Останні статті і огляди
Новини
Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl готують набір інструментів для створення модів
-
MAKKACIN
Member
Пропоную обговорити Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl готують набір інструментів для створення модів
Чи то боятися чи то радіти? Гра вийде настільки сира що без модів не буде гарно працювати? Чи просто розробники красавчики і хочуть доповнити контент за рахунок простого люду?
Але зазвичай моди це завжди цікаво)
Чи то боятися чи то радіти? Гра вийде настільки сира що без модів не буде гарно працювати? Чи просто розробники красавчики і хочуть доповнити контент за рахунок простого люду?
-
Zzzz
Member
Мені це нагадує ситуацію з КП2077, коли розмов було більше, ніж гри...
-
VovaII
Member
Що б це означало? Не встигли створити рушій, а вже довелося сильно модифікувати?В основі гри сильно модифікований рушій Unreal Engine 5.1.
А що-до модів: гру спочатку пройти потрібно, хоча б раз.
-
VBerezovsky
Member
Офіційний інструментарій для модів - гарна новина, як не крути. Підтримка модів - одна з речей, які мене хвилювали найбільше.
-
VovaII
Member
На разі цікаво, чи можна буде туди(до інструментарію) ШІ прикрутити? — Такі часи.VBerezovsky: ↑ 22.10.2024 09:53Офіційний інструментарій для модів - гарна новина
-
Earanak
Member
VovaII
Ну на UE5 Маркетплейсе вагон контента под AI - https://www.unrealengine.com/marketplac ... ds=chatgpt Тут наверное лишь вопрос в том в каком виде будет тулкит для модов. Если это будет полноценный UE5 Редактор или аналог UEFN то думаю там сущий ад начнется (в хорошем смысле) К тому же в самом UE5 есть инструменты для АИ тренинга поведения и поиска пути NPC да и машинного обучения процедурных анимаций, та даже видел как генеративный АИ суют в движок. В общем при желании думаю все реализуемо... Намудрить че угодно можно. Лишь бы база игры была интересна людям а инструментарий не сковывал фантазию.
Ну на UE5 Маркетплейсе вагон контента под AI - https://www.unrealengine.com/marketplac ... ds=chatgpt Тут наверное лишь вопрос в том в каком виде будет тулкит для модов. Если это будет полноценный UE5 Редактор или аналог UEFN то думаю там сущий ад начнется (в хорошем смысле) К тому же в самом UE5 есть инструменты для АИ тренинга поведения и поиска пути NPC да и машинного обучения процедурных анимаций, та даже видел как генеративный АИ суют в движок. В общем при желании думаю все реализуемо... Намудрить че угодно можно. Лишь бы база игры была интересна людям а инструментарий не сковывал фантазию.
-
VovaII
Member
Earanak
К первому Сталкеру моды лет 7 активно делались, некоторые прям как приличное DLC, если не отдельная игра? Если и тут история с модами лет на 7, и инструментарий прокачанный будет(в т.ч. с ИИ) то разнообразие и размеры модов могут повториться. Не исключено, что Старфилду нос утрут?
К первому Сталкеру моды лет 7 активно делались, некоторые прям как приличное DLC, если не отдельная игра? Если и тут история с модами лет на 7, и инструментарий прокачанный будет(в т.ч. с ИИ) то разнообразие и размеры модов могут повториться. Не исключено, что Старфилду нос утрут?
-
Геральт
Member
Старфілд без модів не грабельний. Починаючи з токсичного візуала і закінчуючи постійною задишкою.VovaII: ↑ 22.10.2024 10:24 Не исключено, что Старфилду нос утрут?
Сталкер спокійно пройшов без модів. Тобто тут моди просто як бонус.
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Что ему нос утирать? Доисторический по современным меркам TES III и то популярнее для модов (nexusmods)...VovaII: ↑ 22.10.2024 10:24Не исключено, что Старфилду нос утрут?
- спойлер
-
Numb
Junior
Хотелось бы конечно, прежде всего, чтобы не было как с ТЧ и его начала с долгой череды патчей.
А сталкеры в руках мододелов никогда хуже не становились. Да и не только сталкеры.
А сталкеры в руках мододелов никогда хуже не становились. Да и не только сталкеры.
-
avuremybe
Member
Досі виходятьVovaII: ↑ 22.10.2024 10:24К первому Сталкеру моды лет 7 активно делались
-
Sailor Popeye
Member
Хочеться звісно, що повторив успіх в плані модингу як перший. І зараз виходить нові хороші моди, як Anomaly
-
SleepNeep
Junior
Люди:
"Чого розроби мовчать, де прогрес розробки, де демка? Мабуть знову переносити будуть1!!"
...
Розраби викочують постійно новини і підігрівають інтерес..
...
Zzzz:
"Мені це нагадує ситуацію з КП2077, коли розмов було більше, ніж гри..."
"Чого розроби мовчать, де прогрес розробки, де демка? Мабуть знову переносити будуть1!!"
...
Розраби викочують постійно новини і підігрівають інтерес..
...
Zzzz:
"Мені це нагадує ситуацію з КП2077, коли розмов було більше, ніж гри..."
-
Enjthesilence
Member
що означає "не встигли" створити? уже купа проектів вийшло на ньому, а модифікованний - з допомоги епіків під їх потребиVovaII: ↑ 22.10.2024 09:49Що б це означало? Не встигли створити рушій, а вже довелося сильно модифікувати?В основі гри сильно модифікований рушій Unreal Engine 5.1.
А що-до модів: гру спочатку пройти потрібно, хоча б раз.
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
сучасний геймдев - він такий, з пів року полірують патчами після релізу. краще не сподіватись на технічно відпалірований реліз, ще й на юе5, якщо ж такий буде - приємно здивуємсяNumb: ↑ 22.10.2024 13:23 Хотелось бы конечно, прежде всего, чтобы не было как с ТЧ и его начала с долгой череды патчей.
-
MqM
Member
Моддинг це добре, але могли і детальніше розповісти, що буде доступно, а не просто загально, що можна конверсії. Я надіюся можна буде робити весь контент для Сталкера 2 від скінів до локацій, сюжетних сценок)
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
А можна таку зраду завести у вигляді СДК до Hitman, Tomb Raider, GTA V, Battlefield, Call of Duty, Deus Ex і тд ?
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
Це ж треба роздути зраду з того, що дають інструментарій - це настільки геніально, що всі зрадофіли заздрять.MAKKACIN: ↑ 22.10.2024 09:25 Пропоную обговорити Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl готують набір інструментів для створення модів
А можна таку зраду завести у вигляді СДК до Hitman, Tomb Raider, GTA V, Battlefield, Call of Duty, Deus Ex і тд ?
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Ні не треба, не треба на тонни згенерованих локацій, тупих діалогів та іншої бездушної фігні)VovaII: ↑ 22.10.2024 09:59На разі цікаво, чи можна буде туди(до інструментарію) ШІ прикрутити? — Такі часи.VBerezovsky: ↑ 22.10.2024 09:53Офіційний інструментарій для модів - гарна новина
-
MAKKACIN
Member
MqM: ↑ 22.10.2024 23:53 Моддинг це добре, але могли і детальніше розповісти, що буде доступно, а не просто загально, що можна конверсії. Я надіюся можна буде робити весь контент для Сталкера 2 від скінів до локацій, сюжетних сценок)
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:Це ж треба роздути зраду з того, що дають інструментарій - це настільки геніально, що всі зрадофіли заздрять.MAKKACIN: ↑ 22.10.2024 09:25 Пропоную обговорити Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl готують набір інструментів для створення модів
Де зрада? Там скрізь знаки питання! Цікава думка людей з цього приводу. Моя думка "Але зазвичай моди це завжди цікаво) " А то що ВИ не змогли прочитати з розділовими знаками і самі знайшли зраду... нуу..
-
VovaII
Member
Те означає, що йому десь рік +-?Enjthesilence: ↑ 22.10.2024 19:00що означає "не встигли" створити?
— А написано так, наче розробники гри його модифікували.Enjthesilence: ↑ 22.10.2024 19:00модифікованний - з допомоги епіків під їх потреби
Тобто Ви вважаєте, шо ШІ можна лише так використовувати?MqM: ↑ 22.10.2024 23:53Ні не треба, не треба на тонни згенерованих локацій, тупих діалогів та іншої бездушної фігні)
-
MqM
Member
я просто бачу чим завалено майстерні (воркшопи) ігор. Значна частина забуде, що треба докладати зусиль і в першу чергу це стосується людей не творчих, а з інших галузей, які подумають, що технології замінять власну творчість)VovaII: ↑ 25.10.2024 12:15Те означає, що йому десь рік +-?Enjthesilence: ↑ 22.10.2024 19:00що означає "не встигли" створити?
— А написано так, наче розробники гри його модифікували.Enjthesilence: ↑ 22.10.2024 19:00модифікованний - з допомоги епіків під їх потреби
Тобто Ви вважаєте, шо ШІ можна лише так використовувати?MqM: ↑ 22.10.2024 23:53Ні не треба, не треба на тонни згенерованих локацій, тупих діалогів та іншої бездушної фігні)