А тебя не смущает тот факт что на кор ультра 200 не все чиплеты делает интел? Тем более это не первые процы на подложке у интел, по техничке они сплавились, а с софтом обоср@лись!Volodya811: ↑ 10.11.2024 11:41Станом на сьогодні Інтел контролює значно більшу частину ринку процесорів, ніж АМД. Коли буде техпроцес Інтел 18А, а потім і 14А, можна буде робити висновки щодо майбутнього заводів Інтела. АМД уже давно свої заводи втратила.Vlad Nodster: ↑ 10.11.2024 11:05 Конкуренцию с амд они уже проигрывают. Если бы прекратили менять сокеты и заняли свою нишу, то может бы что-то и получилось. Но навряд ли они до этого додумаются
Останні статті і огляди
Новини
Intel обіцяє усунути проблеми з ігровою продуктивністю процесорів Core Ultra 200
-
GreeD_AxiViLoN
Member
-
Creature4O
Member
Хтось мені тут розказував, що софт писати складніше ніж розробити новий процесор. А що ж тоді у Інтел пішло не так?
-
q1nex
Member
Это типа через месяц после выхода обзоров они заметили, что что-то не так с производительностью? Оперативность интела бьёт рекорды
Отправлено спустя 4 минуты 39 секунд:
Отправлено спустя 4 минуты 39 секунд:
Сразу? Это вы называете сразу?) Ну и перевод стрелок уже наблюдается. Вон уже назвали виноватых - ОС и биос, т.е. майкрософт и производители мамок опять виноваты. Ещё как бы НЕИЗВЕСТНО в чем проблема, только начинают вести расследование (дежавю какое-то), но виновные уже точно известныStingerYar: ↑ 10.11.2024 10:46 Ну подивимось що придумають, хоча би одразу підтвердили існування проблеми, і почали чухатись, а не як з дефектними флагманами 13-14 серії, та демонстративно-показове переведення стрілочок на користувача з заливанням сorporate bullshit коли деградація побила всі рекорди
-
Gelonyrum
Member
Ага, тестують так шо гай шумить!IronWithin: ↑ 10.11.2024 13:18Ну от таке писати це вже край, повірте там тестування є на всіх етапах виробництва, досить цього скаму на форумі!Sashkotem: ↑ 10.11.2024 12:16 Я не зрозумів, шо значить нижче ніж очікувана, вони шо узагалі свій продукт не тестують, клоуни . Ну там перед запуском у серію включити комп і запустити гру вони не пробували? Це навіть гірше ніж проблеми 13/14 покоління.
Досить цього скаму на інтелі!
-
MetalistForever
Member
Я смотрю ,что Intelу нужно люстрацию руководству сделать
-
Sanьka
Member
"Дякую за бета тест проців"
З повагою Інтел
З повагою Інтел
-
Alligator
Member
Наші процесори розумні, потужні та незламні. А ваші ОС та BIOS тупі та не розуміють геніальність наших процесорів!TheDmytrius: ↑ 10.11.2024 10:53але клянусь, на рівні архітектури CPU все бездоганно. Це вони в усьому винні, як завждивиявили низку багатофакторних проблем на рівні ОС, на рівні BIOS,
-
Volodya811
Member
Я вважаю, що 15-те покоління від Інтелу - прохідне. Це Метеор Лайк, який мав вийти ще восени минулого року. Це через затримку техпроцесу Інтел 18А. Тому, тут мова не йде про те, що технічно все добре. У виправлення не вірю. Глобально нічого не змінити. Покоління нормальне, а мало бути передовим.GreeD_AxiViLoN: ↑ 10.11.2024 13:30 А тебя не смущает тот факт что на кор ультра 200 не все чиплеты делает интел? Тем более это не первые процы на подложке у интел, по техничке они сплавились, а с софтом обоср@лись!
-
Kashtan
Member
Нехай хто це стверджує - покаже який в нього вийшов процесор. Раз це легше.Creature4O: ↑ 10.11.2024 14:26 Хтось мені тут розказував, що софт писати складніше ніж розробити новий процесор. А що ж тоді у Інтел пішло не так?
-
Sashkotem
Member
Ніякого скаму, забули як випустили 12 покоління із новини малими ядрами і воно не працювало і народ їх виключав у бівісі?IronWithin: ↑ 10.11.2024 13:18 Ну от таке писати це вже край, повірте там тестування є на всіх етапах виробництва, досить цього скаму на форумі!
Шось там десь завищує напругу у якихось сценаріях на якісь мілісекунди і це приводить в часі до деградації кристалу - цю проблему тяжко виявити і діагностувати. А тут бляха дістав проц із коробки сунув в комп уключив і воно не працює, що тут такого складного. Або відділ тестування брехав керівництву шо всьо чікі пукі догоним перегоним.
-
Kashtan
Member
Інвесторам. Які вимагають щоб норма прибутку не падала. Роками. Як їх до йього главбухи привчили.MetalistForever: ↑ 10.11.2024 15:06 Я смотрю ,что Intelу нужно люстрацию руководству сделать
-
MetalistForever
Member
MetalistForever: ↑ 10.11.2024 15:06 Я смотрю ,что Intelу нужно люстрацию руководству сделать( всему высшему звену ,кроме Пэта Гелсингер)
-
Afit
Member
А где те кто был за вырезания НТ ? Ну как, помогло? Ну ну))
-
nochnik89
Member
справедливости ради, есть софт рабочий где интел гораздо бодрее конкурентов. Но я бы всеравно не купил бы Сильно сыро пока. Подождем пол годика допилов )Afit: ↑ 10.11.2024 16:06А где те кто был за вырезания НТ ? Ну как, помогло? Ну ну))
-
Earanak
Member
Вы там про тестирование Интелом говорите, а я вот вспомнил ситуацию с 9900K, вот там хохма была с этими тестеровщиками...
https://youtu.be/D1mJMI_uaa8?feature=shared
Видимо тестировать процы в играх Интелу слишком сложно, непосильная задача.
-
Afit
Member
Такое впечатление, что они тестируют в каком то ПО на базе линукса, в идеальных условиях для их процов. А потом под злощасной виндой всё разбивается о реальностьEaranak: ↑ 10.11.2024 16:08 Вы там про тестирование Интелом говорите, а я вот вспомнил ситуацию с 9900K, вот там хохма была с этими тестеровщиками...
-
WWQ
Member
оптимизациями и адаптацией биоса вытянут процентов 10-12 край, это не особо поможет обойти 3д... а если они вытянут больше то это будет означать что кто-то зафакапился, а на таком уровне факапы не прощают.
Afit
выпиливание ht это огромная глупость... тому кому надо сами его могли отключать...
Afit
выпиливание ht это огромная глупость... тому кому надо сами его могли отключать...
-
Earanak
Member
WWQ, тут форумные эксперты поясняли что физическое устранение HT и просто его отключение это типа совершенно разные и несоизмеримые вещи. Но в нюансы я не вникал.
-
Sashkotem
Member
WWQ
В наступному поколінні зроблять патч який включить гіпертрейдинг на усіх ядрах.
В наступному поколінні зроблять патч який включить гіпертрейдинг на усіх ядрах.
-
Sanьka
Member
Не витягнуть.WWQ: ↑ 10.11.2024 16:16 оптимизациями и адаптацией биоса вытянут процентов 10-12 край, это не особо поможет обойти 3д... а если они вытянут больше то это будет означать что кто-то зафакапился, а на таком уровне факапы не прощают.
Afit
Як правило їхні праву якраз зменшують продуктивність.
Єдиний нормальний вихід для Інтел в даній ситуації - зменшити ціни.
Нема поганих проців, є неправильна ціна.