Вітаю, шукаю перевіреного майстра, бажано в Одесі.
Ноутбук б/в, на почті при перевірці все було ок, згодом виникла помилка, яка з'являлася сама по собі "пристрій USB не розпізнано". Працював ок, лише при ввімкнені виникала помилка, далі все ок (всі юзб розпізнавалися та працювали справно). Ще через тиждень при запуску він ввімкнувся, але не з'явилося зображення, лише працює ЦП кулер, гпу,цп,хаб гріються. Постояв день, перекинулась озу, запустився без питань, пропрацював день, і знов все те ж саме.
Можливо зможете порадити сервіс, або перевіреного майстра по місту, можливо на відправку, буду дуже вдячний)
Останні статті і огляди
Новини
Шукаю перевіреного майстра, Msi Thin 65GF 10SD
-
rainmoon
Junior
-
Mixx
Member
rainmoon
Мм, встречал подобное пару раз, в одном случае был отвал цп, в другом, как я понял - температурная деградация южника в цп, оба ремонтировать было нецелесообразно, ноут как я понял на Интел 8***-10***?
Вот тот который был с отвалом 1в1 по симптомам.
Мм, встречал подобное пару раз, в одном случае был отвал цп, в другом, как я понял - температурная деградация южника в цп, оба ремонтировать было нецелесообразно, ноут как я понял на Интел 8***-10***?
Вот тот который был с отвалом 1в1 по симптомам.
-
Artem_K
Member
rainmoon
поцікавтеся у memberlist.php?mode=viewprofile&u=29761
поцікавтеся у memberlist.php?mode=viewprofile&u=29761
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
не вгадав, "южник" там знаходиться окремо, а не в цпMixx: ↑ 11.10.2024 08:02в другом, как я понял - температурная деградация южника в цп
- спойлер
- спойлер
-
rainmoon
Junior
от і я думаю, може южник, т.я. він ніяк не охолоджується, відповідно температури там мають бути ого, але знову ж таки, потрібен фахівець
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
rainmoon
так все можна замінити - як Хаб (южник), так і ЦПУ (проц), питання лише в ціні
так все можна замінити - як Хаб (южник), так і ЦПУ (проц), питання лише в ціні