Insert, конечно, зря они туда влепили. Там бы хорошо смотрелся Page Down. Пользователи Total Commander оценят.
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Це за принципом "я сплатив за ВСІ клавіши"?VBerezovsky: ↑ 08.11.2024 15:40 За 340 доларів можна купити клавіатуру, у якої всі клавіші присутні, а не ось це. Ціна взята невідомо звідки.
У нас популярніші клави з одноповерховим ентер. Там лівий шифт нормальний
Це тільки довготривалі звіти покажуть. В мене й з V4 75% не-Pro проблем не було, але зі свічами HATOR Milky Way Silent їх й не мало бути, тож це не показникLancelot84: ↑ 08.11.2024 15:45Якщо хворобу з 2 та 3 серії з подвівйним/не спрацюванням клавіш не вилікували
Можна збірочку таку показати? З не дешман Китай бази зліпленої?Tessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 15:35 За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
І там буде 4000 Гц бездротові, підсвічування Chroma, налаштування НЕ через QMK/VIA та OLED-екранчик з купою функцій?Tessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 15:35За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
Цю наче в двох версіях зробили, ISO та ANSI. Але на огляді - ISO, а воно дуже "на смак"aaleksandrenko: ↑ 08.11.2024 15:47У нас популярніші клави з одноповерховим ентер. Там лівий шифт нормальний![]()
Дуже смішне запитання, за яке на r/MechanicalKeyboards вам наштовхають повну шапку. Ні, там не буде маркетингової фігні, в якої немає сенсу, але буде екранчик з купою функцій.ALT-F13: ↑ 08.11.2024 15:50 І там буде 4000 Гц бездротові, підсвічування Chroma, налаштування НЕ через QMK/VIA та OLED-екранчик з купою функцій?
Подивіться на Zoom75 TIGA анодовані як перше що в голову прийшло. Варіантів дуже багато, беріть баребон та кастомізуйте.aaleksandrenko: ↑ 08.11.2024 15:49 Можна збірочку таку показати? З не дешман Китай бази зліпленої?
А цінник озвучите? =)Tessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 16:02Zoom75 TIGA
Цікаво почути, чому "немає сенсу" в цьому, але сенс в чомусь іншомуTessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 16:02Дуже смішне запитання, за яке на r/MechanicalKeyboards вам наштовхають повну шапку. Ні, там не буде маркетингової фігні, в якої немає сенсу, але буде екранчик з купою функцій.
Я так розумію, принцип платити більше за менший функціонал - краще?ALT-F13: ↑ 08.11.2024 15:45Це за принципом "я сплатив за ВСІ клавіши"?VBerezovsky: ↑ 08.11.2024 15:40 За 340 доларів можна купити клавіатуру, у якої всі клавіші присутні, а не ось це. Ціна взята невідомо звідки.![]()
В них наче не одна клава в асортименті, ніхто не заважає придбати повнорозмірну.VBerezovsky: ↑ 08.11.2024 17:01 Я так розумію, принцип платити більше за менший функціонал - краще?
в мене така ж 75% клава. Все що треба є. Така або ТКЛ імхо самі оптимальні по розміру зараз.General Failure: ↑ 08.11.2024 15:50 Кнопки Fn зліва немає. Клава огризок
Та ж Zoom75 TIGA на сайті $210+. Клава хороша, справді, але в результаті в Україні та зібрана буде точно коштувати не дешевше за RazerTessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 16:38Все що вище вказано коштує дешевше за цей Razer
Ну тобто виходить "візьми дорожче по шматках, без гарантії, працювати буде може якось як збереш сам той баребон (всі ж майстри, так?), витратиш час на збірку (в ціну включити не забудь погодинно), підсвітка рівня бомж-китай, налаштування через дупу, ніяких 4000 Гц бо не помітиш, екранчик може буде якщо повезе, аби тільки не А-бренд взяти і був алюмінієвий корпус". Я нічого не забув? І хто тут повівся на маркетинг?Tessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 16:38Polling rate в 1000 Hz від 4000 Hz ти не відрізниш ніколи в житті, але аргумент про "крутить підсвітку в одному софті" готовий прийняти, якщо це смерть як важливо для такої ціни лол.
Нє, ну якщо функціонал клавіатури рахувати по кількості звичайних клавіш...VBerezovsky: ↑ 08.11.2024 17:01Я так розумію, принцип платити більше за менший функціонал - краще?
Нажаль для любителів інших варіантів, з таким функціоналом у Razer тільки 75% - навіть TKL немає (поки), не кажучи вже про 96%.KoB6acKa: ↑ 08.11.2024 17:19В них наче не одна клава в асортименті, ніхто не заважає придбати повнорозмірну.
В результаті дуже хочу побачити ось тут список "що саме можна зібрати" по пунктахTessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 15:35За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем.