Останні статті і огляди
Новини
Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
-
poulk
Advanced Member
Данная ветка посвящена обсуждению различных вопросов связанных с вентиляторами, и выбором вентиляторов.
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Также не забываем что размещения ссылок на товары в магазинах является рекламой, и удаляется незамедлительно.
Используйте ссылки исключительно на сайты производителей. Если у вас возникают с этим сложности, вы можете использовать каталог товаров hotline.ua
Похожие темы:
Схема расположения вентиляторов в корпусе: FAQ, обсуждение
Системы воздушного охлаждения (кулера) + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Также не забываем что размещения ссылок на товары в магазинах является рекламой, и удаляется незамедлительно.
Используйте ссылки исключительно на сайты производителей. Если у вас возникают с этим сложности, вы можете использовать каталог товаров hotline.ua
Похожие темы:
Схема расположения вентиляторов в корпусе: FAQ, обсуждение
Системы воздушного охлаждения (кулера) + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Востаннє редагувалось 20.09.2016 08:51 користувачем alex_sul, всього редагувалось 7 разів.
-
The_Rusik
Member
daesz
Память как у рыбки? На прошлой странице:
И я потом скину тест, где лучше Ф и в обычном атх корпусе а не в маленьком. Я уже понял, чтобы только теоретик.
Память как у рыбки? На прошлой странице:
Чтобы просить "тесты", покажи сравнение и на сколько разница в температуре. А не просто "я у мамы инженер-теоретик"". А то какое давление, сколько прокачает воздуха - это все интересно, какая реальная разница в шуме/градусах?на вдув, F на видув. Але якщо взяти паком з 5 - то краще всі Р, вийде значно дешевше.
В сн160 немає ж місця під пропелери знизу, вірно?
И я потом скину тест, где лучше Ф и в обычном атх корпусе а не в маленьком. Я уже понял, чтобы только теоретик.
-
Vasyanya1
Member
Господа, давайте без перехода на личности. Кто тему прикроют, и будем через почтовых голубей общаться.
-
daesz
Member
Прийшов в тему, почав розказувати про якісь тести які і тут кидали і в інтернеті їх повністю, а як запитали в нього лінк на ці тести - перейшов на особлисті образи. Класика.The_Rusik: ↑ 04.11.2024 18:07 daesz
Память как у рыбки? На прошлой странице:Чтобы просить "тесты", покажи сравнение и на сколько разница в температуре. А не просто "я у мамы инженер-теоретик"". А то какое давление, сколько прокачает воздуха - это все интересно, какая реальная разница в шуме/градусах?на вдув, F на видув. Але якщо взяти паком з 5 - то краще всі Р, вийде значно дешевше.
Можеш вже нічого не кидати, кинув вже тебе в ЧС
-
oversteve
Member
от маєте порівняння потоку Р і Ф у різних умовах, а там вже цілком можете самі прикинути який варіант для яких випадків краще підійдеThe_Rusik: ↑ 04.11.2024 18:07 daesz
Память как у рыбки? На прошлой странице:Чтобы просить "тесты", покажи сравнение и на сколько разница в температуре. А не просто "я у мамы инженер-теоретик"". А то какое давление, сколько прокачает воздуха - это все интересно, какая реальная разница в шуме/градусах?на вдув, F на видув. Але якщо взяти паком з 5 - то краще всі Р, вийде значно дешевше.
-
Vasyanya1
Member
Я частково прислухався до ваших слів, і тепер чекаю на Jonsbo D32. Думаю, що до січня його завезуть до наших магазинів.
-
Vasyanya1
Member
ASUS GT301 за 400 грн (акція) - на видув норм тема? А для радіатора підійде?
-
Vasyanya1
Member
Що взяти на вдув: Arctic p14 pwm st argb, Thermalright D14S argb або Thermalright C14S argb ?
Заздалегідь дякую.
Заздалегідь дякую.
-
daesz
Member
Thermalright D14S argb має не стандартне розположення отворів для кріплення (якщо є отвори для 120тки, то, зрештою, мали б всерівно стати нормально), а також ширину 152мм (а не 140).Vasyanya1: ↑ 08.11.2024 20:59 Що взяти на вдув: Arctic p14 pwm st argb, Thermalright D14S argb або Thermalright C14S argb ?
Заздалегідь дякую.
Arctic p14 pwm st argb - напевно pst, це пойдійний шарикопідшипник, таке собі, на любителя не дуже приємних звуків на вищих обертах, по ттх також гірший за обидва ТРа.
В результаті чого Thermalright C14S argb виглядають краще ніж попередні 2 на папері, оглядів на обидва ТРа не зустрічав, але "гідродинаміка" всяко краще буде за подвійний шарик
-
Vasyanya1
Member
Дуже дякую за пораду. Чекаю знижок на Алі.В результаті чого Thermalright C14S argb виглядають краще ніж попередні 2 на папері, оглядів на обидва ТРа не зустрічав, але "гідродинаміка" всяко краще буде за подвійний шарик
-
l-m
Member
У Arctic P14 PWM PST A-RGB підшипник гідродинамічний.daesz: ↑ 08.11.2024 21:32 Arctic p14 pwm st argb - напевно pst, це пойдійний шарикопідшипник
-
Reverse_rain
Member
Вітаю. Хтось мав нагоду по протестувати Asus TUF Gaming TF120 ARGB? На папері виглядає непогано, але як вони в живу? Думав поставити такий на башту ЦП, але якщо він гучніший за пропелер від DeepCool, то нафіг.
Чи новинку від be quiet Light Wings LX (для передньої панелі)?
-
AlexanderOnV
Member
Можна гучність обрахувати. Фізику ніхто не відміняв. За таку ціну не вразив. Нічого в нього такого. Можна комбінувати: поставити два тихіші і дешевші з меншим потоком, але отримати кращий варіант за менші гроші.Reverse_rain: ↑ 11.11.2024 11:23 Вітаю. Хтось мав нагоду по протестувати Asus TUF Gaming TF120 ARGB? На папері виглядає непогано, але як вони в живу? Думав поставити такий на башту ЦП, але якщо він гучніший за пропелер від DeepCool, то нафіг.
-
Vasyanya1
Member
Thermalright TL-C14C і TL-C12C - норм варіант на видув?
-
daesz
Member
Справді, сплутав маркування pst із col-m: ↑ 11.11.2024 09:25У Arctic P14 PWM PST A-RGB підшипник гідродинамічний.daesz: ↑ 08.11.2024 21:32 Arctic p14 pwm st argb - напевно pst, це пойдійний шарикопідшипник
-
Bloodfallen
Junior
До речі рекомендую арктик. Взяв по рекомендації тут (дякую) p12 max на гідродинаміці. Встановив 3 шт в корпус, одним замінив вентилятор на стоковому радіаторі, інші два на видув та вдув відповідно. Налаштував криву і це чудо, температури кайф та нереально тихо все працює За свою ціну вони бестбай
-
daesz
Member
Так і є, але вони ще й конкурентів з двох-трьох кратним цінником обганяютьBloodfallen: ↑ 11.11.2024 16:43 За свою ціну вони бестбай
-
oversteve
Member
норм, якщо охота чекати їх зи китаю 2 тижні, але чи є зміст, якщо можна взяти акртики ф12 і ф14Vasyanya1: ↑ 11.11.2024 13:47 Thermalright TL-C14C і TL-C12C - норм варіант на видув?
-
vsx
Member
Скажите а все 3пин вентиляторы на полной скорости работают? У меня корпус montech, 5шт по 120. Шум не устраивает, хочу поставить arctic p14 и p12 pwm
-
oversteve
Member
швидкість регулюється напругою на лінії 12в, так що залежить від того, як воно у вас підключено, якщо до мами, то мамою в біосі скручуєте, якщо до молекса, то відповідно спробувати перекинути там живлення з 12в на 5в і т.п., бо на 12в буде на повну крутитиvsx: ↑ 11.11.2024 20:52 Скажите а все 3пин вентиляторы на полной скорости работают? У меня корпус montech, 5шт по 120. Шум не устраивает, хочу поставить arctic p14 и p12 pwm
-
vsx
Member
Усі під'єднані в хаб, сам хаб у cpu. Живлення sataoversteve: ↑ 11.11.2024 20:57 швидкість регулюється напругою на лінії 12в, так що залежить від того, як воно у вас підключено, якщо до мами, то мамою в біосі скручуєте, якщо до молекса, то відповідно спробувати перекинути там живлення з 12в на 5в і т.п., бо на 12в буде на повну крутити