У тебя больше нет аргументов и ты банально скатываешься в в образ банального троля, вместо того чтобы признать свои ошибочные познания. Удачи.Adamantium: ↑ 01.11.2024 23:45такое не лечится, сорянLiquidator: ↑ 01.11.2024 23:38Я вижу что некоторые неадекваты лишь пытаются утверждать несбыточную ересь, о том что включение посредством роутера не медленнее включения посредством кабеля на прямую без участия роутера, а это в корне не так и потери на самом роутере будут всегда хоть и мизерные и незаметные глазу - но все равно будут и физику увы не обмануть.
- спойлер
- дрка ебть.jpg
Останні статті і огляди
Новини
Інтернет = 1 Гбіт/с
-
Liquidator
Member
-
tablestikus
Member
Давай розкажи нам про ККД роутерів з точки зору полоси пропускання.Liquidator: ↑ 01.11.2024 21:06Вначале почитай что такое КПД устройства, если в школе тебе не рассказывали, а дальше уже будем разговаривать про "нормально i правильно" и т.д.
Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Пропоную прямий фізичний лінк до сервака куди він там щось постійно залива.S: ↑ 01.11.2024 21:59Чем меньше устройств в цепочке тем конечно лучше, но что бы прям так сильно влияло в данном случае отсутствие роутера то вряд ли. Если развить тему то можно оптическую сетевуху поставить и включиться напрямую в ядро провайдера или вообще в какой то IX если денег хватит.Liquidator: ↑ 01.11.2024 17:12Конечно же возможно всё, но не надо мне пытаться рассказывать полнейший берд и несуразицу о том, что вариант провайдер-роутер-ваша сетвая карта надежне чем вариант провайдер-ваша сетевая карта, так как этого не может быть впринципе.
-
Liquidator
Member
Расскажет тебе учитель физик в школе, котрую ты видимо пропускалtablestikus: ↑ 01.11.2024 23:49Давай розкажи нам про ККД роутерів з точки зору полоси пропускання.Liquidator: ↑ 01.11.2024 21:06
Вначале почитай что такое КПД устройства, если в школе тебе не рассказывали, а дальше уже будем разговаривать про "нормально i правильно" и т.д.
-
tablestikus
Member
Давай пруфи цієї єрєсі що несеш.Liquidator: ↑ 01.11.2024 23:38 потери на самом роутере будут всегда хоть и мизерные и незаметные глазу - но все равно будут и физику увы не обмануть[/b].
Відправлено через 21 секунду:
А ти точно в школі вчився?
-
Liquidator
Member
-
tablestikus
Member
Я наче потрапив десь так на років 15 назадLiquidator: ↑ 01.11.2024 23:38 И поэтому тебе просто скажу, от зачем мне заморачиваться ради условно 4 телефонов и одного ноутбука, ставить для этого еще одну доп. приблуду, искать как ёё запитать и т.д. и т.п. при том что у меня 24\7 включен ПК в котором уже имеется не используемый на мамке вайфай модуль, который прекрасно раздаст инет и для 4 телефонов и ноутбука?
И выключения света и т.д. и т.п. - решение простое и незамысловатое и еще мнее жрущее в моем случае, мне все равно при выключениях приходится работать - я беру и работаю с ноутбука, и вайфай на телефоны раздаю прям с него, и мне лично не надо отдельно запитывать еще одно жрущее ватты устройство. Поэтому для меня отдельно роутер как устройство просто не актуально та как у меня всегда включен ПК или ноут - так понятнее?
Відправлено через 42 секунди:
Нічого не знаходиться. То давай прохфесор невідомих наук показуй свого ділера.
-
Adamantium
Ghost
Liquidator
Дядь, у меня 2 девайса на входе (оба роутеры, да ), 2 вай-фай роутера на квартиру, и почему то получаю свои 600-900МБит/сек 24/7, при том, что еще есть 3-5 девайсов умного дома, которые постоянно генерят трафик в сеть. + есть торренто-качалка, которая так же 24/7 юзает ПСП.
И это только в домашнем сетапе.
А там, где совсем другие условия/деньги, там и скоростя/доступность совсем иные, причем 24/7, даже в нынешних условиях.
И все эти вещи объединяет одно - там везде есть РОУТЕРЫ
Да, это та страшная сказка, которая может разрушить маня-мирок таких вот упоротых юзверей...хотя нет, о чем это я?
Дядь, у меня 2 девайса на входе (оба роутеры, да ), 2 вай-фай роутера на квартиру, и почему то получаю свои 600-900МБит/сек 24/7, при том, что еще есть 3-5 девайсов умного дома, которые постоянно генерят трафик в сеть. + есть торренто-качалка, которая так же 24/7 юзает ПСП.
А там, где совсем другие условия/деньги, там и скоростя/доступность совсем иные, причем 24/7, даже в нынешних условиях.
Да, это та страшная сказка, которая может разрушить маня-мирок таких вот упоротых юзверей...хотя нет, о чем это я?
-
Liquidator
Member
Ты выучи школьный курс физики, а потом приходиtablestikus: ↑ 01.11.2024 23:55Я наче потрапив десь так на років 15 назадLiquidator: ↑ 01.11.2024 23:38 И поэтому тебе просто скажу, от зачем мне заморачиваться ради условно 4 телефонов и одного ноутбука, ставить для этого еще одну доп. приблуду, искать как ёё запитать и т.д. и т.п. при том что у меня 24\7 включен ПК в котором уже имеется не используемый на мамке вайфай модуль, который прекрасно раздаст инет и для 4 телефонов и ноутбука?
И выключения света и т.д. и т.п. - решение простое и незамысловатое и еще мнее жрущее в моем случае, мне все равно при выключениях приходится работать - я беру и работаю с ноутбука, и вайфай на телефоны раздаю прям с него, и мне лично не надо отдельно запитывать еще одно жрущее ватты устройство. Поэтому для меня отдельно роутер как устройство просто не актуально та как у меня всегда включен ПК или ноут - так понятнее?
Відправлено через 42 секунди:Нічого не знаходиться. То давай прохфесор невідомих наук показуй свого ділера.
-
tablestikus
Member
Не зливайся старпьор, давай викладай свої закони фізики для ККД пропускної здібності роутераLiquidator: ↑ 01.11.2024 23:56Ты выучи школьный курс физики, а потом приходиtablestikus: ↑ 01.11.2024 23:55
Я наче потрапив десь так на років 15 назад
Відправлено через 42 секунди:
Нічого не знаходиться. То давай прохфесор невідомих наук показуй свого ділера.
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Для поціновувачів можна зробити як у гітарних педалей - роутер з кнопкою bypass
Натискаєш і інтернет напряму йде, без затримок і втрат
-
Liquidator
Member
Я за тебя искренне рад и желаю тебе успехов и удачи. А я как нибудь для себя разберусь, что мне надо, а что нет исходя из своих скромных потребностей. Вот когда построю себе систему "умный дом" с десятками девайсов требующими интернет, тогда и задумаюсь, а пока моя жизнь скромнее в этом плане и доп девайсов заовдить не планирую.Adamantium: ↑ 01.11.2024 23:55 Liquidator
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
Ты физику выучил или еще нет? А ну давай в ліжжко, вже північ!tablestikus: ↑ 01.11.2024 23:59Не зливайся старпьор, давай викладай свої закони фізики для ККД пропускної здібності роутера
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Для поціновувачів можна зробити як у гітарних педалей - роутер з кнопкою bypass
Натискаєш і інтернет напряму йде, без затримок і втрат
-
Adamantium
Ghost
Так а смысл тогда доказывать, что роутеры - это бич, который прям не нужен в домашнем сегменте и гиг с них не получить?Liquidator: ↑ 02.11.2024 00:06Я за тебя искренне рад и желаю тебе успехов и удачи. А я как нибудь для себя разберусь, что мне надо, а что нет исходя из своих скромных потребностей. Вот когда построю себе систему "умный дом" с десятками девайсов требующими интернет, тогда и задумаюсь, а пока моя жизнь скромнее в этом плане и доп девайсов заовдить не планиру
Может просто стоит попробовать что-то еще, с другими настройками, и так далее?
Не бывает так, что прям всегда пров красаучег и молодец, и дает на порт ровные 1000Мбит/с, а злые роутеры от всех мировых вендоров подступно режут ПСП, дабы нагадить конечному юзверю?
-
tablestikus
Member
Ти вже пів дня не можеш відповісти яку фізику ти тут постійно згадуєш зливаючись раз від разу.Liquidator: ↑ 02.11.2024 00:06 Ты физику выучил или еще нет? А ну давай в ліжжко, вже північ!
-
Liquidator
Member
Я не утверждал нигде, что это "бич", нравится -используйте, я лишь написал что с ними возможны доп проблемы - как с доп устройством появляющемся в ситеме между провайдером иабонентом -неболе того, а еще выше выше написал (если пролистать чутка поток невнятных трорллей ), каких девайсов я именно жду сечйас в продаже и даже с конкретными линками на них, а пока их не предвидится я охожусь тем что имеется в данный момент - и этгоо вполне заглаза для моих скромных задачAdamantium: ↑ 02.11.2024 00:12Так а смысл тогда доказывать, что роутеры - это бич, который прям не нужен в домашнем сегменте и гиг с них не получить?Liquidator: ↑ 02.11.2024 00:06Я за тебя искренне рад и желаю тебе успехов и удачи. А я как нибудь для себя разберусь, что мне надо, а что нет исходя из своих скромных потребностей. Вот когда построю себе систему "умный дом" с десятками девайсов требующими интернет, тогда и задумаюсь, а пока моя жизнь скромнее в этом плане и доп девайсов заовдить не планиру
Может просто стоит попробовать что-то еще, с другими настройками, и так далее?
Не бывает так, что прям всегда пров красаучег и молодец, и дает на порт ровные 1000Мбит/с, а злые роутеры от всех мировых вендоров подступно режут ПСП, дабы нагадить конечному юзверю?
Відправлено через 3 хвилини 23 секунди:
Я с тролями не понимающими даже банальных азов, утверждающих всякую ересь - долгих дискуссий не веду, если ты до сих пор еще не понял мой посыл.tablestikus: ↑ 02.11.2024 00:16Ти вже пів дня не можеш відповісти яку фізику ти тут постійно згадуєш зливаючись раз від разу.Liquidator: ↑ 02.11.2024 00:06 Ты физику выучил или еще нет? А ну давай в ліжжко, вже північ!
Востаннє редагувалось 02.11.2024 00:26 користувачем Liquidator, всього редагувалось 2 разів.
-
AI_Avenger
Member
Це може свідчити про проблеми не тільки у клієнта (дешевий роутер, забита сусідами 2.4ГГц полоса, на якій часто люблять сидіти, плюс велика кількість користувачів, внаслідок цього "обриви" зв'язку по Wi-Fi). Он у мене свого часу був однодіапазонний ZyXEL Keenetic Lite (ще самої першої ревізії, біленький, з однією антеною) - так при підключенні до нього телевізора через Wi-Fi - спостерігалися часті відвали з застосунків Megogo та YouTube (очевидно що пропадали пакети або дуже великі затримки). Довелося підключити кабелем до роутера і обривів не стало. Через десять років у цьому телевізорі судячи з усього, накрилася мережева карта (по дроту перестав недавно бачити Інтернет). А роутер у мене вже новіший Keenetic, якому лише 4 роки. І коли підключився до нього вже на 5ГГц - все працює норм і не відвалюється, так як із сусідських роутерів лише 2 працюють у цьому діапазоні, по каналам ми один одному не заважаємо. А в 2.4 там їх півтора-два десятки.Liquidator: ↑ 01.11.2024 23:38 Для примера иногда я читаю телеграм чат своего провайдера - раздел тепподдержка - там люди жалуются постоянно на обрывы, пропадание линка и т.п. и 95% сообщений типа - "У МЕНЯ ПРОПАЛ ИНТЕРНЕТ - ШО ТРАПИЛОСЬ?" - ответ "ПОДКЛЮЧИТЕ НАПРЯМУЮ КАБЕЛЬ В НОУТБУК ИЛИ ПК" - УРА ЗАРАБОТАЛО
Проблеми можуть бути і в недостатньо правильно побудованій мережі провайдера - звідси теж можуть бути і лаги, й мікрофрізи, і відключення. Так що дивитися треба комплексно. У нормального провайдера з роутерами відомих виробників жодних проблем як правило не виникає.
Дивіться, вам доводиться перемикатися з одної роздачі Інтернету на іншу. Що займає певний час. Добре якщо ваші телефони там не мають заморочок і їм без різниці, чи до однієї мережі Wi-Fi автоматично підключитися (комп), чи до іншої (ноут). Але якби вам необхідні було наприклад різні VLAN, відкриті певні порти для певних ваших пристроїв в мережі, щоб ви могли до них підключатися з будь-якого місця (наприклад, з роботи чи подорожуючи до вашого NAS чи інших пристроїв розумного будинку тощо). А перемкнути інтернет не вийде якщо там перебої зі світлом а ви не вдома. Роутер допомагає вирішити безліч з цих проблем. Автоматичне перепідключення до провайдера, резервні канали тощо. І вашим домашнім пристроям нічого не потрібно переналаштовувати - це все автоматично і непомітно робить роутер. Наприклад, випав основний аплінк, роутер перемкнувся на резервний канал (в т.ч. по Wi-Fi як один з варіантів) - а ваші телефони чи інші користувачі домашньої мережі цього перемикання можуть і не помітити.И поэтому тебе просто скажу, от зачем мне заморачиваться ради условно 4 телефонов и одного ноутбука, ставить для этого еще одну доп. приблуду, искать как ёё запитать и т.д. и т.п. при том что у меня 24\7 включен ПК в котором уже имеется не используемый на мамке вайфай модуль, который прекрасно раздаст инет и для 4 телефонов и ноутбука?
Вам і я, й інші користувачі намагаються довести корисність використання роутера, а ви вперлися і все Напряму в комп воно добре якщо умовно ви один живете, і телефон у вас і так або з мобільною мережею працює, або з Wi-Fi, який ви прийшли та увімкнули на компі, щоб наприклад, оновлення якісь скачати чи ще щось на телефон. Коли ж кількість пристроїв в домашній мережі починає збільшуватися - то переваги прямого підключення в комп поступово нівелюються, а переваги роботи через роутер виходять на перший план. І споживає роутер набагато менше ніж комп'ютер чи ноутбук. Можливі втрати швидкості будуть в межах похибки, єдине що там може гальмувати - це обробка пакетів процесором роутера та перерозподіл їх схемами роутера на порти чи Wi-Fi. Але роутер вміє ще й у технології, що сприяють стабільнішому зв'язку та вищій швидкості - всілякі Beamforming, MU-MIMO і т.п. Це 25 років тому ще підключали принтер у офісі напряму до компа, на компі налаштовували принт-сервер і давали змогу друкувати іншим. А зараз - підключив принтер чи БФП до мережі, і всі працюють через мережу. Якщо не потрібен - він в сплячий режим випав і все.
Купіть нормальний роутер собі - і отримаєте спокійно гігабіт що вам надає провайдер. Плюс зручності. А в продуктивних рішеннях там взагалі є і 2.5Гбіт порти, і по Wi-Fi швидкість можуть космічну надати. Спробуйте - не пошкодуєте. Тільки не женіться за найдешевшими рішеннями. Економте з розумом.
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
Ее, вибачаюся, а про що розкаже? Про швидкість електронів?
Відправлено через 7 хвилин 8 секунд:
Але ж то теж роутери (бінго!). Тобто принципово проти роутерів ви наче нічого не маєте. Це вже добре. Очевидно лише що немає можливості в даний час купити пристрій, який відповідатиме усім вашим сподіванням та вимогам. До речі, TP-Link робить хоч і дуже непогані за прийнятну ціну, але це все ж не топові рішення по сукупності факторів. Але для домашнього сегменту там все нормально.Liquidator: ↑ 02.11.2024 00:20 Я не утверждал нигде, что это "бич", нравится -используйте, я лишь написал что с ними возможны доп проблемы - как с доп устройством появляющемся в ситеме между провайдером иабонентом -неболе того, а еще выше выше написал (если пролистать чутка поток невнятных трорллей ), каких девайсов я именно жду сечйас в продаже и даже с конкретными линками на них, а пока их не предвидится я охожусь тем что имеется в данный момент - и этгоо вполне заглаза для моих скромных задач
-
Liquidator
Member
Друже ви все вірно пишете і я прекрасно розумію усі переваги мені це непотрібно доказувати, це все відомо і цим усим люди користуються і це все працює, але як ви заначили саме на сьгодні у моїй конкретній домашній невеликій системі координат нема нагальної потреби вводити доп пристрій для роздавання інету по хаті - тому я озвучив варіант саме свій, коли можна доволі комфортно обходитися і без роутеру. От коли виникне саме потреба у цьому і кількість пристроїв збільшиться до критичної - буду думати, на сьогодні для своїх конкретних потреб я бачу в проджажі лише дві застарілі моделі, а застаріле брати нема резонуAI_Avenger: ↑ 02.11.2024 00:22
Дивіться, вам доводиться перемикатися з одної роздачі Інтернету на іншу. Що займає певний час. Добре якщо ваші телефони там не мають заморочок і їм без різниці, чи до однієї мережі Wi-Fi автоматично підключитися (комп), чи до іншої (ноут). Але якби вам необхідні було наприклад різні VLAN, відкриті певні порти для певних ваших пристроїв в мережі, щоб ви могли до них підключатися з будь-якого місця (наприклад, з роботи чи подорожуючи до вашого NAS чи інших пристроїв розумного будинку тощо). А перемкнути інтернет не вийде якщо там перебої зі світлом а ви не вдома. Роутер допомагає вирішити безліч з цих проблем. Автоматичне перепідключення до провайдера, резервні канали тощо. І вашим домашнім пристроям нічого не потрібно переналаштовувати - це все автоматично і непомітно робить роутер. Наприклад, випав основний аплінк, роутер перемкнувся на резервний канал (в т.ч. по Wi-Fi як один з варіантів) - а ваші телефони чи інші користувачі домашньої мережі цього перемикання можуть і не помітити.
Вам і я, й інші користувачі намагаються довести корисність використання роутера, а ви вперлися і все Напряму в комп воно добре якщо умовно ви один живете, і телефон у вас і так або з мобільною мережею працює, або з Wi-Fi, який ви прийшли та увімкнули на компі, щоб наприклад, оновлення якісь скачати чи ще щось на телефон. Коли ж кількість пристроїв в домашній мережі починає збільшуватися - то переваги прямого підключення в комп поступово нівелюються, а переваги роботи через роутер виходять на перший план. І споживає роутер набагато менше ніж комп'ютер чи ноутбук. Можливі втрати швидкості будуть в межах похибки, єдине що там може гальмувати - це обробка пакетів процесором роутера та перерозподіл їх схемами роутера на порти чи Wi-Fi. Але роутер вміє ще й у технології, що сприяють стабільнішому зв'язку та вищій швидкості - всілякі Beamforming, MU-MIMO і т.п. Це 25 років тому ще підключали принтер у офісі напряму до компа, на компі налаштовували принт-сервер і давали змогу друкувати іншим. А зараз - підключив принтер чи БФП до мережі, і всі працюють через мережу. Якщо не потрібен - він в сплячий режим випав і все.
Купіть нормальний роутер собі - і отримаєте спокійно гігабіт що вам надає провайдер. Плюс зручності. А в продуктивних рішеннях там взагалі є і 2.5Гбіт порти, і по Wi-Fi швидкість можуть космічну надати. Спробуйте - не пошкодуєте. Тільки не женіться за найдешевшими рішеннями. Економте з розумом.
Відправлено через 11 хвилин 22 секунди:
Ну, а як же без них, але то специфічні девайси - вони працюють як ОНУ ГПОН + роздають вафлю. І я маючи лише ОНУ від провайдера бажаю його замінити на більш розширений девайс ОНУ+Роутер - це фактично не збільшить кількість споживачів під час відключень.AI_Avenger: ↑ 02.11.2024 00:29 Але ж то теж роутери (бінго!). Тобто принципово проти роутерів ви наче нічого не маєте. Це вже добре. Очевидно лише що немає можливості в даний час купити пристрій, який відповідатиме усім вашим сподіванням та вимогам. До речі, TP-Link робить хоч і дуже непогані за прийнятну ціну, але це все ж не топові рішення по сукупності факторів. Але для домашнього сегменту там все нормально.
Чому саме ТПлінк - то вони роблять такі пристрої, але те що навіть у прдажу лише на WiFi 5, я ще бачив застарілу Тенду з подібним вайфай 5 - більше ніяких не знайшов. Можливо хтось підкаже ще якісь моделі ОНУ+Роутер.
-
Adamantium
Ghost
ОНУ - от прова, даже самый дешевый.Liquidator: ↑ 02.11.2024 00:49Можливо хтось підкаже ще якісь моделі ОНУ+Роутер.
Мопед - сугубо на усмотрение пользователя, шо ему надо и в каких обьемах.
От самого дешевого, до 200+ баксов.
Даже обычный Асусь за 50 долларов покрывает 90% потребительских нужд, в нынешнее время, причем вполне себе сносно, без зависаний и ребутов в ручную.
Нужно больше - 100+ USD и Cisco/Linksys/Mikrotik+настройка, и будет вам счастье (с)
-
Liquidator
Member
Это уже два устройства - в таком конфиге я смыла не вижу, ведь я уже могу взять в одном устройстве https://www.tp-link.com/uk-ua/service-p ... xc220-g3v/ - это ОНУ+Роутер в одной коробке, который способен своими силами из пасивного в активный сразу и на лан порт и одновременно по вафле, но у него вафля устарелая, а боле свежих моделей хотя бы с WIWI 6 видимо не завезли еще в Украину как я вижу.Adamantium: ↑ 02.11.2024 01:12ОНУ - от прова, даже самый дешевый.Liquidator: ↑ 02.11.2024 00:49Можливо хтось підкаже ще якісь моделі ОНУ+Роутер.
Мопед - сугубо на усмотрение пользователя, шо ему надо и в каких обьемах.
От самого дешевого, до 200+ баксов.
Даже обычный Асусь за 50 долларов покрывает 90% потребительских нужд, в нынешнее время, причем вполне себе сносно, без зависаний и ребутов в ручную.
Нужно больше - 100+ USD и Cisco/Linksys/Mikrotik+настройка, и будет вам счастье (с)
-
Rucha
Member
А вдень "начітаться всякого брєда" діти не можуть? Як відключення wifi на ніч запобігає "самаубійствам і прєступлєніям"?Liquidator: ↑ 01.11.2024 16:13Ну зачем писать этот бред? Да если бы вы хотя бы чуть-чуть поинтересовались статистикой сколько детей совершает самоубийств, преступлений и прочей фигни начитавшись всякого бреда в социальных сетях, насмотревшись сериалов типа "слово потсона" и т.д и т.п., вы бы не были таким категоричным в своих суждениях, поэтому какой никакой родительский контроль обязан быть, какой бы "тиранией" это не казалось.Holdyfolds: ↑ 01.11.2024 14:47 upd: шкода вашу сім'ю, бо тиран забороняє користуватися інтернетом тоді, коли їм це необхідно.
-
Filabatya
Member
Rucha
Ми не відключаєм вай фай на ніч - не ТИРАНИ. ми просто забираєм телефон опівночі
а звязок насправді є - здоровий сон відновлює нервову систему, як наслідок дитині важче попасти під вплив фуфломецину ітд
Ми не відключаєм вай фай на ніч - не ТИРАНИ. ми просто забираєм телефон опівночі
а звязок насправді є - здоровий сон відновлює нервову систему, як наслідок дитині важче попасти під вплив фуфломецину ітд
-
S
Member
Дома актуальный роутер со всеми обновлениями лучше что бы был из соображений безопасности. И при чем с правильно настроенным фаерволом с домашней сетью за NAT. Дополнительный хоп на маршруте в +1 мс погоды дома не сделает. Из семейства Windows голой жопой в мир торчать разве что какой то правильно настроенный Windows Server может себе позволить со всеми патчами и апдейтами. Но и то до первой уязвимости нулевого дня. Конечно кулхацкеры ломится специально домой к тебе не будут, что бы например посмотреть домашнее проно в твоем исполнении. Но это регулярно делают роботы и порты сканят и прочее. Задача у них простая найти в автоматическом режиме уязвимость и сделать твой писюк или например wi-fi чайник частью ботнета ну или пошифровать данные и денег попросить или если повезет украсть данные карты, криптокошелька, логины пассворды к разным сервисам и прочее подобное либо все сразу.Liquidator: ↑ 01.11.2024 23:38Да естественно удобнее и ломается оно очевидно что не часто, но многие люди мысль о том, что можно и без этого обойтись при надобности - воспринимают неадекватно в штыки, ведь это не так как они привыкли, не так как у них дома "все работает"