Виглядає цікаво, але коли нові ігри не підтримують українську, якось відпадає бажання купувати
![popcorn :popcorn:](./images/smilies/popcorn.gif)
![spy :spy:](./images/smilies/spy.gif)
Кхм...кхм... гейпас.MAKKACIN: ↑ 30.10.2024 12:02 Пропоную обговорити З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle
Виглядає цікаво, але коли нові ігри не підтримують українську, якось відпадає бажання купуватиЩе й ціна 2500грн
![]()
Руська буде.MAKKACIN: ↑ 30.10.2024 12:02 Пропоную обговорити З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle
Виглядає цікаво, але коли нові ігри не підтримують українську, якось відпадає бажання купуватиЩе й ціна 2500грн
![]()
— Хтось знає що воно таке? Розкажіть мені, а то я вперше чую.Але анімація не ідеальна, іноді є відчуття «моторошної долини».
https://www.google.com/searchVovaII: ↑ 30.10.2024 12:40— Хтось знає що воно таке? Розкажіть мені, а то я вперше чую.Але анімація не ідеальна, іноді є відчуття «моторошної долини».
Дякую.
«Моторошна долина» — гіпотеза з області робототехніки і 3-вимірної комп'ютерної анімації, згідно з якою людиноподібні об'єкти викликають відразу, якщо вони виглядають і поводяться дуже схоже на людину. Слово «долина» вказує на заглибину на графіку, що зображає силу враження від образу як функцію рівня схожості між людиною та її реплікою.VovaII: ↑ 30.10.2024 12:40— Хтось знає що воно таке? Розкажіть мені, а то я вперше чую.Але анімація не ідеальна, іноді є відчуття «моторошної долини».
Дякую.
https://en.wikipedia.org/wiki/Uncanny_valleyVovaII: ↑ 30.10.2024 12:40— Хтось знає що воно таке? Розкажіть мені, а то я вперше чую.Але анімація не ідеальна, іноді є відчуття «моторошної долини».
Дякую.
если именно про игры то вотVovaII: ↑ 30.10.2024 12:40— Хтось знає що воно таке? Розкажіть мені, а то я вперше чую.Але анімація не ідеальна, іноді є відчуття «моторошної долини».
Дякую.
Русский в субтитрах есть или пиратский перевод будет, либо инглиш как альтернатива. Вот если бы русского и английского не было бы - был бы провал.MAKKACIN: ↑ 30.10.2024 12:02 Пропоную обговорити З'явилися хвалебні прев'ю Indiana Jones And The Great Circle
![]()
А должны?MAKKACIN: ↑ 30.10.2024 12:02але коли нові ігри не підтримують українську
мали би, але ми гірші Польщі та Чехії видно для них. Наші цифрові унікуми зі державою у смартфоні нічого не можуть придумати законодавчо простимулюватиPrescott: ↑ 30.10.2024 19:17А должны?MAKKACIN: ↑ 30.10.2024 12:02але коли нові ігри не підтримують українську
На что? Есть десятки других языков которые не поддерживаются.Геральт: ↑ 30.10.2024 20:14Ну, там же 2500грн, що ніби натякає.
Звичайно гірші. Економіка слабка, люди бідні, продажі невеликі.MqM: ↑ 30.10.2024 21:34мали би, але ми гірші Польщі та Чехії видно для них. Наші цифрові унікуми зі державою у смартфоні нічого не можуть придумати законодавчо простимулювати
Спасибо большое, но свои стимуляции оставьте при себе. Знаем мы как эти стимуляции работают, всё запретить, а за локализацию на нужный кому-то язык заплатит не компания, а конечный пользователь в итоге. То есть очередное повышение цен.MqM: ↑ 30.10.2024 21:34мали би, але ми гірші Польщі та Чехії видно для них. Наші цифрові унікуми зі державою у смартфоні нічого не можуть придумати законодавчо простимулювати
Ты в игру играешь или в графику. Хотя можешь не отвечать и так понятно.Keyser Soze: ↑ 30.10.2024 22:38 С такой графикой они могли ещё восемь лет назад выпустить эту игру. Battlefield 1 по графике и детализации, например, в пустыне, выглядит лучше![]()
![]()
Ну, пипл хавает. "Критики" пишут хвалебные оды![]()