Останні статті і огляди
Новини
Выбор компьютерного кресла, стола и тп
-
Vader
Member
-
Smok
Member
боковини не всім подобаються,Vader: ↑ 21.09.2024 19:28 Блин,было у меня пару артопедических мега кресел,что вы в них находите?все про дал и купил год назад это и души
нечаю..тут советовать дело дрянь,ибо у каждого свое телосложение и тд.
жорсткувате,
спина пряма та жорстка,
подушка - таке собі, бо з'їжджає,
шкіра дермонтина - зимою холодно, а літом жарко, з часом облізає
але мені за ті 5 чи 6 тис, коли я його брав, цілком ок
-
Vader
Member
В мене за 1,5 года кожа даже не смялась,фото свежее...подушки я снял,мне с ними неудобно.А вообще,я ж говорю,кому что удобно и у всех комплекции разные.Мне это кресло в кайф.да этом фото креслу 1,5 года,а оно как новое,кстати ухаживать надо переодически,есть средство я в машине кожу протираю,так и это кресло раз в месяца 4 примерно. нерта вроде называется,надо глянуть не помню,оно кроме как очищает ещё и увлажняет что ли не знаю короче,норм тема.
Отправлено спустя 11 минут 58 секунд:
Я ща в больнице просто лежу,выпишусь спецом ещё ближе сфоткаю...Ещё от хозяина вещи зависит его состояние,я привык аккуратно относится..если на нем баб тр...ь да котам когти теребить,то понятно,что там вафли будут
Отправлено спустя 11 минут 58 секунд:
Я ща в больнице просто лежу,выпишусь спецом ещё ближе сфоткаю...Ещё от хозяина вещи зависит его состояние,я привык аккуратно относится..если на нем баб тр...ь да котам когти теребить,то понятно,что там вафли будут
-
Hotspur
Member
не найкраще крісло. не знаю що тут хвалити
-
mult
Member
Vader
У мене дхрейсер кінг в тканинній оббивці.
Чудове крісло, якісне.
Але як вам писали люди і я з ними погоджуюсь, по комфорту сидіння таке собі.
Ну це суто для мене, вірю що вам в ньому комфортно, у кожного своє особливе тіло, свої болячки і тд.
У мене хвора спина то бачу треба це продавати і шукати щось більш ортопедичне.
Бо ота подушка під поперек мені не комфортна, під голову взагалі не користуюсь.
Не вистачає якоїсь правильної посадки я в ньому постійно наче спливаю в низ
А от що взяти на заміну не за всі гроші світу і якісне і комфортне, це вже реальна проблема
У мене дхрейсер кінг в тканинній оббивці.
Чудове крісло, якісне.
Але як вам писали люди і я з ними погоджуюсь, по комфорту сидіння таке собі.
Ну це суто для мене, вірю що вам в ньому комфортно, у кожного своє особливе тіло, свої болячки і тд.
У мене хвора спина то бачу треба це продавати і шукати щось більш ортопедичне.
Бо ота подушка під поперек мені не комфортна, під голову взагалі не користуюсь.
Не вистачає якоїсь правильної посадки я в ньому постійно наче спливаю в низ
А от що взяти на заміну не за всі гроші світу і якісне і комфортне, це вже реальна проблема
-
Vader
Member
Hotspur
Хвалю,потому что мне в нем комфортно и только...Вам хорошего поиска и выбора...
Хвалю,потому что мне в нем комфортно и только...Вам хорошего поиска и выбора...
-
Smok
Member
ну давайте порівняємо ще моменти, бо мені самому стало цікаво
було в мене китайське крісло з масажем та підігрівом за 5к грн (на той момент), мені воно подобалось, підігрів дуже виручав зимою, поки не лопнув силумін і воно не зламалось в спинці
купив DXRacer King OH/KF06/N, році в 16-17 (вже не пам'ятаю за скільки, щось ближче до 10 тис), був неприємно здивований - дуже жорстке, холодне та жарке, без подушки під поперек сидіти неможливо, а вона постійно кудись зповзає
навіть не уявляю як можна на ньому сидіти з хворою спиною
зате підлокітники тут сама потіжність, на них можна висіти як на брусьях
по роботі довелось сидіти в кріслі з сітки - набагато приємніше і м'якше, після цього зрозумів що всі ці "геймерські" крісла - паралонова фігня (хоч і кріпке, з товстого металу)
зараз дивлюсь на aeron і бачу те, чого мені не вистачало - регульована підтримка поясниці, ну це ж просто топ
добре, я знайшов, що ця підтримка регулюється, але всього на 15мм
було в мене китайське крісло з масажем та підігрівом за 5к грн (на той момент), мені воно подобалось, підігрів дуже виручав зимою, поки не лопнув силумін і воно не зламалось в спинці
купив DXRacer King OH/KF06/N, році в 16-17 (вже не пам'ятаю за скільки, щось ближче до 10 тис), був неприємно здивований - дуже жорстке, холодне та жарке, без подушки під поперек сидіти неможливо, а вона постійно кудись зповзає
навіть не уявляю як можна на ньому сидіти з хворою спиною
зате підлокітники тут сама потіжність, на них можна висіти як на брусьях
по роботі довелось сидіти в кріслі з сітки - набагато приємніше і м'якше, після цього зрозумів що всі ці "геймерські" крісла - паралонова фігня (хоч і кріпке, з товстого металу)
зараз дивлюсь на aeron і бачу те, чого мені не вистачало - регульована підтримка поясниці, ну це ж просто топ
- спойлер
- спойлер
добре, я знайшов, що ця підтримка регулюється, але всього на 15мм
- спойлер
-
Vader
Member
-
Mavromatis
Member
Tesseract
Якщо людина може собі дозволити крісло за 50к грн - це зовсім ще не означає, що в неї є проблеми зі спиною
Просто людина може дозволити собі придбати надійне, якісне, ергономічне крісло від виробника, якому майже 80 років.
Цей японський виробник в 1953 році випустив літак, а в 1955 році - перші в Японії розробили автоматичну коробку для автомобілів, а в 1957 році - навіть почали виробляти легкові автомобілі.
Це приклад розвитку однієї компанії, і це все офіційна інформація яку можна прочитати на офіційному сайті - https://www.okamura.com/en-eu/company/c ... our-story/. Інші легендарні виробники, якість яких визнана світом.....чи ринком - мають, як правило, подібні історії.
Подібних історій не мають тільки такі виробники як дх рейсер, кулік систем, та виробники інших подібних "витворів" які вони називають кріслами.
Отправлено спустя 9 минут 22 секунды:
Vader
просто питання - як у Вас могли бути "мега артапедические" крісла, якшо їх не було взагалі на ринку? Я маю справу з кріслами, але знаю що зараз на ринку є тільки крісла одного виробника, які мають право називатися ОРТОПЕДИЧНИМИ - це крісла південнокорейского виробника DUOREST. Бо іхня орторпедичність - підтверджена відповідною міжнародною документацією. Але з'явилися вони зовсім недавно.
Раджу бути обережним зі словом "ортопедичне крісло", бо ортопедія - це все ж таки медицина, і відповідно "ортопедичне крісло - це лікарство яке Вам має призначити лікар-ортопед/вертебролог, і т.д.
Отправлено спустя 11 минут 13 секунд:
Smok
Ви показуєте картинки крісла CONTESSA - це крісло зняти з виробництва вже років три-чотири назад. В цьому крісла поперекова підтримка йшла в базовій комплектації вже.
На зміну цій моделі - прийшла модель CONTESSA SECONDA - https://www.okamura.com/en-eu/product-d ... ntessa-ii/ - листайте до розділу OPTIONS - там є інформація про поперекову підтримку та підголівники.
В двох словах - в порівнянні з першою версією - змінений вигин спинки, і в плетіннні сітки на спинці - є "зональність" сітки. Тобто там де спина торкається спинки крісла - сітка тугіша. І саме тому поперекову підтримку вивели в опцію. Коли вага людина нище середньої - вона, можна сказати, і не потрібна. Але якщо вага середня і вище середнього - в ній є сенс.
Якщо людина може собі дозволити крісло за 50к грн - це зовсім ще не означає, що в неї є проблеми зі спиною
Просто людина може дозволити собі придбати надійне, якісне, ергономічне крісло від виробника, якому майже 80 років.
Цей японський виробник в 1953 році випустив літак, а в 1955 році - перші в Японії розробили автоматичну коробку для автомобілів, а в 1957 році - навіть почали виробляти легкові автомобілі.
Це приклад розвитку однієї компанії, і це все офіційна інформація яку можна прочитати на офіційному сайті - https://www.okamura.com/en-eu/company/c ... our-story/. Інші легендарні виробники, якість яких визнана світом.....чи ринком - мають, як правило, подібні історії.
Подібних історій не мають тільки такі виробники як дх рейсер, кулік систем, та виробники інших подібних "витворів" які вони називають кріслами.
Отправлено спустя 9 минут 22 секунды:
Vader
просто питання - як у Вас могли бути "мега артапедические" крісла, якшо їх не було взагалі на ринку? Я маю справу з кріслами, але знаю що зараз на ринку є тільки крісла одного виробника, які мають право називатися ОРТОПЕДИЧНИМИ - це крісла південнокорейского виробника DUOREST. Бо іхня орторпедичність - підтверджена відповідною міжнародною документацією. Але з'явилися вони зовсім недавно.
Раджу бути обережним зі словом "ортопедичне крісло", бо ортопедія - це все ж таки медицина, і відповідно "ортопедичне крісло - це лікарство яке Вам має призначити лікар-ортопед/вертебролог, і т.д.
Отправлено спустя 11 минут 13 секунд:
Smok
Ви показуєте картинки крісла CONTESSA - це крісло зняти з виробництва вже років три-чотири назад. В цьому крісла поперекова підтримка йшла в базовій комплектації вже.
На зміну цій моделі - прийшла модель CONTESSA SECONDA - https://www.okamura.com/en-eu/product-d ... ntessa-ii/ - листайте до розділу OPTIONS - там є інформація про поперекову підтримку та підголівники.
В двох словах - в порівнянні з першою версією - змінений вигин спинки, і в плетіннні сітки на спинці - є "зональність" сітки. Тобто там де спина торкається спинки крісла - сітка тугіша. І саме тому поперекову підтримку вивели в опцію. Коли вага людина нище середньої - вона, можна сказати, і не потрібна. Але якщо вага середня і вище середнього - в ній є сенс.
-
Mavromatis
Member
Інформація для геймерів - https://ergohuman.com.ua/6-gejmerski-krisla
Ось так великі відомі виробники починають вливатися в сегмент "задротів", щоб перекрити кисень всяким дх рейсерам, джіті рейсерам, анда сітам, і т.д..
І пишуть просто - "геймер теж має право сидіти на якісному ергономічному кріслі". І в них це добре получається.
Можна як хоч називати крісло ERGOHUMAN обізвати хоч і геймерським - але це все одно ERGOHUMAN.
Завтра постараюсь прислати що в цьому напрямку робить компанія OKAMURA
Ось так великі відомі виробники починають вливатися в сегмент "задротів", щоб перекрити кисень всяким дх рейсерам, джіті рейсерам, анда сітам, і т.д..
І пишуть просто - "геймер теж має право сидіти на якісному ергономічному кріслі". І в них це добре получається.
Можна як хоч називати крісло ERGOHUMAN обізвати хоч і геймерським - але це все одно ERGOHUMAN.
Завтра постараюсь прислати що в цьому напрямку робить компанія OKAMURA
-
Hotspur
Member
це цікаво. в них якісні крісла
-
Ijachok
Member
Підкажіть, будь-ласка, на які матеріали варто дивитись, маючи кота, який любить зарапнути диван/звичайний стільчик із замінником шкіри?
-
Vader
Member
Антикоготь только-остальному хана...Как вариант,покупаете кресло с зазором на пару тысяч,ищите человека,который перешивает,ремонтирует автокресла и перешиваете на антикоготь..Тут все просто-или кот или деньги на кресло Слава Богу у меня кот равнодушен к точке когтей об мебель..
Отправлено спустя 2 часа 6 минут 10 секунд:
Ijachok
С кожзамом будет шикарный дизайн))котэ поможет
Отправлено спустя 2 часа 6 минут 10 секунд:
Ijachok
С кожзамом будет шикарный дизайн))котэ поможет
-
Ijachok
Member
Невже нема більш компромісних варіантів? Тобто, щоб це була не шкіра, на якій видно дірки / подряпини, а якесь цупке полотно. Бачу, є якісь крісла ніби як з сіткою, наскільки вона цупка?
-
Smok
Member
Ijachok: ↑ 14.10.2024 00:11 Невже нема більш компромісних варіантів? Тобто, щоб це була не шкіра, на якій видно дірки / подряпини, а якесь цупке полотно. Бачу, є якісь крісла ніби як з сіткою, наскільки вона цупка?
- спойлер
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Пересів нещодавно в Haworth Zody II.
Із плюсів:
- ергономіка сидіння та спинки чудова
- спинка рухається та вигинається разом із рухом спини
- спинка не видає звуків, коли вигинається
- багато налаштувань
Із мінусів:
- невистачає підголівника
- обовʼязково потрібно брати версію із forward tilt. При базових наоаштуваннях сидіння занадто відкинуте назад
Із плюсів:
- ергономіка сидіння та спинки чудова
- спинка рухається та вигинається разом із рухом спини
- спинка не видає звуків, коли вигинається
- багато налаштувань
Із мінусів:
- невистачає підголівника
- обовʼязково потрібно брати версію із forward tilt. При базових наоаштуваннях сидіння занадто відкинуте назад
-
Lekrs
Member
Саме стійке буде тканинне, але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.Ijachok: ↑ 14.10.2024 00:11 Невже нема більш компромісних варіантів? Тобто, щоб це була не шкіра, на якій видно дірки / подряпини, а якесь цупке полотно. Бачу, є якісь крісла ніби як з сіткою, наскільки вона цупка?
Були з кожзама, тканини, сітки. Сітка сама комфортна, особливо літом.
-
Hotspur
Member
грошей скільки ?Vovchic_jrc: ↑ 14.10.2024 15:39Пересів нещодавно в Haworth Zody II.
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Hotspur
З урахуванням акції біля 1000
З урахуванням акції біля 1000
-
Ijachok
Member
Регулярно обрізаю, але час від часу любить тикнути кігті то в диван, то в кріслоLekrs: ↑ 14.10.2024 16:17 але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.
А не порадите якесь тканинне крісло бюджетом до 8 тис. грн.?Lekrs: ↑ 14.10.2024 16:17Саме стійке буде тканинне, але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.Ijachok: ↑ 14.10.2024 00:11 Невже нема більш компромісних варіантів? Тобто, щоб це була не шкіра, на якій видно дірки / подряпини, а якесь цупке полотно. Бачу, є якісь крісла ніби як з сіткою, наскільки вона цупка?
Були з кожзама, тканини, сітки. Сітка сама комфортна, особливо літом.
О, знайшов за відгуками і фільтром "текстиль" https://rozetka.com.ua/ua/gt-racer-x-23 ... 411270978/
Як вам такий варіант?