Хм, цікаво.. Дякую за інфуcreater_ua: ↑ 04.11.2024 17:11В мене було десь 10 шт цієї серії MAD R, різних, жодна не мала браку. Однією з них користувався днів з так 10 для оцінки серії взагальномуdestructX: ↑ 04.11.2024 16:32
За mad r також чув про багацько бракованих, з кривим дном. Можна ще дочекатись рев'ю на скайрокс в6, зацінити що там пропонують.
А взагалі мені й аттак шарк х11 норм, я не вибагливий в цьому плані
Останні статті і огляди
Новини
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
destructX
Member
-
Machovelvet
Junior
Доброго дня! Підкажіть будь ласка щось бездротове на заміну logitech g102, бюджет до 2-3к, вимог особливо не маю, в шутери не граю
-
destructX
Member
Якщо китайське по бюджету ціною в г102 то attack shark x11, якщо краще начинкою і дороще то attack shark х3 або х6, також цікавий варіант VGN Dragonfly F1 MOBA. Якщо ще вище дивитись то шось по типу shark R3, scyrox v8 та vxe mad rMachovelvet: ↑ 04.11.2024 19:00 Доброго дня! Підкажіть будь ласка щось бездротове на заміну logitech g102, бюджет до 2-3к, вимог особливо не маю, в шутери не граю
-
Avenger80
Member
Machovelvet
Сын недавно купил на Али - Mchose A5 Pro MAX - очень приятная мышка.
Сын недавно купил на Али - Mchose A5 Pro MAX - очень приятная мышка.
-
shnok
Member
також хочу змінити свою г102, але ви написали абсолютно різні моделі по хвату як і гризуна з перфорацією. Я розумію що ви навели великий список на всі випадки життя).destructX: ↑ 04.11.2024 19:16Якщо китайське по бюджету ціною в г102 то attack shark x11, якщо краще начинкою і дороще то attack shark х3 або х6, також цікавий варіант VGN Dragonfly F1 MOBA. Якщо ще вище дивитись то шось по типу shark R3, scyrox v8 та vxe mad rMachovelvet: ↑ 04.11.2024 19:00 Доброго дня! Підкажіть будь ласка щось бездротове на заміну logitech g102, бюджет до 2-3к, вимог особливо не маю, в шутери не граю
-
mrigi
Member
Я пробував різні миші, але завжди повертався на logitech MX серію бо вони просто найзручніші для моєї руки. Зараз це MX518 reborn.
-
destructX
Member
Так, там мишки різної форми та начинки. Ну і звісно ціною. Може до впободоби якась інша форма буде, та й вага різниться. Це просто я навів цікаві варіанти, вдруг шо сподобається візуально - подивіться ютубчик огляди. Я користуюсь самою дешевою та "бідною" по нутрощам х11. Повністю покриває мої потреби, працює нормально без лагів, зривів сенсору або відключень по донглу. Ну й ціна смішна)shnok: ↑ 04.11.2024 19:43також хочу змінити свою г102, але ви написали абсолютно різні моделі по хвату як і гризуна з перфорацією. Я розумію що ви навели великий список на всі випадки життя).destructX: ↑ 04.11.2024 19:16
Якщо китайське по бюджету ціною в г102 то attack shark x11, якщо краще начинкою і дороще то attack shark х3 або х6, також цікавий варіант VGN Dragonfly F1 MOBA. Якщо ще вище дивитись то шось по типу shark R3, scyrox v8 та vxe mad r
-
Negatuve
Member
creater_ua: ↑ 04.11.2024 15:21 Можу рекомендувати серію MAD R, з ультралегких і з суцільним корпусом (ще і оптичні кнопки).
как вариантAvenger80: ↑ 04.11.2024 19:30 Mchose A5 Pro MAX
А модель R1 Pro Max чем отличается от Mad R?
А с большим весом, например что?creater_ua: ↑ 04.11.2024 15:21 Якщо із більшою вагою за 40-45 грам, то вибір стає значно більшим.
Еще присмотрел с размерами поменьше Darmoshark M3 Micro, либо вообще Darmoshark M5
-
Negatuve
Member
Остановился на Zaopin Z1 Pro (с 1к ресивером), не буду выгадывать по форме после 305й.
Есть 2 версии: с блютузом ("обновленная") и без
В блютузной колесико на ttc silver, в обычной вроде ttc gold
Какая-то принципиальная разница между ними есть? Попадалось как-то сравнение разных мышек, то колесико на золоте вроде как тише
Есть 2 версии: с блютузом ("обновленная") и без
В блютузной колесико на ttc silver, в обычной вроде ttc gold
Какая-то принципиальная разница между ними есть? Попадалось как-то сравнение разных мышек, то колесико на золоте вроде как тише
-
tolebamber
Member
Negatuve
Каким боком энкодер к звуку колеса?
Каким боком энкодер к звуку колеса?
-
Avenger80
Member
tolebamber
Ну может из-за этого:
Ну может из-за этого:
- спойлер
-
tolebamber
Member
Скрол тарахтит из за свободной оси с обратной стороны от энкодера, дополнять звук может и прослабленная ось колеса которая вставляется в энкодер (появляется свободный ход).
-
Avenger80
Member
tolebamber
Так Negatuve пишет не за износ, а за первоначальный звук колеса у разных мышек (энкодеров).
Так Negatuve пишет не за износ, а за первоначальный звук колеса у разных мышек (энкодеров).
-
tolebamber
Member
Avenger80
до запятой читайте предыдущее мое сообщение, новая или б.у. пофиг - на бу просто все громче становится
до запятой читайте предыдущее мое сообщение, новая или б.у. пофиг - на бу просто все громче становится
-
Avenger80
Member
tolebamber
Возможно и так. Сейчас сравнил две мышки дома - Darmoshark M3, которой почти год и Mchose A5 Pro MAX, которой 1,5 недели. У обоих энкодер TTC Gold и у Darmoshark звучит громче колесо.
Возможно и так. Сейчас сравнил две мышки дома - Darmoshark M3, которой почти год и Mchose A5 Pro MAX, которой 1,5 недели. У обоих энкодер TTC Gold и у Darmoshark звучит громче колесо.
-
tolebamber
Member
Avenger80
разная модель мышки звучит по разному хоть и энкодеры одинаковые, решает в 99% случаев направляющие которые держут колесо с обратной стороны и износ их. Так же решают допуски с завода: свободная ось колеса + направляющие.
разная модель мышки звучит по разному хоть и энкодеры одинаковые, решает в 99% случаев направляющие которые держут колесо с обратной стороны и износ их. Так же решают допуски с завода: свободная ось колеса + направляющие.
-
waryag
Member
Где можно посмотреть/почитать про подбор и перепайку микриков?
-
WhatIsLove
Junior
YumiSS
Я вже і забув про цю темку
Вітаю з новою мишкою. Вже і сам думаю, але про версію на 3395, думаю різниці там не відчувається
Вітаю з новою мишкою. Вже і сам думаю, але про версію на 3395, думаю різниці там не відчувається
-
YumiSS
Member
Дякую, поки всім задоволений, ну принаймні жодних проблем зі збіркоюWhatIsLove: ↑ 13.11.2024 17:10 YumiSS
Теж думаю, що не відчуєте, наприклад в моєму випадку саме вага виявилась супер апгрейдом, а на рахунок іншого я нічого такого і не відчув але я і не кіберкотлєтка