Останні статті і огляди
Новини
Dragon Age: The Veilguard отримує високі оцінки від рецензентів — епічна пригода та гендерні проблеми
-
Prescott
Member
Предлагаю обсудить Dragon Age: The Veilguard отримує високі оцінки від рецензентів — епічна пригода та гендерні проблеми
Автор огляду від IGN, як небінарна персона, вкрай високо оцінив (оцінила) побічні історії про розкриття гендерних речей — наприклад, як впоратися з реакцією сім'ї.
Ясно.
Автор огляду від IGN, як небінарна персона, вкрай високо оцінив (оцінила) побічні історії про розкриття гендерних речей — наприклад, як впоратися з реакцією сім'ї.
Ясно.
-
Dark-seer
Member
Такая вот она современная реальностьPrescott: ↑ 29.10.2024 10:12 Предлагаю обсудить Dragon Age: The Veilguard отримує високі оцінки від рецензентів — епічна пригода та гендерні проблеми
Ясно.

Пожив 2 года в Европе, уже спокойнее отношусь к этому, но акцентировать внимание на это в играх/фильмах/сериалах это конечно бред
-
Mainkoon
Member
Це - ОГИДА.
Origins назавжди.

Origins назавжди.

-
Spiryt
Member
Понял. Проблемы нетакусиков куда важнее, чем история. К выходным можно ожидать нытье разрабов, что белые мужланы опять не захотели играть в очередной сжв мусор.Автор огляду від IGN, як небінарна персона, вкрай високо оцінив (оцінила) побічні історії про розкриття гендерних речей — наприклад, як впоратися з реакцією сім'ї. І завдяки цьому такі побічні історії навіть цікавіші за банальний основний квест про чергову загрозу світу.
P.s. Так как игру в разных изданиях сравнивают с ME2, то можно предположить, что резензии писали не по методичке(нет)
-
Grava
Member
Як ще на IGN хтось звертає увагу? Вони вже стільки разів обісралися зі своїми оглядами та заниженням оцінок за відсутність лгбтргб+.
-
WorthyWizard
Member
Ах да, гендерные проблемы левачков из лос-анджелеса 2024 года в фентези игре про драконов, магию и вот это все. Казалось бы, если включить логику, то в фентези мире таких проблем не должно быть учитывая количество и разнообразие "существ", но ведь для логики нужен мозг, а с этим у них проблемы
-
nochnik89
Member
-
Mainkoon
Member
nochnik89
так це ж фімейл дворф, це норма. У неї ще й борода має бути.
так це ж фімейл дворф, це норма. У неї ще й борода має бути.
-
Lekrs
Member
Гендерне то таке... А з ведмедем трахатись можна? Ні? 

-
taras_cs
Member
Як я уявляю собі небінарність

-
Hotspur
Member
Не знаю, думаю гра буде не супер успіх
-
IronWithin
Member
Про IGN згоден, досить слухати/читати цю помийку, дивлячись на те чим була остання частина серії це явний прогресс, від гри на мою скромну думку вже ніхто нічого не чекав, тому для тих хто ниє маю одне питання, ви що фанати да2 чи інквізиції? 

-
Ijachok
Member
Разнообразіє вилилось у расизм навіть без різних кольорів шкіри у першому Відьмаку, як і в книжках Сапковського. І це все до етіх ваших "повєсточок". Люди люблять шукати когось "не такого" - варварів, рудих із зеленим волоссям, буржуазних націоналістів, євреїв, ромів чи геїв. Питання тільки в тому, що саме виберуть - довгі вуха, колір шкіри чи ще щось дуууже важливе, щоб ненавидіти одне одного. А гендерні штуки можуть просто виявитись не найбільш очевидними і доступними приводами для хейтуWorthyWizard: ↑ 29.10.2024 10:30 Ах да, гендерные проблемы левачков из лос-анджелеса 2024 года в фентези игре про драконов, магию и вот это все. Казалось бы, если включить логику, то в фентези мире таких проблем не должно быть учитывая количество и разнообразие "существ", но ведь для логики нужен мозг, а с этим у них проблемы
-
login55
Member
Автор огляду від IGN, як небінарна персона, вкрай високо оцінив (оцінила) побічні історії
виправте помилку: правильно буде - оцінило
виправте помилку: правильно буде - оцінило
-
Sailor Popeye
Member
EA схоже закинула пару доларів, щоб хоч трохи вийшло продати гру.
Було вже прям зовсім недавно, як вони ігрові "журналісти" хотіли вигородити Concord і як нахвалювали Dustborn.
В результаті ці ігри вийшли нікому не потрібні, схоже репутація їх вазагалі не цікавить
Ото буде якщо вони сталкеру позанижають оцінки за недостатню інклюзію або знайдуть там сліди азову чи згадувань про війну.
Но може мікрософт так само запхне в стрінги соєвого пару доларів, щоб той обсмоктав гру як свій лавандовий раф
Було вже прям зовсім недавно, як вони ігрові "журналісти" хотіли вигородити Concord і як нахвалювали Dustborn.
В результаті ці ігри вийшли нікому не потрібні, схоже репутація їх вазагалі не цікавить
Ото буде якщо вони сталкеру позанижають оцінки за недостатню інклюзію або знайдуть там сліди азову чи згадувань про війну.
Но може мікрософт так само запхне в стрінги соєвого пару доларів, щоб той обсмоктав гру як свій лавандовий раф
-
Alekss
Member
Когда вышла Dragon Age: Inquisition в 2014 году, я несколько раз пытался пройти её, но дальше 30 минут меня не хватало. Это было не то, чем были Dragon Age: Origins и Dragon Age II — другие механики игры, мир изменился. Но, поставив её в 2020 году, я прошёл её с удовольствием, понял геймплей, и мне игра очень понравилась.
Думаю, что Dragon Age: The Veilguard будет таким же для фанатов серии, как для меня Dragon Age: Inquisition в 2014. После Baldur’s Gate III ещё не было интересных RPG подобного уровня.
Думаю, что Dragon Age: The Veilguard будет таким же для фанатов серии, как для меня Dragon Age: Inquisition в 2014. После Baldur’s Gate III ещё не было интересных RPG подобного уровня.
-
beeer
Junior
Як завжди у сучасному світі з усім, від заліза, до софта: новому продукту треба дати часу "відстоятися", назбирати купу досвіду реальних користувачів, а вже потім думати про покупку.
Бо з цих попередніх оглядів складається враження, що там є все на будь-який смак: хочеш небінарності - бери, не хочеш - проходь повз; основний сюжет - епічний, повороти захоплюють і тримають у напрузі; і взагалі нам ледь не новий МЕ2 зварили.
Хочеться в усе це повірити і купити, але з іншого боку - у мене ще до Балдурса руки не дійшли, а там однозначний шедевр, а поки я з ним закінчу, то і про ДА все буде ясно
Бо з цих попередніх оглядів складається враження, що там є все на будь-який смак: хочеш небінарності - бери, не хочеш - проходь повз; основний сюжет - епічний, повороти захоплюють і тримають у напрузі; і взагалі нам ледь не новий МЕ2 зварили.
Хочеться в усе це повірити і купити, але з іншого боку - у мене ще до Балдурса руки не дійшли, а там однозначний шедевр, а поки я з ним закінчу, то і про ДА все буде ясно

-
kairo
Member
Та ніхто Конкорд не "вигоражував", не вигадуйте. Соні мабуть вже бачила, що то мертвонароджене і не завезла валізи у видання.Sailor Popeye: ↑ 29.10.2024 11:10
Було вже прям зовсім недавно, як вони ігрові "журналісти" хотіли вигородити Concord
IGN 7/10
PCgamer 45/100
Eurogamer 3/5
Gamesradar 3/5
-
Геральт
Member
Журналіст пройшов гру три рази за різних персонажів
Там сюжету на пару год чи що?
Там сюжету на пару год чи що?