Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

murzik: 04.11.2024 19:55то я клаву взяти на заміну євга ?
мурзік стайл, єєє :super:
murzik
Member

Повідомлення

leif
я не вмію прйимати рішень :D
leif
Member

Повідомлення

murzik
Ну ти хоч огляди якісь подивився? В магазинах по фільтрах посортував і визначив які варіанти тобі підійдуть? Асортимент найпопулярніших клав з Алі експресу, що звідти перепродають на олх, вивчив?
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 03.11.2024 00:40
виглядає справді непогано, окрім того, що мені не подобається, коли збоку видно світчі, через те, що вони недостатньо глибоко посаджені в корпусі, але то вже прискіпування.

мабуть, дійсно найкраща пропозиція і цьому сегменті. а до відсутності ф-ряду, скоріше за все, без проблем звикнеш, це нічого страшного. я користують поперемінно двома клавіатурами з ф-рядом і двома без нього - байдуже, імхо.
Якби все було так просто, була ducky one 2 mini, і вона для мене програвала по зручності використання що vortex race 3, що cidoo v75, що portico75 саме за рахунок відсутності ф ряду
Kosdnepr
Member

Повідомлення

7mindfields
Ще є ColorReco A75. Вона без преміального люмінію в корпусі, але технічно цікава: QMK/VIA, 3000mAh батарея, гаскет, кноб, хот-свап і т.д.
спойлер
Зображення
7mindfields
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 05.11.2024 01:28 7mindfields
Ще є ColorReco A75. Вона без преміального люмінію в корпусі, але технічно цікава: QMK/VIA, 3000mAh батарея, гаскет, кноб, хот-свап і т.д.
спойлер
Зображення
При однаковій ціні з iqunix мені здається в неї небагато шансів
Востаннє редагувалось 05.11.2024 01:31 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

7mindfields: 05.11.2024 01:12програвала по зручності
ясно. ну, якщо досвід є з лейаутами обох варіантів, тоді тобі видніше, звісно.

в такому випадку виходить, що лофрі алю по дроту найоптимальніша опція. якщо обежуватись 75%+ лейаутами.
а що це за звір? чому його придбав? чим зацікавив?
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 05.11.2024 01:31
7mindfields: 05.11.2024 01:12програвала по зручності
ясно. ну, якщо досвід є з лейаутами обох варіантів, тоді тобі видніше, звісно.

в такому випадку виходить, що лофрі алю по дроту найоптимальніша опція. якщо обежуватись 75%+ лейаутами.
а що це за звір? чому його придбав? чим зацікавив?
фіолетовим кольором :D як і сіду, бюджетний борд з нормальними стабами, гаскетом, хотсвапом, підтримкою via/qmk
leif
Member

Повідомлення

але ж в сіду алю корпус, а цей пластиковий. хоча покупку суто заради зовнішнього вигляду я теж розумію.
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 05.11.2024 01:45
але ж в сіду алю корпус, а цей пластиковий. хоча покупку суто заради зовнішнього вигляду я теж розумію.
Так, це той випадок коли естетика перемогла, сіду зібрана як цеглина, якість збірки там дійсно краще, але але
leif
Member

Повідомлення

ти серйозно чи жартуєш? якщо, серйозно, то ти не туди дивишся.

ще раз кажу, обирай щось з підтримкою віа меншого формату, бажано з аліка, це як раз твій ціновий діапазон. перепризначиш собі кнопки і будеш тицяти свою мультимедію. а оцю всю повноформатну фігню з додатковими клавішами і гамінг підсвіткою за 70 доларів розглядати не треба.
maxn
Member

Повідомлення

leif: 05.11.2024 19:35 перепризначиш собі кнопки
Как стандартными средствами виндовс переназначит кнопку паузы и пинт скрина скажем на f8 и f9 ?.

У меня сейчас Keychron K4 на игровом компе, и хочу такую же вторую на рабочий. Но для работы мне надо эти две кнопки.
Востаннє редагувалось 05.11.2024 19:51 користувачем maxn, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

maxn: 05.11.2024 19:47Как стандартными средствами виндовс переназначит кнопку паузы и пинт скрина скажем на f8 и f9 ?
стандартними? я не знаю, чи це можливо. спробуй power toys або аналоги, якщо клавіатура віа не підтримує.
murzik
Member

Повідомлення

leif
наприлад
leif
Member

Повідомлення

murzik
Womier SK75

правда вона трохи дорожча, але ж це вже зовсім інший рівень. треба шукати конкретно під бюджет і твій запит (в характеристиках має бути написано, що є підтримка VIA). давай не лінуйся, пірнай в алік і перебирай. складеш шорт ліст -- скидай сюди.
maxn
Member

Повідомлення

Да норм прога все настроилось сразу.

Дайте теперь , пжлста, пару "топ за свои деньги клав" с нам падом, но компактных, чтобы он вплотную был сдвинут влево, как на моей кехроне к4. Если есть то сразу с кириллицей.
leif
Member

Повідомлення

maxn
це до пана Kosdnepr, я в цьому лейауті знаю тільки, що qk100 норм.
maxn
Member

Повідомлення

leif
https://www.gloriousgaming.com/products ... t-black-96 мне такая очень нравиться, если честно в руках не держал, но у меня на складе много Glorious GMMK COMPACT я так понимаю это тоже самое только меньшего размера, сделано знатно, и монолитно хотя на ютубе все кажуть шо цеговно :(
murzik
Member

Повідомлення

maxn
це для лєсбі чи труу чоловікккків?
Відповісти