- спойлер
Останні статті і огляди
Новини
Обмеження ФПС в адреналіні
-
daesz
Member
Суть : є гача гра, адреналін її не оприділяє як гру (чи взагалі як додаток), ФПС в самій грі 800+ (і це проц загружений тільки на 60%, паралельно ще зараз запущений деякий робочий софт тож на скрінах більше, але якщо тільки гра + браузер - то стабільно 60% на обидвох), все б нічого - але через це чутно шум повітря від кулера (не сильно, але хотілося б щоб не було чутно взагалі)
-
Hottoro
Member
Приблизно так:
- спойлер
-
oh_boy
Member
Глобальний лок поставити Gaming > Graphics > Frame rate target control
-
daesz
Member
Дяк, те що треба. Спочатку не додало, зняв задачу (адреналін) через таск менеджер і перезапустив і все наче працює
ПК клієнт гри знаходиться в беті, можливо тому сам адреналін нехоче його бачити..
Глобальний не дуже хотілось ставити, бо в тому ж р6с чи дедлоці хочеться якомога більше ФПСуoh_boy: ↑ 04.11.2024 17:32 Глобальний лок поставити Gaming > Graphics > Frame rate target control
-
oh_boy
Member
Та, мені 170 вистачає в R6
-
simoralesha
Member
Я завжди через RTSS обмежував (разом з msi ab йде). Через адреналін якось спробував раз , а воно криво працює й через раз.
-
daesz
Member
Я відколи поставив адреналін - видалив АВ, читав що часто одна або інша має якісь проблеми із сумісністюsimoralesha: ↑ 04.11.2024 18:09 Я завжди через RTSS обмежував (разом з msi ab йде). Через адреналін якось спробував раз , а воно криво працює й через раз.
-
unclevrm
Member
Поддерживаю, я вообще когда что-то нажимаю в адреналине, то часто оказывается, что оно тупо не сработало, а осталось как былоsimoralesha: ↑ 04.11.2024 18:09 Я завжди через RTSS обмежував (разом з msi ab йде). Через адреналін якось спробував раз , а воно криво працює й через раз.