Графіка в новому чипі Snapdragon 8 Elite виявилася швидшою за Radeon 780M в ASUS ROG Ally

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
observer
Member

Повідомлення

Rederst: Будуть АРМ ноутбуки й підтягнеться ПЗ. А зараз є як є.
Як показує практика, арм рішення не дають помітного приросту у продуктивності за умов однакового техпроцесу. Тобто сучасний х86 не дуже поступається сучасному арм з того ж заводу і станка. А у деяких застосуваннях, можливо, випереджає.

Різниця між пк і смартфоном лише у тому, що на смартфон неможливо встановити кулери на процесор і відеокарту, тому чіпи працюють на третину потужності у кращому випадку. Якщо обвішати смартфон кулерами і водянками, додати роз'ємів pcie і жорстких дисків - то це буде стандартний пк.

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Місце, де смартфон може замінити пк - це термінал для rdp. Самсунг можна під'єднати до декс-станції чи юсб-хаба. І мати вихід на hdmi 4k 30hz, живлення і юсб-порти для миші і класи.
Телефони і планшети серії s мають підтримку цих фіч з коробки.
Rederst
Member

Повідомлення

observer: 31.10.2024 13:11
Rederst: Будуть АРМ ноутбуки й підтягнеться ПЗ. А зараз є як є.
Як показує практика, арм рішення не дають помітного приросту у продуктивності за умов однакового техпроцесу. Тобто сучасний х86 не дуже поступається сучасному арм з того ж заводу і станка. А у деяких застосуваннях, можливо, випереджає.

Різниця між пк і смартфоном лише у тому, що на смартфон неможливо встановити кулери на процесор і відеокарту, тому чіпи працюють на третину потужності у кращому випадку. Якщо обвішати смартфон кулерами і водянками, додати роз'ємів pcie і жорстких дисків - то це буде стандартний пк.

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Місце, де смартфон може замінити пк - це термінал для rdp. Самсунг можна під'єднати до декс-станції чи юсб-хаба. І мати вихід на hdmi 4k 30hz, живлення і юсб-порти для миші і класи.
Телефони і планшети серії s мають підтримку цих фіч з коробки.
Шкода що немає єдиного стандарту аби підключив андроїд смартфон і працюєш. Зараз багато хабів, але вони не усі працюють з усіма Андроїд смартфонами. Декс вже застарів на жаль.
lewerlin
Member

Повідомлення

Edelveys: 30.10.2024 12:02Спробуйте підключитись по anydesk'у зі смартфона і з ноута до якогось пк, зрозумієте різницю...
Пфф... Справа звички. :gigi: Тільки не anydesk, а рідний МS рдп.
Reinmar
Member

Повідомлення

Rederst: 27.10.2024 17:28

А що ви таке робите що вам потрібне топове залізо? На мою думку смартфон вже догнав для роботи ПК на усіх напрямках. Питання тільки у нормальному ПЗ до нього аби мишею і клавіатурою було зручно користуватись.
Справа в тому, що мені подобається прокатитися на електросамокаті,але якщо я хочу авто - то навіщо мені самокат? Або я хочу і те і те. Так і тут. Типу вийти в інет, прочитати новини, почитати книжку, подивитись соцмережі - так,смартфон заміна. А вже в роботі та іграх починаються компроміси
Відповісти