Все про процесори Intel Core Ultra 200 «Arrow Lake»

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lorichic
Member

Повідомлення

GreenMile: 25.10.2024 13:02Що ви цю батлу ліпете всюди на топових відяхах в ФХД на лоу, всі ж саме так і грають, еге ж?
Многие так и играют, для тебя видно новость
Vlaad13
Member

Повідомлення

GreenMile: 25.10.2024 12:37
Lorichic: 24.10.2024 21:06 говорит 14600к мощнее в три раза за теже деньги, 170 против 58w
Ну, якщо чесно, то 170Ват я навіть на 13900k не бачив навіть до вазелінів та інтел дефолт біосів, в середньому 120-140Вт в іграх, не бачу чому б 14600 споживав більше. Хібащо в якомусь кс у 320х240, але я в таке не граю :)
куча красных фанатиков зашла в тему про интел чтоб обосрать синие процы - но штаны то снять забыли парни :laugh:
Востаннє редагувалось 25.10.2024 13:07 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
oversteve
Member

Повідомлення

Lorichic: 25.10.2024 12:56 В соседней теме люди доказывали что 13600к потребляет в стоке в стрестестах около 200w, когда тыкнул в ролик с 285w, оказалось что у человека с андервольтом 200w
у мене з андервольтом 150вт в більш менш реальних "важких" навантаженнях типу рендеру синьки, в стоці було під 200вт, осст і прайм то окремий випадок, і там все одно 200вт під андервольтом немає, в стоці прайм десь 210-220Вт натягував

п.с. в тому відосі мама неадекватно задирає напруги
Vlaad13
Member

Повідомлення

oversteve: 25.10.2024 13:06
Lorichic: 25.10.2024 12:56 В соседней теме люди доказывали что 13600к потребляет в стоке в стрестестах около 200w, когда тыкнул в ролик с 285w, оказалось что у человека с андервольтом 200w
у мене з андервольтом 150вт в більш менш реальних "важких" навантаженнях типу рендеру синьки, в стоці було під 200вт, осст і прайм то окремий випадок, і там все одно 200вт під андервольтом немає, в стоці прайм десь 210-220Вт натягував

п.с. в тому відосі мама неадекватно задирає напруги
ща он напишет что лучше тебя знает какое потребление у твоего проца потому что на канале Хардвар он видел синююю полоску - а синяя полоска врать не будет :lol:
GreenMile
Member

Повідомлення

Lorichic: 25.10.2024 13:05
GreenMile: 25.10.2024 13:02Що ви цю батлу ліпете всюди на топових відяхах в ФХД на лоу, всі ж саме так і грають, еге ж?
Многие так и играют, для тебя видно новость
В що саме грають? В кп2077? В АВ2? В Ремнант2? В РДР2? В Абізяну? В БГ3? В Год оф вар? В Робокопа? В РЕ4? Далі продовжувати?
Носитесь з тією батлою як дурний з фантіками, наче люди перестали грати в нормальні ігри і окрім онлайн-шутерів життя нема.
EddieDean
Member

Повідомлення

Vlaad13: 25.10.2024 13:05куча красных фанатиков зашла в тему про интел чтоб обосрать синие процы - но штаны то снять забыли парни
Так а нашо "обсирати сині проци" якщо вони самі обісралися з цим поколінням? Цеж тема про нове покоління, я ж не помилився? БТВ ніколи не був фанатиком АМД, але інтели за цей рік реально самі собі могилу викопали. Спочатку деградація 13-14 К проців, тепер оцй реліз. Найближчі пару років у АМД все буде добре і без фанатиків)
Lorichic
Member

Повідомлення

GreenMile: 25.10.2024 13:09Носитесь з тією батлою як дурний з фантіками, наче люди перестали грати в нормальні ігри і окрім онлайн-шутерів життя нема.
Речь шла про игры, батла не игра? Многие играют на минималках, визуальных эффектов меньше, легче нагибать

Отправлено спустя 5 минут 53 секунды:
Vlaad13
в обзоре указано что снимали показания с разьёма CPU 8Pin, какое визуальное подтверждение в мониторинге? И потом, каковы причины не верить Hardwareunboxed, а слушать ноунейма с оверлокерс, растворись
Vlaad13
Member

Повідомлення

EddieDean: 25.10.2024 13:16
Vlaad13: 25.10.2024 13:05куча красных фанатиков зашла в тему про интел чтоб обосрать синие процы - но штаны то снять забыли парни
Так а нашо "обсирати сині проци" якщо вони самі обісралися з цим поколінням? Цеж тема про нове покоління, я ж не помилився? БТВ ніколи не був фанатиком АМД, але інтели за цей рік реально самі собі могилу викопали. Спочатку деградація 13-14 К проців, тепер оцй реліз. Найближчі пару років у АМД все буде добре і без фанатиків)
С 13 поколением все нормально, ни у одного человека из форума небыло никаких проблем с этими процами. Там просто производители завышали вольтаж на материнках. С 14 поколением с некоторыми процами траблы есть

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Lorichic: 25.10.2024 13:32
GreenMile: 25.10.2024 13:09Носитесь з тією батлою як дурний з фантіками, наче люди перестали грати в нормальні ігри і окрім онлайн-шутерів життя нема.
Речь шла про игры, батла не игра? Многие играют на минималках, визуальных эффектов меньше, легче нагибать

Отправлено спустя 5 минут 53 секунды:
Vlaad13
в обзоре указано что снимали показания с разьёма CPU 8Pin, какое визуальное подтверждение в мониторинге? И потом, каковы причины не верить Hardwareunboxed, а слушать ноунейма с оверлокерс, растворись
Вам уже на форуме пишут хозяева таких процев что там такого напряжения не может быть и в помине, но вы продолжаете что то доказывать про проц который ни разу в глаза не видели
Это как бы я стал вам рассказывать про 7800х3д :laugh:
oversteve
Member

Повідомлення

Vlaad13: 25.10.2024 13:43 Вам уже на форуме пишут хозяева таких процев что там такого напряжения не может быть и в помине, но вы продолжаете что то доказывать про проц который ни разу в глаза не видели
на деяких кривих мамах воно цілком може бути, крім того в біосі є фіча задирати напругу під наватаженням "для стабільності", не виключено, що вона по дефолту включена на мамі і таке споживання вилазить
l-m
Member

Повідомлення

Lorichic: 25.10.2024 13:32 в обзоре указано что снимали показания с разьёма CPU 8Pin, кокое визуальное подтверждение в мониторинге? И потом, каковы причины не верить Hardwareunboxed, а слушать ноунейма с оверлокерс
Ну якщо вони користувались чимось на зразок BENCHLAB, то там можна у HWInfo передавати дані, а звідти вже на якийсь OSD. Але це буле виглядати як EPS1 Power та EPS2 Power, тобто їх ще треба просумувати. А у випадку Ultra 200 та деяких плат, навіть це не спрацює, адже там частина живлення ЦПУ зненацька від 24-пінового конектора їде (щоб применшити споживання в оглядачів які це не помітили?)

Ну, а загалом, "моніторинг" то заспокійливе для дурників, які дивляться ноунеймів та кацапів на ютубі, та не здогадуються що туди можна будь-які цифри підставити. Тим паче якщо це не пряма трансляція, а відредаговане відео :dontknow:
Vlaad13
Member

Повідомлення

l-m: 25.10.2024 13:51
Lorichic: 25.10.2024 13:32 в обзоре указано что снимали показания с разьёма CPU 8Pin, кокое визуальное подтверждение в мониторинге? И потом, каковы причины не верить Hardwareunboxed, а слушать ноунейма с оверлокерс
Ну якщо вони користувались чимось на зразок BENCHLAB, то там можна у HWInfo передавати дані, а звідти вже на якийсь OSD. Але це буле виглядати як EPS1 Power та EPS2 Power, тобто їх ще треба просумувати. А у випадку Ultra 200 та деяких плат, навіть це не спрацює, адже там частина живлення ЦПУ зненацька від 24-пінового конектора їде (щоб применшити споживання в оглядачів які це не помітили?)

Ну, а загалом, "моніторинг" то заспокійливе для дурників, які дивляться ноунеймів та кацапів на ютубі, та не здогадуються що туди можна будь-які цифри підставити. Тим паче якщо це не пряма трансляція, а відредаговане відео :dontknow:
без шапки из фольги из дома не выходите наверное? :laugh:
отредактировали видео чтоб показать маленькое напряжение :facepalm:
а вас не смущает что у людей из форума точно такие же цифры? :D
Lorichic
Member

Повідомлення

Батла опять нагнула интел, теперь 13700к, 185w
спойлер
Можно поныть про настройки, игра не игра, или всинк врубить, только зачем тогда такие процессоры брать для игр, взял какого нибудь дохляка 13400f, 60w 60fps и без притензий
GreenMile
Member

Повідомлення

Lorichic: 25.10.2024 13:32
То ми будемо тепер робити висновки лише по одній грі з множини? Давайте тоді вже одразу по сінебечу, чо, там 13900к жере 360+Вт, а 7800х3д десь 100+, нащо тоді про ігри взагалі казати. І відяхи тоді давайте лише по батлі міряти яка краще, згода? :rotate:
Батла - це окрема категорія ігор зі своїм специфічним сценарієм, про що я одразу зробив дісклеймер.
Дубль три, я звичайний геймер, граю в сингл ігри, проц у мене 13900к в стоку, при ФПС до ~200 (більше моя відяха не витягує) споживання проца на рівні 120-140Вт в середньому. Про що я і написав. Що ви мені зараз намагаєтесь довести, що мій проц в батлі може жерти більше за певних умов? Може, але в неї не граю і навряд в мене від буде жерти більше, бо 4070ті не дуже конкурент 4090 або 7900хтх от і все.
oversteve
Member

Повідомлення

Lorichic: 25.10.2024 14:38 только зачем тогда такие процессоры брать для игр
дехто крім ігр ще й працює за тим компом, дехто просто бере, бо може
Vlaad13
Member

Повідомлення

Lorichic: 25.10.2024 14:38 Батла опять нагнула интел, теперь 13700к, 185w
спойлер
Можно поныть про настройки, игра не игра, или всинк врубить, только зачем тогда такие процессоры брать для игр, взял какого нибудь дохляка 13400f, 60w 60fps и без притензий
Мы уже все поняли что вы фанат батлы - но эта игра давно скатилась
У Колды все лучше карты,графон,режимы
И зачем вы нам все время кидаете игру где играет 10 калек 5 из которых читера :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Vlaad13: 25.10.2024 07:13 i2hard - ноунеймы :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Так і є ;)
Vlaad13
Member

Повідомлення

daesz: 25.10.2024 16:19
Vlaad13: 25.10.2024 07:13 i2hard - ноунеймы :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Так і є ;)
Спасибо что держишь в курсе :lol:
То ли дело ваша красная секта - которая лучше всех разбирается в синих камнях
Ладно первую волну коммунистов вроде сегодня отбили ... :super:
Lorichic
Member

Повідомлення

GreenMile: 25.10.2024 14:41То ми будемо тепер робити висновки лише по одній грі з множини? Давайте тоді вже одразу по сінебечу, чо, там 13900к жере 360+Вт, а 7800х3д десь 100+,
Почему по одной, по самым сложным, давай в косынке будем мерять, а толку? Выйдет следующая батла и все 200+ выжрет на интеле, но если ты взял процессор на 1-2 года может тебе и всё равно, выйдут более экономичные камни поменяешь и нет проблем
oversteve: 25.10.2024 16:05дехто крім ігр ще й працює за тим компом
На амд работа не запускается?
GreenMile
Member

Повідомлення

Lorichic: 25.10.2024 17:02
GreenMile: 25.10.2024 14:41То ми будемо тепер робити висновки лише по одній грі з множини? Давайте тоді вже одразу по сінебечу, чо, там 13900к жере 360+Вт, а 7800х3д десь 100+,
Почему по одной, по самым сложным, давай в косынке будем мерять, а толку? Выйдет следующая батла и все 200+ выжрет на интеле, но если ты взял процессор на 1-2 года может тебе и всё равно, выйдут более экономичные камни поменяешь и нет проблем
По яким складним, ви крім батли нічого не показали :dontknow: У КС2 при 400 ФПС ті самі 120-140Вт і шо? Яка косинка, я вам там цілий список написав, мало? КП2077 недостатньо складний, який завантажує всі 32 потоки у 13900? Зрозумів :gigi:
Та чо 200+, 300+ вже пишіть, цей проц може :rotate:
В мене взагалі проблем нема, я в батлу не граю, а якщо ви крім батли більше нічим не займаєтесь то х3д для вас ідельний проц, наче це десь хтось це оспорював :insane:
Lorichic
Member

Повідомлення

GreenMile: 25.10.2024 17:23По яким складним, ви крім батли нічого не показали
Может есть и более нагружающие игры, я ж не могу все знать, батла игра? Игра, планка в 200w взята? Да. Про синебенчи и праймы ничего вообще ничего не говорил
GreenMile: 25.10.2024 17:23У КС2 при 400 ФПС ті самі 120-140Вт і шо?
При 500-600фпс 200w+
спойлер
Відповісти