Ми особисто знайомі?

Мені жоден з тих хто "у темі" не відповів "по темі" ні на одне конкретне питання у дописах вище.
Hells Angels
Member

Повідомлення

kairo: 11.11.2024 13:40Я розповів свою реальну історію вище, яка була на днях.
коли піпл постійно купує валюту, не взяти бакс у тебе могли по причині того що вони вже затаскані, а не те що вони там 2000х років
Slon_76Kg: 11.11.2024 13:38380$ - дуже серйозна покупка :facepalm: до того ж у сіру...
тобто ти постійно купуєш все з магазинів де все легально і сплачені податки? і жодного разу не купував речі/продукти на стихійному ринку?
Slon_76Kg
Member

Повідомлення

Diamond: 11.11.2024 13:59
Slon_76Kg:

Шо ти мелеш? Всі вже побачили що ти не в темі, а ти продовжуєш тільки в цьому розписуватись.

Я купляв макбук за майже 3000$, а денний ліміт на картці 5000$ і є можливість його збільшити при необхідності в 10 раз. :shuffle:

Спробуйте купити щось типу 7+ років БУ вантажівку вартістю 40 000$ у лізинг чи кредит без перевірки Податкової за крипту чи як там ще можна ;) "Я мак купив" :facepalm: Ще одна обізяна...

Погугліть контору WestUkrTrans - більше 300 фур на балансі. Мак він купив :laugh: :laugh: :laugh: :lol: :lol: :lol:
kairo
Member

Повідомлення

Hells Angels: 11.11.2024 14:29
kairo: 11.11.2024 13:40Я розповів свою реальну історію вище, яка була на днях.
коли піпл постійно купує валюту, не взяти бакс у тебе могли по причині того що вони вже затаскані, а не те що вони там 2000х років
Купюри були в прекрасному стані. Питання конкретно в старому дизайні. Це поширене явище. В банк такі купюри здати можна без проблем, але й курс буде гіршим.
https://www.unian.ua/economics/finance/ ... 00849.html
Hells Angels
Member

Повідомлення

kairo: 11.11.2024 14:34В банк такі купюри здати можна без проблем, але й курс буде гіршим.
спойлер
бариги спокійно забирають купюри і девяностих за курсмо ЧР, взагалі не паряться, у світі "курсують" і постаріше купюри, це у нас розповідають казочки про те що старий бакс не будуть брати і все таке :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

yupi: 11.11.2024 13:57 kairo
Через кассу банка надо было + уплата налогов с продажи и покупки
:laugh:
Які ще податки із обміну доларів в банку?

Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Hells Angels: 11.11.2024 14:37
kairo: 11.11.2024 14:34В банк такі купюри здати можна без проблем, але й курс буде гіршим.
спойлер
бариги спокійно забирають купюри і девяностих за курсмо ЧР, взагалі не паряться, у світі "курсують" і постаріше купюри, це у нас розповідають казочки про те що старий бакс не будуть брати і все таке :laugh:
Заберуть із комісією. І який такий курс чорного ринку??
Hells Angels
Member

Повідомлення

kairo: 11.11.2024 14:39Заберуть із комісією.
на одному місці я вертів банки, треба було купити євро, так перед мною здала одна панянка трішки, ну я думав куплю відразу, а касирша така, а валюти не має :lol:
kairo: 11.11.2024 14:39І який такий курс чорного ринку?
той який краще за банківський в плані купівлі у тебе :shuffle:
kairo
Member

Повідомлення

Hells Angels: 11.11.2024 14:45
kairo: 11.11.2024 14:39І який такий курс чорного ринку?
той який краще за банківський в плані купівлі у тебе :shuffle:
Якраз навпаки. Банк спокійно приймає купюри до 1996 року. Навіть, якщо вони заношені, можна банально їх в банкомат здати. Валютчики ж цю історію із неприйманням купюр до 2006 р. і вигадали, щоб розводити людей на додаткову "комісію".
Відповісти