Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
JKrl
Member

Повідомлення

Kirakishou: 22.09.2024 11:02
Забрав Фейсяо. На банері Робін програв 50/50. Як гадаєте, варто забирати її по гаранту?
По вайфу-фактору вона мене не вставляє. Ліпше Лінша чи Раппа. А ще краще нова Тіньюнь, але на неї я гроші занесу, тому гарант можна витратити.
Типу Робін без сігни і без ейдолонів взагалі треба?
Я так само думав, коли дебют Робін був. Вона гарна навіть без е1. Зараз достав е1 і це найкращий е1 в ігрі.
Kirakishou
Member

Повідомлення

JKrl: 25.09.2024 15:20Я так само думав, коли дебют Робін був.
Щось вона тягне прямо до хардпіті. Мало того, що 50/50 програв, так ще й до хардпіті тягне. Надіюся, що вона вартуватиме того. Не скажу, що вона мені не подобається, мені дуже зайшов ролик, де вона загримувалася під Ахерон, та і її пісні також дуже заходять. Але по лору і зовнішності вона для мене майже ніяка. Щодо її абілок вона мені також погоди не зробить, я думаю. У мене є Файрфлай з сігной, Мей з сігною, Спаркл з сігною, Ахерон з сігною, Кафка з сігною, ще хтось типу Броні теж з сігнами. Фейсяо без сігни разом з Робін думаю багато погоди не зроблять. Та і, чесно кажучи, я хоч і закриваю зараз весь контент, але якщо, наприклад, не зможу закрити 12 поверх на всі зірки, то мені буде просто пофіг. 50 нефриту ВЗАГАЛІ погоди не зроблять, коли ти програєш 50/50 і отримуєш всіх на хардпіті.
JKrl
Member

Повідомлення

.Kirakishou
Фейсяо без Робін не існує. Все інше замінюється, але Робін ні.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 27.09.2024 18:01Щодо її абілок вона мені також погоди не зробить, я думаю.
Помиляєтесь. Персонаж реально "робить різницю".
Kirakishou
Member

Повідомлення

JKrl
А Фейсяо без сігни та ейдолонів існує? Я її забрав по вайфу-фактору, просто мене її лор зачіпив і вушка
Те, що вона нагинає гру на Е2 з сігною якось пофіг, коли у тебе є Ахерон Е6
По вайфу-фактору мені краще забрати Ліншу або Раппу, ніж Робін
Але сьогодні вранці вирішив, що заберу по гаранту Тіньюнь, тому питання знімається. Типу якщо Робін програв 50/50 і вона тягне до хардпіті, то вона не дуже мене і хоче. А Тіньюнь нову лутану з однієї крутки
JKrl
Member

Повідомлення

Так, фейсяо з круізом на 90% функціональна. На відміну від ачерон, файрфлай та юнлі.

Але прикол в тому, що вона і такому конфігу не набагато краще ратіо. Різниця щось 2 цикли проти 3.
Kirakishou
Member

Повідомлення

JKrl
Ну я зараз нею граю просто по-приколу, типу новий персонаж. Але після тієї планки, яку задала Ахерон, всі решта персонажі видаються слабенькими. Хоча та ж моя Фейсяо навалює під 200к, що наче і непогано. Типу Бабка так само навалює.
Алсо забув вчора ввести промокоди зі стріму в геншин, от я лох, профукав 300 прімогемів

Відправлено через 8 хвилин 12 секунд:
lewerlin: 27.09.2024 19:55Помиляєтесь. Персонаж реально "робить різницю".
Я готовий її забрати за ось це відео. Кидатиму крутки, якщо отримаю її до кінця банеру, то хай буде
спойлер
daesz
Member

Повідомлення

Оголошенитй реліз дейт GFN2 для глобала - 3 грудня цього року :)
JKrl
Member

Повідомлення

Сноубрейк вже переміг
Kirakishou
Member

Повідомлення

Пройшов завдання Архонтів в геншині, котре в Натлані. Просто супер. Нарешті дійсно цікавий сюжет, навіть хочеться продовження. І нарешті вони завезли нормальних дівчат – і Часка, і Сілонен, і Мавуйка просто супер.
В ХСР новий сюжет також на рівні, особливо чекаю історію з Тіньюнь. Схоже, що Давей не просто так плакав, а таки помінив політику. Бо у мене зараз негативу до ігор міхойо взагалі нема. Навіть не зважаючи на те, що у всіх трьох іграх я програв 50/50 на свіжих банерах.
daesz
Member

Повідомлення

Помітив сьогодні, що прайдвен добавили її на сайті, глянув поки десь 5 хв відео, наче непогано виглядає :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

Схоже, що я поспішив писати схвальні відгуки про Genshin Impact. На відміну від офігенного завдання Архонтів, всі решта місії в Натлані це звичайне принеси-подай. Якби у мене там не було зараз 200 круток і гарант за 10 круток, я б сьогодні видалив цю гру. А також ще декілька гача-смітників типу NIKKE, Reverse1999 та Wuthering Waves. Бо із-за них у мене не вистачає часу на Zenless Zone Zero, який поки що для мене більш цікавий. Мабуть чи не вперше з’явилося справжнє бажання видалити цю гру. Якщо вони не додадуть в Genshin Impact кнопку скіпу, то певне я видалю цю гру.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou,
я дропнув ЗЗЗ, одна з причин була та ж, що й у ГІ - потрібно грати дуже багато репетативного контенту мануально. Та й екшн ігри по типу геншина/зенлеса -то трохи не моє. Я не проти пограти соулслайки, але це ж не кожного дня одне й те саме, ще й хойо збільшує складність кожні 2 тижні в ебісі :/
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 07.10.2024 16:27я дропнув ЗЗЗ, одна з причин була та ж, що й у ГІ - потрібно грати дуже багато репетативного контенту мануально.
Так, погоджуюся, це для мене також мінус цієї гри. Дістало витрачати купу часу на одноманітну фігню. Але в цій грі дівчата просто топ, з фізикою не тільки грудей, але і сідниць. Для мне це аргумент, адже я таким чином сублімую.
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 07.10.2024 16:27потрібно грати дуже багато репетативного контенту мануально
Same. Це при тому, що впхнути автофарм можна і там, і там.
JKrl
Member

Повідомлення

Я думаю в ззз раніше чи пізніше буде автофарм. Так само як вони телевізор покрвщили
Kirakishou
Member

Повідомлення

Тобто Ви також дропнули Zenless Zone Zero? Певно для Вас, як і для мене, Honkai Star Rail – поки що краща гра від miHoYo. Але дівчата в Zenless Zone Zero просто топові, і це вже зацензурені дівчата. Я собі уявляю, якими вони були на беті.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 08.10.2024 14:36Тобто Ви також дропнули Zenless Zone Zero?
Угу. Як і будь-яку гру з "обязяловкою". Мене вистачає на тиждень максимум. ЗЗЗ і Гашня довше протримались за рахунок інших аспектів, але теж дропнулись.
Якщо гра хоче мене змусити грати по-більше, бо я щось там пропущу, я скоріш пропущу гру в принципі.
Kirakishou: 08.10.2024 14:36Honkai Star Rail – поки що краща гра від miHoYo.
В першу чергу вона лояльна до часу, настільки наскільки це в принципі можливо.

Єдина гра, якій я "прощаю" час - Elite Dangerous. Але там в принципі геймплей і є суть гри, все інше просто доп. QoL.
JKrl
Member

Повідомлення

Так, я на початку пгр також дропав бо ручний фарм. По ітогу дропнув бо набридло
Відповісти