Останні статті і огляди
Новини
Помогите, пожалуйста, с регистрацией на 0day.kiev.ua
-
Rucha
Member
Мені також заблочили акаунт на трекері, думаю за "неактивність", хоча я періодично там авторизовувався. Більше не бачу сенсу прикладати якісь зусілля, клянчити інвайти та т.і. аби поновити акаунт. Нічого унікального там немає, а відношення адміністрації до користувачів викликає огиду. Хай вони там самі собі роздають.
-
7mindfields
Member
Щось підказує, що ти не той домен використовуєшAlligator: ↑ 28.05.2024 13:25 Воно ще працює?
26 Fail 0 Ok
Mumbai, India
Bad
OneProvider
Tashkent, Uzbekistan
Bad
Kolesa
Toronto, Canada
Bad
4VPS
Madrid, Spain
Bad
4VPS
Florence, Italy
Bad
OneProvider
Falkenstein, Germany
Bad
Accountstar
Sofia, Bulgaria
Bad
is*hosting
Zürich, Switzerland
Bad
4VPS
Vilnius, Lithuania
Bad
Melbicom
Lisbon, Portugal
Bad
Perfect Quality Hosting
Manchester, United Kingdom
Bad
is*hosting
Atlanta, Georgia, United States
Bad
JustHost
Mexico City, Mexico
Bad
OneProvider
Yekaterinburg, Russian Federation
Bad
Galaxydata
Novosibirsk, Russian Federation
Bad
4VPS
Chicago, IL, United States
Bad
is*hosting
London, United Kingdom
Bad
OneProvider
Reykjavik, Iceland
Bad
Perfect Quality Hosting
Buenos Aires, Argentina
Bad
OneProvider
Dallas, Texas, United States
Bad
18.235.185.135
4/0/4(100%)
#1: Ping error: TimedOut
#2: Ping error: TimedOut
#3: Ping error: TimedOut
#4: Ping error: TimedOut
is*hosting
Brussels, Belgium
Bad
Perfect Quality Hosting
Istanbul, Turkey
Bad
WORLDBUS
Stockholm, Sweden
Bad
OneProvider
Secaucus, New Jersey, United States
Bad
Perfect Quality Hosting
Scarperia, Italy
Bad
4VPS
Izmir, Turkey
Bad
Perfect Quality Hosting
-
Alligator
Member
7mindfields
напевно, я з теми та першого посту брав. Він змінився?
напевно, я з теми та першого посту брав. Він змінився?
-
7mindfields
Member
Так
-
sanya555
Member
не знаю, у меня тоже был период когда я вообще забыл про этот трекер, и ничего, живой ак. Сейчас кача. оттуда сериалы с украинской озвучкой. Если надо ивайт пишите в личку, дам.Rucha: ↑ 28.05.2024 13:46Мені також заблочили акаунт на трекері, думаю за "неактивність",
-
Panas1984
Junior
Поділіться будь-ласка інвайтом.
-
IrosLAV
Member
Чим славиться цей сайт? Зайшов вперше - інтерфейс на свинособачій... Є щось унікальне тут?
-
sanya555
Member
IrosLAV
Да ниче такого, но в последнее время выкладывают сериалы, шоу и тд. со всеми возможными украинскими озвучками
Да ниче такого, но в последнее время выкладывают сериалы, шоу и тд. со всеми возможными украинскими озвучками
-
murzik
Member
IrosLAV
вони свої релізи , ріпи робили. ну і ЮА сегмент, у кого гігабіт, гарантована швидкість і безкоштовно було по трафіку( але це було років 15 назад)
в ігри вже не граю, тому не актуальний. фільми серіали онлайн ..
вони свої релізи , ріпи робили. ну і ЮА сегмент, у кого гігабіт, гарантована швидкість і безкоштовно було по трафіку( але це було років 15 назад)
в ігри вже не граю, тому не актуальний. фільми серіали онлайн ..
-
grezet
Junior
в когось є інвайт ?
-
The69Max
Member
Доброго дня.
Придбаю ключик, не дорого )))
Якщо у когось є, то продайте))) 200грн, норм? )))
-
DolfDolfi
Junior
Зайдіть в тг групу ) зробіть скрін донату на зсу ) від 100 грн ) і хтось запроситьThe69Max: ↑ 17.10.2024 19:38 Доброго дня.
-
The69Max
Member
Супер, дякую!DolfDolfi: ↑ 17.10.2024 19:41Зайдіть в тг групу ) зробіть скрін донату на зсу ) від 100 грн ) і хтось запроситьThe69Max: ↑ 17.10.2024 19:38 Доброго дня.
-
sanya555
Member
The69Max
Для мемберов форума и у меня есть
Для мемберов форума и у меня есть
-
The69Max
Member
То зможете продати?
-
Spirt96
Junior
Вітаю,можете будь ласка поділитися інвайтом
-
sanya555
Member
Поскольку никто кроме меня не раздает приглашения, небольшое объявление - Если вы зарегались на форуме чисто для получения инвайта, то не стоит его ждать. Поверьте, мне не жалко, но на одейке сейчас сложно что либо раздать для получения бонусов, за которые покупаются инвайты, и приглашения у меня есть, но в первую очередь они для мемберов форума. Если по знакомству с мембером то дам Такая реальность, я бы мог с роутера раздавать круглосуточно трафик для заработка бонусов, но прикол в том что, по достижении 40 тысяч, все, тю тю, бонусы больше не начисляются, а следить за этим нет времени. Одно приглашение стоит 15 тысяч
-
7mindfields
Member
Таким його можна продавати за встановлений прайсsanya555: ↑ 09.11.2024 12:42 Если вы зарегались на форуме чисто для получения инвайта, то
-
sanya555
Member
7mindfields
Я чет так не могу, просто раздаю, но если кто хочет по собственной инициативе, я не против. Прикол в том что реально на одее что то раздать, это проблема. Я вижу кому отдал инвайты, как минимум 25 последних. Некоторые качают, что то раздают, но ни один не написал что есть вот бонусы, могу купить и отдать инвайт
Я чет так не могу, просто раздаю, но если кто хочет по собственной инициативе, я не против. Прикол в том что реально на одее что то раздать, это проблема. Я вижу кому отдал инвайты, как минимум 25 последних. Некоторые качают, что то раздают, но ни один не написал что есть вот бонусы, могу купить и отдать инвайт
-
Spirt96
Junior
нет так нет, чего так нервничать?)