Доброго дня! Історія така- буду брати карточку від Asus Rog 4080 Super, планую її поставити вертикально в корпусі, але не можу знайти угловий перехідник під 16 пін, можливо хтось може підсказати де таке є?
І ще який краще райзер кабель для неї взяти? Дивлюсь на Lian Li.
Останні статті і огляди
Новини
Встановлення відеокарти вертикально
-
KODI
Junior
-
abcdeyka
Member
От куда у людей такие идеи появляются, у вас там что в голове? Поставьте сначала в материнку видео потом райзер купите если понадобится. Может корпус лучше нормальный взять что б продувалось все. У меня 7800x3d+4070tis asus taf проблем нету при том что коробка стоит в нише с слабым воздухообдувом. И температуры в пределах 70-75 в тяжёлых играх. Конфиг в профиле.
-
KODI
Junior
abcdeyka, корпус Asus Tuf GT502, та щось бачу вже всі так роблять то якось і прилетіла ідея
-
Steelmax
Member
KODI
ВК будет в нем задыхаться в вертикальном положении. Глухая стенка из стекла. Нижние вертуханы почти не будут давать ей воздуха.
ВК будет в нем задыхаться в вертикальном положении. Глухая стенка из стекла. Нижние вертуханы почти не будут давать ей воздуха.
-
KODI
Junior
Steelmax
Не будуть давать повітря через те що, сильно буде грітись?
Не будуть давать повітря через те що, сильно буде грітись?
-
Steelmax
Member
KODI
Температуры ВК и скорость/шум кулеров повысятся. Возможно, значительно.
Температуры ВК и скорость/шум кулеров повысятся. Возможно, значительно.
-
Hells Angels
Member
такая надоKODI: ↑ 14.10.2024 11:33корпус Asus Tuf GT502
https://telemart.ua/ua/products/coolerm ... k03-white/
-
KODI
Junior
Steelmax
Поняв, дякую
Відправлено через 4 хвилини 53 секунди:
з корпусом в комплекті є кріплення для такого встановлення, температури ж нижче не стануть
Hells Angels
Поняв, дякую
Відправлено через 4 хвилини 53 секунди:
з корпусом в комплекті є кріплення для такого встановлення, температури ж нижче не стануть
Hells Angels
-
SEREGAFOX
Member
KODI
Да валом такого "добра", от 1000 грн и выше.
Да валом такого "добра", от 1000 грн и выше.
- спойлер
-
KODI
Junior
SEREGAFOX
А перехідника де можна подивитись під 16 пін, мені здається що провід живлення буде впиратись в башню
А перехідника де можна подивитись під 16 пін, мені здається що провід живлення буде впиратись в башню
-
Melki
Member
abcdeyka: ↑ 13.10.2024 23:27Может корпус лучше нормальный взять
Steelmax: ↑ 16.10.2024 19:16Температуры ВК и скорость/шум кулеров повысятся
Hells Angels: ↑ 16.10.2024 19:22такая надо
куда вы читаете?SEREGAFOX: ↑ 16.10.2024 22:19Да валом такого "добра"
карту бери, ставь и ищи переходник на Али, за это время поймешь, надо оно тебе или нет... все переходники что найдешь, все равно с Али будутKODI: ↑ 13.10.2024 23:05не можу знайти угловий перехідник під 16 пін, можливо хтось може підсказати де таке є?
они вроде как сами их не делают, только перепродают чужое, так что так-же - АлиKODI: ↑ 13.10.2024 23:05Дивлюсь на Lian Li
-
KODI
Junior
Melki
Дякую за чітку відповідь саме те, що я і хотів дізнатись
Дякую за чітку відповідь саме те, що я і хотів дізнатись