я пользуюсь всю жизнь этим фейс анлоком,просто сейчас мне пальцем удобнее потому что часто ночью приходиться просыпаться и подносить постоянно телефон к лицу не комфортно.И батарею дольше держит без лица,хотя не критично.Кстати повторюсь ,фейсанлок на моем моментально работает,даже быстрее пальца.leif: ↑ 22.10.2024 17:35ну а для мене вони однаково зручні, як я вже сказав. от тільки я користувався і тим і тим, а ти лише сканером відбиткуsnapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:34Я даю 500% если хороший сканер больше ничего не нужно.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
leif
Member
не цим, розберись в питанні перед тим як писати. в айфонах розблокування обличчям працює інакше ніж в андроїді і значно краще. і в смислє підносити телефон до обличчя? ти ж дивишся на телефон очима, правильно? очі у тебе де? от вже і достатньо для того, щоб розблокувати. ну може голову трохи посунути, це максимум.snapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:38я пользуюсь всю жизнь этим фейс анлоком
Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
і знову ж таки, вже писав, що, якщо у тебе на руці епл вотч, то з розблокуванням все набагато простіше. в більшості випадків ніякий фейс айді не потрібен, а телефон розблоковується, тому що фіксує, що годинник поруч.
-
snapdragon999
Member
ну начинается ,я должен спать в часах и с макбуком под подушкой))Короче нравится кушай.leif: ↑ 22.10.2024 17:45
і знову ж таки, вже писав, що, якщо у тебе на руці епл вотч, то з розблокуванням все набагато простіше
-
leif
Member
ти читай повідомлення повністю, а не тільки ту частину, яку тобі легше почати пересмикувати)snapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:46ну начинается ,я должен спать в часах и с макбуком под подушкой))Короче нравится кушай.
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
і так, я сплю з годинником, мені так комфортно, ще й фази та тривалість сну трекаються + будильник можна завести, який не розбудить дружину, тому що просто провібрує на зап'ясті.
-
snapdragon999
Member
я смотрю под углом лежа ,угол может быть 140-160 градусов ,мне его поворачивать постоянно пришлось бы это бред. Как работает я уже почитал )leif: ↑ 22.10.2024 17:49ти читай повідомлення повністю, а не тільки ту частину, яку тобі легше почати пересмикувати)snapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:46ну начинается ,я должен спать в часах и с макбуком под подушкой))Короче нравится кушай.
-
leif
Member
ну от ти думаєш що люди прям дуже по різному дивляться на телефон лежачи. немає там ніяких несподіваних сценаріїв і все нормально працює, не вигадуй. якщо у тебе працює погано, то це питання до ріал мі.snapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:51я смотрю под углом лежа ,мне его поворачивать постоянно пришлось бы это бред.
Відправлено через 29 секунд:
ясноsnapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:51угол может быть 140-160 градусов
-
snapdragon999
Member
у меня не погано працює ,а нормально ,но при нормальном освещении ,потому что камерой распознается и можно юзать параллельно с датчиком пальца никто не запрещает .Я отключаю потому что телефон стоит на подставке и когда приходит уведомление ,я смотрю и єкран разблокируется постоянно ,кумарит .А так можно юзать днем отлично работает.leif: ↑ 22.10.2024 17:52ну от ти думаєш що люди прям дуже по різному дивляться на телефон лежачи. немає там ніяких несподіваних сценаріїв і все нормально працює, не вигадуй. якщо у тебе працює погано, то це питання до ріал мі.snapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:51я смотрю под углом лежа ,мне его поворачивать постоянно пришлось бы это бред.
Відправлено через 29 секунд:ясноsnapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:51угол может быть 140-160 градусов
Ночью мне это не актуально,проще палец поднести в кружок.
-
snapdragon999
Member
у меня руки волосатые ,чешется постоянно .Не могу долго носить .
-
leif
Member
snapdragon999
Так ти вдень корисиуєшся, а вночі вимикаєш? А потім вранці знову вмикаєш ? Зручно!
Так ти вдень корисиуєшся, а вночі вимикаєш? А потім вранці знову вмикаєш ? Зручно!
-
snapdragon999
Member
я выключил вообще лицо ))Никто не запрещает чтоб оно работало параллельно ,хочешь юзай .Хватит рофлить .leif: ↑ 22.10.2024 18:01 snapdragon999
-
Dark-seer
Member
Мне кажется люди себе придумывают проблемы там где их нет, я сейчас почти каждый день говорю на 4 разных языках и ничего
-
leif
Member
та ясно, що ніхто не забороняє, але ж якось криво вночі працює, якщо ти вимкнув. коротше "все життя користуєшся фейсанлоком" і все супер, але зараз не користуєшся, бо не зручно. я зрозумів.snapdragon999: ↑ 22.10.2024 18:03Никто не запрещает чтоб оно работало параллельно ,хочешь юзай
-
анти__бот
Member
Та якщо не помилився то можна налаштувати щоб розблокування відбувалось після жесту, ти подивився і потім з махнув екран блокуванняsnapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:56 ,я смотрю и єкран разблокируется постоянно
-
snapdragon999
Member
Когда сообщение, уведомление приходит ты ж смотришь на телефон и оно сразу разблокирует)анти__бот: ↑ 22.10.2024 18:13Та якщо не помилився то можна налаштувати щоб розблокування відбувалось після жесту, ти подивився і потім з махнув екран блокуванняsnapdragon999: ↑ 22.10.2024 17:56 ,я смотрю и єкран разблокируется постоянно
-
анти__бот
Member
-
snapdragon999
Member
Тогда в других сценариях надо будет пальцем ещё дополнительно смахивать, лишнее телодвижение, а так пальчик приложил когда тебе надо и не паришся.анти__бот: ↑ 22.10.2024 18:21 snapdragon999
Я за те що воно розблокуєте, але екран блокування залишається на місці, по факту там тільки смайлик здається буде і напис
Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
Панове а мені цікаво що у кого на заставці
Ось моя
-
анти__бот
Member
snapdragon999
Доречі я не користуюсь відбитком, в мене просто завжди є порізи і травми, так бувало раніше це задовбувало, перейшов на пароль і звик
Одже кому як зручно
snapdragon999
Давай показуй заставку
Доречі я не користуюсь відбитком, в мене просто завжди є порізи і травми, так бувало раніше це задовбувало, перейшов на пароль і звик
Одже кому як зручно
snapdragon999
Давай показуй заставку
-
snapdragon999
Member
анти__бот: ↑ 22.10.2024 18:38 snapdragon999
Одже кому як зручно
snapdragon999
Давай показуй заставку
- спойлер
-
Dark-seer
Member
Стандартная айфоновская, не знаю зачем мне там картинки какие-то