Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
MAKKACIN
Member
Tim
Думав багато написати, але
Я купив бо планую декілька разів пройти+ онлайн, а якщо пройти і забути то гейпас
Думав багато написати, але
Я купив бо планую декілька разів пройти+ онлайн, а якщо пройти і забути то гейпас
-
Tim
Member
А в онлайне что-то интересное будет?MAKKACIN: ↑ 04.11.2024 15:21MAKKACIN
Кстати да,там же повороті сюжета будут в зависимости от решений,так что может и второй раз будет смысл проходить.
-
MAKKACIN
Member
Tim
не знаю, вроді гра онлайн з іншими сталкерами, мало інфи по цьому. Але якшо ніде не затуплят то гра не на один рік
не знаю, вроді гра онлайн з іншими сталкерами, мало інфи по цьому. Але якшо ніде не затуплят то гра не на один рік
-
destructX
Member
Гра в любому випадку на довгий час. Обіцяні ДЛС + простір для моддінгу. Чого тіки варті Аномалі \ ГаммаMAKKACIN: ↑ 04.11.2024 17:04 Tim
-
Shaolin_Style
Member
такие вещи каждый решает сам для себя. Я взял что бы поддержать разработчика еще в 21м году как только появилась возможность.Tim: ↑ 04.11.2024 14:41 Есть ли смысл покупать игру или выгоднее gamepass взять?
так его не будет на релизе, судя по слитой роадмапе он будет аж к средине 25 года, если все сложится с выходом самой игры в указанный срок.
-
GreenMile
Member
IGN виклав трейлер
-
MAKKACIN
Member
GreenMile
18млн підписників, нічосі Весь інтернета гудіти буде через сталкер найближчий тиждень мінімум
18млн підписників, нічосі Весь інтернета гудіти буде через сталкер найближчий тиждень мінімум
-
анти__бот
Member
-
Барбарис
Member
Останній трейлер жахливий в плані ботів або він на легкому рівні складності.
-
noth1ng_matters
Member
Та наче все те ж саме, інтерфейс під пк, але мультяшна кнопка F на пів екрану просто вбиває. Стрільба ну 100% з геймпаду тому що знов рух по одній осі лише, немов людина вперше взяла геймпад в руки.
-
EuGENiy
Member
Таке питання. Купив гру. Чи можна буде грати на одному компі двома профілями? Бо дочка теж хотіла б пограти)) Чи через сейви? Ніколи якось не було потреби то я і не цікавився
-
Qenty
Member
EuGENiy
Через сімейний режим можна ділитись іграми. Думаю буде працювати на старті.
Один ПК, два профілі, два окремих сейва.
Через сімейний режим можна ділитись іграми. Думаю буде працювати на старті.
Один ПК, два профілі, два окремих сейва.
-
John Doe
Member
Немного фан медиа перед релизом(ссылка на английский оригинал в описание видео):
-
VovaII
Member
А як будуть моди, сумісні з онлайном?
-
den55den
Member
якщо зберуся то на якій платформі краще купити ?
-
Prescott
Member
den55den
На пк конечно, если он более менее в адекватном конфиге.
На пк конечно, если он более менее в адекватном конфиге.
-
den55den
Member
не так висловився в якому сервісі (Steam , Epic Games. і т.д.......)
-
Prescott
Member
den55den
Стим, безусловно)
Стим, безусловно)
-
destructX
Member
Стім оптимальніш всього, наявність центру спільноти + знижки по кд.den55den: ↑ 08.11.2024 10:08 якщо зберуся то на якій платформі краще купити ?
-
MAKKACIN
Member
den55den
В стім є майстерня а там є моди а сталкер любе моди, а Моди любе сталкер, а люди люблять грати в сталкер з модами, думайте
В стім є майстерня а там є моди а сталкер любе моди, а Моди любе сталкер, а люди люблять грати в сталкер з модами, думайте