BattleField 5 , чомусь постійно простаює і проц і відяха ніяких обмежувачів ФПС не вкл.

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Ответить
Автор
Member

Після того як здох ссд(на якому стояла раніше система проте файл докачки був на HDD і працювало все гуд) і після оновлення античіта у грі чомусь тепер залізо постійно простаює і проц і відяха, чи може це бути із-за того шо всі накопичувачі у мене це HDD? тільки з Батлою 5 таке, наприклад з іграми юбісофта нема такого, а в бф5 працює десь на 60-70% при тому що ніяка синхра чи вертикалка не увімкнена , іноді просідає фпс до 40 і тоді залізо звавнтажено десь на половину лише. Нижче скрін це так приклад як простаює на 70% десь і іноді все падає до 50% і фпс звісно падає пропорційно. Якщо дивитись у небо то фпс зростає іноді удвічі десь під 100 притому що тоді обмежується відяхою фпс а проц працює на туж силу десь. По залізу все у профілі окрім ссд який здох а так і5-9600К , GTX 1060 6, 2x8 3600 18-20-20-40 . Єдине шо так у мене пам'ять розігнана вручну але вона і до того була так розігнана і все норм було , а в стоці була 3200 16-18-18-39.
спойлер
bf5.jpg
John Doe
Member

22" SAMSUNG T220 1680х1050
При этом разрешение будет недозагруз проца/видеокарты.
Сейчас перенес (на своей профильной конфе), BFV с SSD на HDD - разница только во времени загрузки игры.
SKYJAKER
Member

John Doe: 19.10.2024 23:47
22" SAMSUNG T220 1680х1050
При этом разрешение будет недозагруз проца/видеокарты.
Сейчас перенес (на своей профильной конфе), BFV с SSD на HDD - разница только во времени загрузки игры.
та монік з 2009 року, і до цього було норм у мене на ультрах десь 80+ фпс з упором у відяху, а потім чомусь стало простаювати при тому що це видно по споживанню
SERGBILL
Member

спробуй перемкнути режим у фулскрін, якщо стоїть вікно без рамок, або навпаки, у мене на одному компі проблема була в фул, а в іншому в бордерлесс віндов режимі, відяхи були нвідіа та амд. і ще якийсь пункт на це впливав, нажаль не пам'ятаю, гру видалив, здається щось пов'язане з кешуванням кадрів.
John Doe
Member

SKYJAKER: 19.10.2024 23:55 та монік з 2009 року...
Был точно такой c 2009 по 2012, поменял на DELL U2412M(1920x1200) - тоже 16:10.
В мультиплеере BFV неравномерная загрузка на компоненты. Стоишь в помещении и смотришь в пол - процентов 50, в центре замеса 32 на 32 со взрывами и техникой тогда у тебя будет в 100 все.
9600 - 6 потоков для пятерки маловато, она 12 использует хорошо.
Hotty
Member

SKYJAKER
Якщо хочеш GPU під 100% вмикай Future Frame Rendering або DX12.
SKYJAKER
Member

SERGBILL: 19.10.2024 23:56 спробуй перемкнути режим у фулскрін, якщо стоїть вікно без рамок, або навпаки, у мене на одному компі проблема була в фул, а в іншому в бордерлесс віндов режимі, відяхи були нвідіа та амд. і ще якийсь пункт на це впливав, нажаль не пам'ятаю, гру видалив, здається щось пов'язане з кешуванням кадрів.
дивно раніше так і грав а саме з увімк. Ренднринг наступних кадрів, до цього теж пробув і нічого а тут увімк. і норм 80+ фпс

Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Hotty: 20.10.2024 01:17 SKYJAKER
Якщо хочеш GPU під 100% вмикай Future Frame Rendering або DX12.
раніше так і грав , потім теж пробував і нічого, і тут вмикаю і знов працює дивина :-/
Ответить