Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
А Ютьюба можна прикручувати сюди? Щось не хоче
-
tablestikus
Member
Radio Bay
просто лінк залиш - воно автоматом перетворить
просто лінк залиш - воно автоматом перетворить
-
Radio Bay
Member
-
feson
Member
Ми (Вулканці) давно знаємо що в лінійному БЖ - завжди більший трансформатор та більше перетворення енергії у простору ніж у імпульснику.Scoffer: ↑ 08.10.2024 09:55А то наче компактні і дешеві лінійні з недомотаними витками краще втикати Гарний БЖ не може бути аж зовсім дешевим тому що це моточні елементи, а моточні елементи завжди дорого.Radio Bay: ↑ 08.10.2024 06:14Компактные и дешевые, в аудиотехнику лучше не втыкать
Тому для гармонії звуку це - краще.....
Отправлено спустя 3 минуты 17 секунд:
Звук - це виявлення гармонії простору.
В вашій Бібліі сказано - спочатку було слово (звук)..........
-
SERGBILL
Member
-
feson
Member
Брюс Лі - чомусь кричав при ударах.....і розповідали що була велика сила в тих ударах.
Фрімени в Дюне також використовували звукову зброю. У останньому кіно це вирішили просто не показувати.
Звідки Френк Герберт знав про звукову зброю - невідомо.
Фрімени в Дюне також використовували звукову зброю. У останньому кіно це вирішили просто не показувати.
Звідки Френк Герберт знав про звукову зброю - невідомо.
-
Radio Bay
Member
Безе понятия, знакомый прислал, кстати, примерно такая разница и есть )SERGBILL: ↑ 09.10.2024 21:49шо за стендапер?
При это у него транзистор, какой-то твикнутый японский усилок кило 15 весом
-
feson
Member
Фрімени перемагали не тому що були більш вправні воїни - а тому що використовували звукову зброю яка проходила скрізь щіти та на відстані 10 метрів розривала
внутрощі ворогів та кипятила їх мозок......
внутрощі ворогів та кипятила їх мозок......
-
Radio Bay
Member
Підсилювач на імпульснику, то дичина на мене. В мене від нього USB вихід живиться, то норм. Хоча та ж iFi не погані девайсі роблять на імпульскиках, але вони дуже потужні, та вони не китайціfeson: ↑ 09.10.2024 21:41 завжди більший трансформатор та більше перетворення енергії у простору ніж у імпульснику
-
Hotspur
Member
китайці за гроші роблять нормальні речі. це мега технології в них не дуже, а все що по рівню менше марсохода цілком нормальне. їхні ЦАП за 100-200 доларів мають дуже мало аналогів такої ж ціни на ринкуRadio Bay: ↑ 09.10.2024 22:19та вони не китайці
-
Radio Bay
Member
Так, але у дешмані вони здебільшого, що попало роблять де єдина перевага - ціна, проте цей новий Фііо вийшов цікавим, а дешеві Schiit та iFi - гарні пристрої. Я вважаю це тому що американці, європейці намагаються зробити гарний звук за мало грошей, китайці здебільшого щось, що можна якось продатиHotspur: ↑ 09.10.2024 22:43китайці за гроші роблять нормальні речі. це мега технології в них не дуже, а все що по рівню менше марсохода цілком нормальне. їхні ЦАП за 100-200 доларів мають дуже мало аналогів такої ж ціни на ринку
-
Ostin
Member
Ну Schiit, здається, в низькому бюджеті ще якось є, а от iFi дуже хочуть грошей. В порівнянні з китайцями, їх девайси відразу коштують кратно. І якщо вже говоримо про якихось китайців типу Fiio, то навряд чи там кратна різниця в звучанні буде. А іноді навіть навпаки буває...Radio Bay: ↑ 09.10.2024 23:30американці, європейці намагаються зробити гарний звук за мало грошей
-
Hotspur
Member
звичайно ні. крім Schiit все дикий оверпрайсRadio Bay: ↑ 09.10.2024 23:30Я вважаю це тому що американці, європейці намагаються зробити гарний звук за мало грошей
-
feson
Member
Зовсім все - протилежне.Radio Bay: ↑ 09.10.2024 23:30 Я вважаю це тому що американці, європейці намагаються зробити гарний звук за мало грошей, китайці здебільшого щось, що можна якось продати
Американці, європейці - роблять звук за оверпрайс.
Деколи він оправданий - а де коли просто дивина.
Наприклад Audioquest dragonfly red vs black - оверпрайс дичина....
Китайці - роблять звук за мало грошей.
Де коли їм вдається робити також і гарний звук.
-
Radio Bay
Member
Звісно, буває дичина. Овепрайс то суб'єктивне, там зарплати інші, для них такий прайс нормальній, ринок, мать його, але якщо існують хтось їх купуєfeson: ↑ 10.10.2024 16:48Деколи він оправданий - а де коли просто дивина
Так, еле все рівно імпульсники від ноутбуків тулять, Шиити лінійні. Але деколи одиницям китайців вдається, але одиницям. Та це я побоююсь китайців, бо вони не раз запускали пілотну серію якісну, а потім понижували якість, з залізом таке бувало. А взагалі мені пофіг виробник, аби якісно грало та не русняfeson: ↑ 10.10.2024 16:48Де коли їм вдається робити також і гарний звук
Відправлено через 15 хвилин 47 секунд:
А с R2R Fiio прост лютий хай в сети, я о тех у кого есть приличная техника, я сильно фильтрую отзывы, Редит не беру в расчёт, но БП надо менять там
-
Евгений King
Member
Переїхав назад на ноут і в параметрах вбудованого звуку Realtek ALC257 побачив щось нове, а саме:
- спойлер
-
lewerlin
Member
Евгений King: ↑ 11.10.2024 16:38Realtek ALC257
Ноу-хау майкрософта. Свіжина. Не смачно .Евгений King: ↑ 11.10.2024 16:38Що це за аппаратне прискорення таке?
Хоча якраз на такій встройці щось може і дасть, якщо серйозно.
-
Евгений King
Member
Ну все не так погано)lewerlin: ↑ 11.10.2024 16:47Евгений King: ↑ 11.10.2024 16:38Realtek ALC257Ноу-хау майкрософта. Свіжина. Не смачно .Евгений King: ↑ 11.10.2024 16:38Що це за аппаратне прискорення таке?
Хоча якраз на такій встройці щось може і дасть, якщо серйозно.
Не фонить, навушники ще не тикав, але чисто під колонки наче +- терпимо
-
Radio Bay
Member
Не що то, але може бути цікаво
iFi GO link - DAC & Amplifier - USB-C to 3.5mm Adapter
iFi GO link - DAC & Amplifier - USB-C to 3.5mm Adapter
-
SERGBILL
Member
у цих свистоперділок головне щоб вихлоп був достойний і конструкція міцна, особливо кабель, неважливо навіть, на якому цапі. знайшов інфу, 70мватт на канал на 32 ома, це вже непагано, більшість втичок та невеликих накладних розкачає без проблем.Radio Bay: ↑ 12.10.2024 16:15 Не що то, але може бути цікаво