- спойлер
YumiSS: ↑
11.09.2024 18:58
Усім привіт
В навушниках - я, як свиня в апельсинах розбираюсь
Кротенько: в мене були Logitech G Pro X провідні, але з ними сталася болячка (відпало одне вухо), ремонт ніби і не дуже дорогий або і самому можна замовити пару динаміків з алішки але я планую, принаймні поки що придбату якусь нову пару.
Спочатку хтів замовити Audeze Maxwell але тут якісь страшні речі говорять про них
Думаю тепер може замовити Logitech G Pro X 2 Lightspeed, адже звук в перших мене задовольняв за великим рахунком.
Раніше перед покупкою перших логітеч думав про dt 770 (читав про них) але якось забив і просто замовив маркетінгового убівцу
Панство, можливо ще якісь варіанти порадите? Бюджет до 500$, виключно для ігр\музички та виключно для користування за ПК вдома.
Послухати, на жаль, в магазині можливості на даний момент немає, тільки купити кота в мішку, тільки хардкор
Та в будь-якому разі, певно щоб не обрав - отримую більше аніж в попередніх логітеч
Дякую
Такс, я хотів Audeze, зрештою їх і замовив.
Посадка - ну це індивідуально, вага - особисто мені важкими вони зовсім не здалися але знову ж таки - індивідуально.
Але брак чи дефект, можливо це специфіка магнітнопланарних вух, хоча продавець про це не зазначив. Офіційна підтримка теж не зауважила про "особливість" роботи, але отримав "стандартну" відписку про багато варіантів перевірки і т.д. (також варто зазначити, що вони писали ще 2 рази, після того, як не отримали відповідь. Отже, як мінімум вони зацікавлені в зборі фідбеку, це добре)
Трохи затягнув, соррі, отже це краплі
Після 20-30 хвилин в обох вухах чув ледь чутні звуки ніби "крапель води", аналогічна проблема
https://www.reddit.com/r/Audeze/comment ... right_ear/ (судячи з дати то можливо це нова проблема нової ревізії, адже старі "болячки" вони ніби пофіксили - це з слів продавца в Україні (що з новими партіями люди практично перестали жалітися на старі проблеми, можливо просто заспокоювали).
Щоб проблема зникла - потрібно зняти навушники на деякий час але через певний проміжок проблема повторюється.
1 пару я замінив практично через 14 днів, я спочатку мало ними користувався, якось не було нагоди, батарея за ці 2 тижні мабуть 10% лише впала
Думав, що можливо пройде але не пройшло - я вирішив дати шанс та замінити на нову пару, нову пару навіть повністю не розпаковував - дістав лишень навушники та донгл, прошивку не оновлював (першу пару оновив до актуальних версій і донглу і навушників, так оновити потрібно обидві)
2 пару я протестив годинку - проблема спостерігалася, хоча значно тихіше, аніж в першому екземплярі, повернув
Батарея вражає
Це вау просто. На рахунок звуку то мене він не вразив, можливо я мало послухав, в мене немає якихось улюблених композицій в якості та правильних плеєрів, я невибагливий мабуть в цьому аспекті але жодних "ого" я не відчув, ну звук і звук, музика і музика, слухав через спотіфі,ютуб, ще якісь онлайн сервіси (так, причина швидше за все саме в цьому). Хоча мені здалося, що через блутуз айфон видав якесь цікавіше звучання. Але мене цікавив звук в іграх, нічого власне неймовірного я не почув, хоча можливо і не мав би
Шош, тепер знову муки вибору. Вже схиляюся до простих logitech g pro x 2, ну нехай воно там бахає\булькає, мабуть я до цього звик і саме цього і шукаю
Але ше зовсім чючють думаю про якесь вже провідне рішення, ну по проводу точно має бути ух і ах
Як мені трошки раніше радили HD560S - мабуть не самий оптимальний варіант, хоча є окрема кімната я просто ніколи не мав відкритих навушників, можливо дарма сумніваюсь та ще й ціна на них гарна зараз, якась акція - 7к грн всього
Також розглядаю DT 700 pro X або DT 770 Pro X LE, це вже більш звичне, закрите рішення.
А ще цап, для мене це звучить як космос якийсь
ifi uno - я там бачив гейм мод, це підходить?
також fiio k11 r2r на алішці за 6.5к можна взяти (я так розумію, r2r це дось дуже круте та дороге, але якщо брати саме цю найдешевшу модель r2r, то власне нічого особливого в ньому і немає, якто кажуть якість відповідає бюджету).
Використання ігри та на фоні ютуб\музичка інколи.
Можливо ще якісь зв'язки чи цапи порадите, був би дуже вдячний. Дякую