Dragon Age: The Veilguard стала найуспішнішою однокористувацькою грою Electronic Arts у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

MetalistForever: 02.11.2024 20:05 Мне очень стыдно за вас, что защищаете такую помойную игру .
P.S. Я ее купил в Steam и меня хватило на 4 часа игры , от примитивных тинейджерских диалогов современных ( в темном фентези средневековом ) до повестки и местоимений он( она ) , она ( он ) и оно . Если вам такое нравится , что тут сказать .... о вкусах не спорят .
Я її не захищаю з того банального приводу, що я не грав у Veilguard і не маю своєї оцінки по даній грі. Але о ця тупа тенденція останніх років, коли блогери розганяють хейт-трейн: "найгірша гра у всесвіті" "0/10" "я відкрию вам очі", "всі брешуть, а я зараз розповім страшну правду", це ж тупий розводняк школоти, яка потім біжить робити рев'ю-бомбінг. Блогери просто заробляють гроші на хайпі, а люди всерйоз вірять в те, що їм заливають у вуха. Більш менш реальні оцінки в Стім. Метакрітік, це давно помийка для інтернет-воїнів, які строчать розгромні рецензії на основі хайпових відео :facepalm:
hophey
Member

Повідомлення

yariksom: 02.11.2024 20:14 Слешер з прокачкою.

Лгбт поки сильно в очі не кидалося, але вуха Світ Бейбі стирчать з кожного кута, супутники (які є тепер): Варрік - нормальний європеєць але зразу гном та й лежить він поки що; європейка- руда, низькоросла, жирна; індуска чи то циганка - загалом симпатична але без ноги і ніс в неї з горбинкою якщо дивитися збоку; азійка з нормальним ніби лицем але вже ельфійка.

Це ніби й нормально для всесвіту Невервінтера, там різні раси і т.д. але все це так випирає, кидається в очі аж капець, щоб гірше не сказати :gigi:

Набагато приємніше було б грати якби жінки тамішні були красивіші, я не говорю про рівень Відьмака, ну хоча б першої гри цієї серії.

За кілька годин гра мене не зачепила, ще побігаю тоді сформую повну думку.
Руда ж вроде гномка, тому низька
yariksom
Member

Повідомлення

hophey

Код: Виділити все

Руда ж вроде гномка, тому низька
Це зрозуміло, але закрадається думка, що супутниць-жінок людської раси, європеоїдного типу, повністю здорових, цисгендернех (ну нехай бісексуалок ;) ) і не потворних в цій грі не буде :nunu:

Ба, таких не буде взагалі, можливо лише в епізодах (барменша на початку виглядала як нормальна жінка), або це буде негативний персонаж великої могутності :rolleyes:
Kentprime
Member

Повідомлення

Игра мусор, графика мусор, отзывы накручены
Telcontar
Member

Повідомлення

MetalistForever: 02.11.2024 19:28 Я просто оставлю это здесь , чтобы видели разницу между купленными журналистами и игроками !
Кажу не як захисник гри - Userscore на Metacritic у хайпових/захейчених проектах неадекватний. Там нема ніяких перевірок чи людина взагалі купила і грала ту гру. Тому, що проплачені журналісти, що інтернет-борцуни з нулями - сорти навозу, що псують саму систему оцінювання.
GreenMile
Member

Повідомлення

Побачимо цей показник за пару тижнів. 10 років морочити голову з випуском - тут і хейтери зайдуть подивитись що ж там, але поки що я свою думку не змінив, по моєму власному рейтингу гра десь між ДА2 і ДАІ.
DAV.jpg
erazel
Member

Повідомлення

Conqistador: 01.11.2024 14:45 игра должна зайти детям, которые ещё не определились в своём гендере при пубертатном периоде

:lol:
спойлер
Цей шлімазл-хайпожер взяв артефакт для зміни статі і хейтить те що там вибори для зміни статі? А нажати "назад" його відємного IQ вже не вистачає походу.
taras_cs
Member

Повідомлення

GreenMile: 03.11.2024 10:41 Побачимо цей показник за пару тижнів. 10 років морочити голову з випуском - тут і хейтери зайдуть подивитись що ж там, але поки що я свою думку не змінив, по моєму власному рейтингу гра десь між ДА2 і ДАІ.

DAV.jpg
Вангую, що найпопулярніші моди повернуть нормальний оригінальний дизайн персонажів, замість цього кошмару геймдизайнера.
Відповісти