и? как вам звук? с каким усем слушаете?Krupik: ↑ 28.09.2024 22:40Маю таку
Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
der_meister
Member
-
KVM
Member
Подивився ціни. Не думав що такі ціни)Radio Bay: ↑ 28.09.2024 18:29Це $200, 500, 1000, 2000, 500?KVM: ↑ 28.09.2024 18:02Що можна розглянути до покупки з відносно достойного/нормально але не за всі гроші
IK Multimedia Micro Monitor, наприклад, якщо ще залишились гроші на аудіорозваги, то компактний цапік до них
Ок давайте тоді що порекомендуєте по мінімальному бюджету.
-
MSiAventador
Junior
Edifier S1000MKIIKVM: ↑ 28.09.2024 18:02 Наслухався Lossless'а і зявилась ідейка розглянути акустику на заміну.
Зараз є Щось на подобі SVEN/Gembird BF21/BF31.
Що можна розглянути до покупки з відносно достойного/нормально але не за всі гроші, щоб продавалось на нашому ринку, не б/к?
З музики: джаз, ембіент, електроніка, класика в сучасній обробці. Іноді щось більш просте посове.
BВключатиму до ноутбука (інтегрована карта Realtek)
https://hotline.ua/ua/av-akusticheskie- ... s1000mkii/
До ноутбука докупіть Hidizs S9 Pro Plus https://soundmag.ua/uk/cap-z-pidsilyuva ... eUQAvD_BwE і гарний аудіокабель https://hotline.ua/ua/av-audio--i-video ... 1point5mr/
-
Hotspur
Member
кабель можна сильно дешевший. ЦАП краще Fiio K11 R2RMSiAventador: ↑ 29.09.2024 14:26гарний аудіокабель
-
Radio Bay
Member
Наверное с NADder_meister: ↑ 29.09.2024 11:58и? как вам звук? с каким усем слушаете?
То ви ще ціни на снаряд 155мм не бачилиKVM: ↑ 29.09.2024 13:38Подивився ціни. Не думав що такі ціни)
Вирішите бюжет, подивимось.
К ноуту может даже аудиаквестовский свисток на вторичке, зависит от удобства, с ноутом там бывает по всякому с этими ноутами. Шнурок, та хоть Могами, найду, бюджет не понятенHotspur: ↑ 29.09.2024 15:10кабель можна сильно дешевший. ЦАП краще Fiio K11 R2R
-
Hotspur
Member
дорощає кожен рік куди там золотуRadio Bay: ↑ 29.09.2024 21:01То ви ще ціни на снаряд 155мм не бачили
Відправлено через 8 хвилин 34 секунди:
можна у китайців сонату за 50 баксів, вона кращаRadio Bay: ↑ 29.09.2024 21:01К ноуту может даже аудиаквестовский свисток на вторичке
-
Radio Bay
Member
Може бути, нічого про нього не знаю, за Аудіоквест топлю виключно тому, що знаю, що вона таке. Ліпше більшості набортних буде навіть китайський нонєйм свисток, тим більш у ноутах. Якщо цене не Мак звісно, там можуть бути гойдалкиHotspur: ↑ 29.09.2024 22:16можна у китайців сонату за 50 баксів, вона краща
-
KVM
Member
MSiAventador: ↑ 29.09.2024 14:26 Edifier S1000MKII
Потрібна така потужність якщо 30-40 Вт акустику ніколи не використовував більше ніж на половину?Потужність: 120Вт.
Кімната приблизно 25 кв. м.
І ще питання чи потрібно вибирати по ще якихось зарактеристиках, в залежності від того як хочу розімстити (підлога чи стіл).
-
Ostin
Member
KVM
Це ж 60 + 60, з яких кожні 60 - це сумарна потужність кожного динаміка. Це аж ніяк не колонки високої потужності і цілком мають підходити під стандартні потреби "озвучити ноутбук".
Але якщо стоїть питання ще зекономити - то це інше питання. Я відписався про потужність, і там її геть не забагато.
Цікаво, що з відгуків в темі оті мікромонітори від IK , які коштують суттєво дорожче, мають суттєво краще звучати за вказані Едіфаєри. І от це мені доволі дивно, бо традиційно прив'язуюсь до розміру акустики як гарантії кращого звуку.
Прогрес, очевидно
Це ж 60 + 60, з яких кожні 60 - це сумарна потужність кожного динаміка. Це аж ніяк не колонки високої потужності і цілком мають підходити під стандартні потреби "озвучити ноутбук".
Але якщо стоїть питання ще зекономити - то це інше питання. Я відписався про потужність, і там її геть не забагато.
Цікаво, що з відгуків в темі оті мікромонітори від IK , які коштують суттєво дорожче, мають суттєво краще звучати за вказані Едіфаєри. І от це мені доволі дивно, бо традиційно прив'язуюсь до розміру акустики як гарантії кращого звуку.
Прогрес, очевидно
-
Hotspur
Member
залежить від якості виконання, у моніторів вона кращеOstin: ↑ 30.09.2024 14:27Цікаво, що з відгуків в темі оті мікромонітори від IK , які коштують суттєво дорожче, мають суттєво краще звучати за вказані Едіфаєри. І от це мені доволі дивно, бо традиційно прив'язуюсь до розміру акустики як гарантії кращого звуку.
-
MSiAventador
Junior
Edifier R1280DBs Brown - https://hotline.ua/ua/av-akusticheskie- ... dbs-brown/
-
Radio Bay
Member
Аудіо на повну потужність ніхто не слухає, тому 2х60Вт на 25 квадратів то не багато. В мене 2х120 на повнорозмірі, теж 25 квадратів. 4х25 (по 2 підсилювача в моніторі) + саб 300. Гучно не слухаю.KVM: ↑ 30.09.2024 11:01Потрібна така потужність якщо 30-40 Вт акустику ніколи не використовував більше ніж на половину?
Кімната приблизно 25 кв. м.
ПідтримаюMSiAventador: ↑ 30.09.2024 16:41Edifier R1280DBs Brown
-
maawal
Junior
Подскажите, на какой параметр ориентироваться, чтобы найти бесшумные колонки, когда компьютер выключен? Чтобы не слышать фоновый шум
Ищу колонки 2.0 для компьютера.
-
Radio Bay
Member
Искать не бракованные колонкиmaawal: ↑ 11.10.2024 19:42Подскажите, на какой параметр ориентироваться, чтобы найти бесшумные колонки, когда компьютер выключен? Чтобы не слышать фоновый шум
-
Piter Cantrope
Member
Накінець-то привіз додому Kali Audio mm-6.
Нічого не шарю в звуці і не маю ніяких девайсів, окрім власне цієї акустики.
Зараз є комп з звичайною материнкою B650 hdv з круглими отворами і кодеком alc897. Вдома знайшов якийсь старий дріт від колонок, він такого типу як кидали вище, 3.5mm - rca, жалюгідної якості, підключив ним. Пізніше приїде інша материнка з spdif. На акустиці позаду круглий порт підписаний як spdif, а квадратий підписаний optical in. То я буду підключати через отой квадратний optical in. Не знаю чому на материнці і на акустиці різні назви, але бог з тим.
Якщо голова вище від їхнього рівня, то звук зовсім змінюється. Я підставив книжки поки що щоб їх підняти трохи. З ними і двома 32" моніторами зовсім не лишилось місця на 2-метровому столі. Планую переставити стіл в іншу частину кімнати, а їх поставити на якесь підвищення по боках, а не на столі тримати.
На сайті писало, що XLR кабель для підключення двох йде тільки якщо брати пару. Я купував 2 окремо, тож взяв ще XLR кабель. Але виявилось що в коробці з кожною він все одно був, тепер маю 3 кабелі
Нічого не шарю в звуці і не маю ніяких девайсів, окрім власне цієї акустики.
Зараз є комп з звичайною материнкою B650 hdv з круглими отворами і кодеком alc897. Вдома знайшов якийсь старий дріт від колонок, він такого типу як кидали вище, 3.5mm - rca, жалюгідної якості, підключив ним. Пізніше приїде інша материнка з spdif. На акустиці позаду круглий порт підписаний як spdif, а квадратий підписаний optical in. То я буду підключати через отой квадратний optical in. Не знаю чому на материнці і на акустиці різні назви, але бог з тим.
- спойлер
Якщо голова вище від їхнього рівня, то звук зовсім змінюється. Я підставив книжки поки що щоб їх підняти трохи. З ними і двома 32" моніторами зовсім не лишилось місця на 2-метровому столі. Планую переставити стіл в іншу частину кімнати, а їх поставити на якесь підвищення по боках, а не на столі тримати.
- спойлер
- сетап featuring п'єц
На сайті писало, що XLR кабель для підключення двох йде тільки якщо брати пару. Я купував 2 окремо, тож взяв ще XLR кабель. Але виявилось що в коробці з кожною він все одно був, тепер маю 3 кабелі
-
Filabatya
Member
Piter Cantrope
купіть звуковуху, сонар д2 і вище, шось за 100баксів б у, воно буде грати зовсім по інакшому, фазік спереду супер можна близько до стінки ставити, те що чуєте що твітер має направленість приведе вас до халепи під назвою аудіофілія
а чому то підсилення не в 0 а в мінус викручене?
купіть звуковуху, сонар д2 і вище, шось за 100баксів б у, воно буде грати зовсім по інакшому, фазік спереду супер можна близько до стінки ставити, те що чуєте що твітер має направленість приведе вас до халепи під назвою аудіофілія
а чому то підсилення не в 0 а в мінус викручене?
-
Piter Cantrope
Member
В інструкції пише при першому підключенні повністю викрутити в мінус, а тоді вже ставити 0.Filabatya: ↑ 11.10.2024 22:18 а чому то підсилення не в 0 а в мінус викручене?
А мені треба якась звукова карта якщо я буду підключати цифровим кабелем? В мене нема PCI слотів вільних під ще одну карту розширення.Filabatya: ↑ 11.10.2024 22:18 купіть звуковуху, сонар д2 і вище, шось за 100баксів б у, воно буде грати зовсім по інакшому
-
Radio Bay
Member
Не факт, але скоріш за усе так, та треба щось нормальне їм купувати на подачу, завнішнєPiter Cantrope: ↑ 11.10.2024 22:00А коли підключу через spdif, то вони самі перетворюватимусь цифровий сигнал у звук і тоді буде інше звучання? Так буде краще?
Можна так: IsoAcoustics ISO-130, там є нахилPiter Cantrope: ↑ 11.10.2024 22:00Планую переставити стіл в іншу частину кімнати, а їх поставити на якесь підвищення по боках, а не на столі тримати.
Ширше розносити їх не раджу, буде розірвана стереобаза, не буде суцільного пространства. Найліпше розташування колонок/слухач - рівносторонній трикутнук
Тобто люба людина не з вадами слуху - потенційний аудіофілFilabatya: ↑ 11.10.2024 22:18те що чуєте що твітер має направленість приведе вас до халепи під назвою аудіофілія
-
Filabatya
Member
зовнішню звукову, може шмітік з сша і відгук напишете)
а в ній буде пісилювач для вух, а тут хайфаймени ізодинаміки по знижці на амазоні)
а в ній буде пісилювач для вух, а тут хайфаймени ізодинаміки по знижці на амазоні)
-
Radio Bay
Member
Якщо з США, то Schiit, до Hifiman норм, там на сайті комбінації на різні грошіFilabatya: ↑ 11.10.2024 23:00може шмітік з сша і відгук напишете