В тому, що це буде крадіжка.Engineer_1988: ↑ 12.10.2024 15:51 В чому?
Останні статті і огляди
Новини
Windows 11
-
SergiusTheBest
Member
-
Engineer_1988
Member
крадіжка чого?SergiusTheBest: ↑ 12.10.2024 20:24В тому, що це буде крадіжка.Engineer_1988: ↑ 12.10.2024 15:51 В чому?
-
WalkMan
Member
IvanKrysko
https://massgrave.dev/
https://massgrave.dev/
-
Rucha
Member
Программного забезпечення.Engineer_1988: ↑ 12.10.2024 21:06 крадіжка чого?
-
man1242
Member
Кого это волнует ? Скачал сборку от проверенных людей с вырезанымм софтом и полезным трояном и все гуд, для игоря большего и не надоRucha: ↑ 13.10.2024 01:22Программного забезпечення.Engineer_1988: ↑ 12.10.2024 21:06 крадіжка чого?
-
ugluclar
Junior
Ким перевірених? Чи правильніше поки що не спалившихся на троянах? Поки-що.man1242: ↑ 13.10.2024 01:56Кого это волнует ? Скачал сборку от проверенных людей с вырезанымм софтом и полезным трояном и все гуд, для игоря большего и не надо
-
MessiaH
Member
Собрал из старых железяк систему на основе i7-5960x, проц официально не поддерживается вин11, но через rufus создал загрузочную флешку и вин 11 24h2 поставил. Вот только обновления непосредственно винды, которые приходят, не ставятся, рисует какую-то ошибку типа "ошибка обновления 0x80070643". При этом обновы антивируса приходят, компоненты ms.net обновились. Это из-за старого процессора и в обновах опять проверка на совместимость? Если нет, как пофиксить?
-
SergiusTheBest
Member
В інтернеті пишуть, що треба збільшити розмір розділу для відновлення (recovery partition), він зазвичай перед диском С: йде. Ось тут є інструкція, але можете пошукати інші: https://support.microsoft.com/en-us/top ... c8229763bfMessiaH: ↑ 28.10.2024 05:42 Собрал из старых железяк систему на основе i7-5960x, проц официально не поддерживается вин11, но через rufus создал загрузочную флешку и вин 11 24h2 поставил. Вот только обновления непосредственно винды, которые приходят, не ставятся, рисует какую-то ошибку типа "ошибка обновления 0x80070643". При этом обновы антивируса приходят, компоненты ms.net обновились. Это из-за старого процессора и в обновах опять проверка на совместимость? Если нет, как пофиксить?
Проте рано чи пізно щось відвалиться із-за того, що у вашого процесора немає потрібних інструкцій. Це як гра в рулетку. Як вихід можете перейти на Linux. Рекомендую Linux Mint. Але це якщо у вас немає прив'язки до софта, який доступний тільки під Windows (наприклад, Adobe Photoshop або багатокористувацькі онлайн ігри, що використовують драйверний античіт).
-
mult
Member
MessiaH
На старе залізо треба ставти і відповідні віндовси типу 10. А ліпити щось несумісне то не про надійність, та і якщо проц не розрахований на нову вінду воно тільки гірше працюватиме.
На старе залізо треба ставти і відповідні віндовси типу 10. А ліпити щось несумісне то не про надійність, та і якщо проц не розрахований на нову вінду воно тільки гірше працюватиме.
-
MessiaH
Member
mult
У меня этот проц работал на вин11 и вполне нормально, только версии были не 24H2
У меня этот проц работал на вин11 и вполне нормально, только версии были не 24H2
-
Shade
Member
Теж стикався із цим, коли поставив 23h2 на офіційно не підтримувану систему. Вирішилося все просто: спершу з того списку оновлень поставив усе, що дозволяло поставити (більш ранні оновлення, як я зрозумів) - а опісля всі оновлення, де вибивало якусь помилку, вже поставилися без будь-яких проблем.MessiaH: ↑ 28.10.2024 05:42 Собрал из старых железяк систему на основе i7-5960x, проц официально не поддерживается вин11, но через rufus создал загрузочную флешку и вин 11 24h2 поставил. Вот только обновления непосредственно винды, которые приходят, не ставятся, рисует какую-то ошибку типа "ошибка обновления 0x80070643". При этом обновы антивируса приходят, компоненты ms.net обновились. Это из-за старого процессора и в обновах опять проверка на совместимость? Если нет, как пофиксить?
-
VovaII
Member
Народ Windows 11 спочатку планувалась як величезний патч на Windows 10. А потім піарщики передумали, і вихід того "патча" затримався на декілька місяців. А потім, замість патча, з'явилася Windows 11.
Нещодавно дізнався що є така комада: lusrmgr.msc — викликає локальні групові політики. І не потрібно довго блукати по Вінді. А є ще якісь такі команди? Дякую.
Нещодавно дізнався що є така комада: lusrmgr.msc — викликає локальні групові політики. І не потрібно довго блукати по Вінді. А є ще якісь такі команди? Дякую.
-
sanya555
Member
СкачайтеMessiaH: ↑ 28.10.2024 05:42Это из-за старого процессора и в обновах опять проверка на совместимость?
https://github.com/nondetect/ORM-Insider/releases
запускаете с правами админа, и отключаете проверку совместимости, тогда обновы будут ставится
Відправлено через 2 години 29 хвилин 18 секунд:
у меня вообще нет этого раздела, и все прекрасно работает, причем на 2600кSergiusTheBest: ↑ 28.10.2024 13:01розмір розділу для відновлення
-
SergiusTheBest
Member
Це дуже дивно, бо він почав створюватися ще з Windows Vista. Дивилися в менеджері дисків і там дійсно тільки один розділ?sanya555: ↑ 29.10.2024 12:23у меня вообще нет этого раздела, и все прекрасно работает, причем на 2600кSergiusTheBest: ↑ 28.10.2024 13:01розмір розділу для відновлення
Відправлено через 19 хвилин 28 секунд:
Хіба це не керування локальними юзерами? Можете подивитися інші *.msc файли в system32, а опис корисних *.exe є тут: https://learn.microsoft.com/en-us/windo ... s-commandsVovaII: ↑ 28.10.2024 22:49 Нещодавно дізнався що є така комада: lusrmgr.msc — викликає локальні групові політики. І не потрібно довго блукати по Вінді. А є ще якісь такі команди? Дякую.
-
7mindfields
Member
Останні оф білди win10 pro при інсталяції не створюють цей розділ (можна створити вручну), в менеджері дисків звісно немаєSergiusTheBest: ↑ 29.10.2024 13:05Це дуже дивно, бо він почав створюватися ще з Windows Vista. Дивилися в менеджері дисків і там дійсно тільки один розділ?sanya555: ↑ 29.10.2024 12:23
у меня вообще нет этого раздела, и все прекрасно работает, причем на 2600к
-
Donate
Member
Розділ відновлення завжди є7mindfields: ↑ 29.10.2024 13:27Останні оф білди win10 pro при інсталяції не створюють цей розділ (можна створити вручну), в менеджері дисків звісно немаєSergiusTheBest: ↑ 29.10.2024 13:05
Це дуже дивно, бо він почав створюватися ще з Windows Vista. Дивилися в менеджері дисків і там дійсно тільки один розділ?
- спойлер
-
0F
Member
Просто він створюється після першого ребуту в кінці системного розділу. А так да, в інсталляторі при розмітці диску його не буде створено.
-
Donate
Member
Я не знаю коли він там створюється. Я вайпаю весь диск через diskpart та жму Next по диску0F: ↑ 29.10.2024 14:17Просто він створюється після першого ребуту в кінці системного розділу. А так да, в інсталляторі при розмітці диску його не буде створено.
-
0kie
Member
Если в BIOS включена опция UEFI и запускать инсталляционную флешку в этом режиме, то диск при разметке через установщик будет размечен в GPT и создадутся три раздела, включая восстановление. Это если умничать через сторонние разметки, то да - будет чёрт знает что вплоть до появления ошибки о неправильной структуре диска. 11-я Винда от 10-ки в этом не отличается.0F: ↑ 29.10.2024 14:17в інсталляторі при розмітці диску його не буде створено
-
DESENTER
Member
Всіх Вітаю! Шановні професіонали підкажіть будь ласка щодо BackUp у Windows 11. В мене ноутбук з Windows 11 pro, хочу зробити собі backup образ встановленої та налаштованої Вінди, в як це зробити за допомоги вбудованої утіліти самої системи це зрозуміло, але питання: де можна зберігати цей образ?
На флешки він не робиться( система не дає зробити його).
Виходить тільки на зовнішні диски чи на другий диск де лежать ігри,документи,тощо.
Якщо зробити образ на диск Д то що якщо якийсь вірус чипатиме його, хотілося б зберігати його на чомусь переносному.
Виходить що тільки купляти окремий ССД на ставити його в карман зовнішній?
Хто як робе? Чи нормальний це варіант робити цей образ чи то глузд якийсь?
Якщо можна булоб зробити його на флешці то я взяв би флешку на 128 гб і вона булаб чисто для образа системи. Мій образ важить десь 90ГБ.
Бувають в мене моменти що ноут без інтернету може бути приблизно 4 місяці і якщо щось трапиться з системою то я не зможу її перебити, то образ мене врятує, відкотився тай всьо.
На флешки він не робиться( система не дає зробити його).
Виходить тільки на зовнішні диски чи на другий диск де лежать ігри,документи,тощо.
Якщо зробити образ на диск Д то що якщо якийсь вірус чипатиме його, хотілося б зберігати його на чомусь переносному.
Виходить що тільки купляти окремий ССД на ставити його в карман зовнішній?
Хто як робе? Чи нормальний це варіант робити цей образ чи то глузд якийсь?
Якщо можна булоб зробити його на флешці то я взяв би флешку на 128 гб і вона булаб чисто для образа системи. Мій образ важить десь 90ГБ.
Бувають в мене моменти що ноут без інтернету може бути приблизно 4 місяці і якщо щось трапиться з системою то я не зможу її перебити, то образ мене врятує, відкотився тай всьо.