Ну там и зарплата не 500 баксов))
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
Dark-seer
Member
Средняя зп ~3к евро, налоги со страховкой это -40%. Квартира 700-800евро, если машина есть то еще налог,страховка,техосмотр. Вот и считай
-
snapdragon999
Member
Не все снимают квартиры, местные в своих живут. Например немцу взять в рассрочку на полгода с их зп и нам, есть разница.Dark-seer: ↑ 26.10.2024 11:37Средняя зп ~3к евро, налоги со страховкой это -40%. Квартира 700-800евро, если машина есть то еще налог,страховка,техосмотр. Вот и считай
-
GhostManka
Junior
Якщо не секрет, то який смартфон все ж обрали?BloodyElf: ↑ 21.09.2024 20:16 Порадьте новий смартфон для мами (62 роки).
Бюджет до 7000 грн (максимум 7500-8000, якщо варто переплати).
Зараз використовує мій старий Xiaomi Mi 9 lite, але вже помирає батарея і т.д.
Використання для: ютуб, телеграм, браузер, легкі ігри.
Екран можна і ОЛЕД (зараз такий), але без шиму (чи як воно там, щоб очі не боліли).
Память від 6/128 чи більше.
Гучний динамік.
Бажано захист від пилюки/бризок.
Бажано Xiaomi/Poco, бо вже знайома з їх інтерфейсом.
Купуватиму Розетка чи Алло.
Тут трохи фільтронув по бажаним критеріям.
Треба швидко обрати, бо старий почиав вимикатись. Тому відразу запитую поради, щоб не втрачати час, а сам пішов читати цю тему і відгуки.
Виникла така ж ситуація 1 в 1
-
Dark-seer
Member
Мама 62 года играет в игры
-
leif
Member
а чому б і ні? в усілякі казуальні, де якісь кольорові фігнюшки треба виставляти в ряди - аж бігомDark-seer: ↑ 26.10.2024 21:39Мама 62 года играет в игры
-
Dark-seer
Member
Я просто вообще никогда не играл в игры на телефоне:)leif: ↑ 26.10.2024 22:11а чому б і ні? в усілякі казуальні, де якісь кольорові фігнюшки треба виставляти в ряди - аж бігомDark-seer: ↑ 26.10.2024 21:39Мама 62 года играет в игры
-
snapdragon999
Member
Я играю в карты и бильярд miniclip 8 ball pool.Dark-seer: ↑ 26.10.2024 22:29Я просто вообще никогда не играл в игры на телефоне:)leif: ↑ 26.10.2024 22:11
а чому б і ні? в усілякі казуальні, де якісь кольорові фігнюшки треба виставляти в ряди - аж бігом
Отправлено спустя 42 минуты 51 секунду:
На 8 s gen 3
-
leif
Member
мобільні ігри є доволі прикольні. я, коли купив 15промакс рік тому, навіть докупив контроллер backbone до нього і погрався заради цікавості у різне. цілком собі варіант мобільного гамінгу, хто таке полюбляє. я був довгий час вкрай скептично налаштований щодо мобільних іграшок, але часи змінюються, з контролером можна знайти у що погратись. правда, мене вистачило ненадовго і останні місяців 9-10, я вже мабуть жодної гри жодного разу не запускав, а контролер десь валяється в шафі, але розвідати, що актуальний стан справ в моб. гамінгу було доволі пізнавально.
-
анти__бот
Member
leif
Я теж раніше не грався зовсім в телефоні, а потім показали арену (таке як тарков на телефоні) виявилось шо прикольна штука, я навіть і не знав що такі ігри вже продвинуті на телефоні, програвся я напевно два місяці в ту гру, але то я на службі був і була купа часу.
Я теж раніше не грався зовсім в телефоні, а потім показали арену (таке як тарков на телефоні) виявилось шо прикольна штука, я навіть і не знав що такі ігри вже продвинуті на телефоні, програвся я напевно два місяці в ту гру, але то я на службі був і була купа часу.
-
Dark-seer
Member
Так отож на телефоне поиграть можно где-то в полевых условиях/в дороге, а наф тот телефон нужен если дома есть компанти__бот: ↑ 27.10.2024 08:32 leif
-
Avenger80
Member
Dark-seer
А многие думают - а на фиг тот комп, если есть телефон. И это не только в разрезе игр. Это я не про себя, а просто про людей.
А многие думают - а на фиг тот комп, если есть телефон. И это не только в разрезе игр. Это я не про себя, а просто про людей.
-
snapdragon999
Member
для кого то телефон это последний оплот ,потому что комп оккупирован детьми.Dark-seer: ↑ 27.10.2024 08:58 а наф тот телефон нужен если дома есть комп
Востаннє редагувалось 27.10.2024 09:20 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
анти__бот
Member
Avenger80
Ну такс сейчас компухтер не такая нужная вещь
Ну такс сейчас компухтер не такая нужная вещь
-
Dark-seer
Member
Ну я знаю что китайцы многие рубятся в телефонеAvenger80: ↑ 27.10.2024 09:03 Dark-seer
Но такое себе, если есть возможность взять даже мидл железо и норм Моник
-
анти__бот
Member
snapdragon999
Ноут им в помощь
Ноут им в помощь
-
Dark-seer
Member
Западные игруны в основном держат консоль и ноут для рабочих задач
-
анти__бот
Member
Dark-seer
А про в дороге поиграть то советую Нинтендо, ваще отрадная вещь, она в натуре про поиграть в дороге а не как Стим дек на диване в туалете итд ну в общем дома потому что большая и заряд не так держит
А про в дороге поиграть то советую Нинтендо, ваще отрадная вещь, она в натуре про поиграть в дороге а не как Стим дек на диване в туалете итд ну в общем дома потому что большая и заряд не так держит
-
Dark-seer
Member
Ну я в длительных поездках по Европе обычно юзал ноут - фильмы/сериалы или какие-то герои3
-
анти__бот
Member
О я помню вашу любовь к этой игре, ща ещё Санька прибежит и пан с ТайваняDark-seer: ↑ 27.10.2024 09:26герои3
Кст у меня знакомый на службе в герои3 на телефоне рубился так какая-то неоф версия
Отправлено спустя 2 минуты 46 секунд:
Кст на телефон ещё есть титан квест и Невервинтер
Отправлено спустя 3 минуты :
А и посмотрел ещё есть цивилизация6 и КоХ
Я когда-то Игор накупил на телефон, а не играл в итоге ну как всегда
Отправлено спустя 7 минут 44 секунды:
Доречі панове якщо хтось буде лазити по Карпатах і не знає дороги то раджу цю карту (опен топо мап) там досить багато стежок по яких навіть туристи не бродили