![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
П.С. Бачу, що виробники досі не навчились робити гравіювання укр. мови. Потрібно спочатку дивитись , в якому куті знаходиться підствітка. Хлопці свого часу зробили мені правильне гравіювання в місцевому сервісі.
Это не минус а то что заложенно в концепцию и что должно быть, для этого они и покрасили в белый плэйт FR4 , так что это тупо считать минусом если кто продумано конструкцией, не хотите чтобы светилось вокруг букв то придется выбирать клавы или с другой конструкцией или с хотябы черным плэйтом хотя зная по своей прошлой клаве и он может отсаечивать подсветку, это только у логитек есть клавы без этого ореола.sionus: ↑ 10.11.2024 21:45Подсветка вокруг клавиш.
Що, є ще дорожчі клавіатури?ALT-F13: ↑ 08.11.2024 23:55Якби від був не потрібен - його б там не було.bigmonstr666: ↑ 08.11.2024 21:50скажу що цей екранчик до дупи для клавіатури) взагалі не потрібен, звертаеш увагу тільки перші дні) 340 баксів це просто не адекватна ціна для будь якої клавіатури
Є клавіатури в декілька разів дорожче цієї. На кожен товар є покупець.
Тоесть это не баг а фича ))) Шучу. Я понимаю что может людям нравится когда клавиатура горит как новогодняя ёлка. RGB времена настали.Melofon: ↑ 10.11.2024 23:00 Это не минус а то что заложенно в концепцию и что должно быть
Вы вживую видели этот адаптер? А то по фото не понятно. А в адаптер для моей мышки ryzer viper влезают далеко не все кабели.Melofon: ↑ 10.11.2024 23:00 По поводу адаптера туда подойдёт практически большинство кабелей тайп-с и утопленность разьеманне помешает.
є таке слово як маркетинг)ALT-F13: ↑ 08.11.2024 23:09 leif
Таки ще раз амінь. Погоджуюся майже з усім. Крім того, що не треба "відмовлятися" від чогось, якщо є цікавість - достатньо просто декілька клавіатур купити/зібрати і під тайпінг, і під ігри. Якщо вже це є хобі.
Ну й нинішні дії Razer та ASUS сильно допомагають популяризації.
Так це ж для реклами, щоб показати всі кольори веселки, а так хоч кожну клавішу у свій колір можна пофарбувати.sionus: ↑ 11.11.2024 16:09Я понимаю что может людям нравится когда клавиатура горит как новогодняя ёлка. RGB времена настали.
в результаті дуже хочу, щоб ти не був сліпим фанатом Razer, але деякі бажання нездійсненні.В результаті дуже хочу побачити ось тут список "що саме можна зібрати" по пунктах
Угу, в мене на декількох візитівках було написано "директор по маркетингу", тож можу дещо про це розповістиbigmonstr666: ↑ 11.11.2024 23:11є таке слово як маркетинг)
Злив зараховано.Tessier-Ashpool: ↑ 17.11.2024 13:36в результаті дуже хочу, щоб ти не був сліпим фанатом Razer, але деякі бажання нездійсненні.
Простіше за все це доручити застосункам. Razer Chroma чудово синхронизується автоматично з багатьма іграми і тоді функціональна підсвітка буде працювати без втручання користувача кожен раз.Alligator: ↑ 13.11.2024 02:28так хоч кожну клавішу у свій колір можна пофарбувати.
Типу всі зелені клавіши та WASD червоним й т.д., правда погратися хватило дня на два-три, потім забив
За 340$ можна мопед купити!!!Tessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 15:35 За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.