Поиграюсь с VPN-ами (спасибо daesz) и отпишусь как решил (если решу) это ограничение.
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
мало-ли, кому-то пригодится
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
Интернет давно изгадили бестолковые политики с такими же кривыми безопасниками. Попробуй подобрать vpn.Delorian: ↑ 27.09.2024 15:03Помогите, судари.
Там більше контенту, в рази...AFU_power: ↑ 05.10.2024 18:48 Навіщо лізти на ті російські трекери, лол. Є ж своя толока. І якщо внутрішній голос сильно просить, то у нас з nnmclub непогано качає
Я розумію, зручність переважає над принципом. Але все-таки потрібно відмовлятись від того всього, ми не вони.Lekrs: ↑ 05.10.2024 19:25Там більше контенту, в рази...AFU_power: ↑ 05.10.2024 18:48 Навіщо лізти на ті російські трекери, лол. Є ж своя толока. І якщо внутрішній голос сильно просить, то у нас з nnmclub непогано качає
Це так не працює, у піратства не має національності... Той самий рутрекер заблокований в рашціAFU_power: ↑ 05.10.2024 19:37Я розумію, зручність переважає над принципом. Але все-таки потрібно відмовлятись від того всього, ми не вони.
Річ не про піратство, а про ходіння на їх трекери з українських айпі та набивання стати. А також підтримування рос роздач. Я же наводив приклад, у нас є толокаLekrs: ↑ 05.10.2024 19:47Це так не працює, у піратства не має національності...AFU_power: ↑ 05.10.2024 19:37
Я розумію, зручність переважає над принципом. Але все-таки потрібно відмовлятись від того всього, ми не вони.
На толоці контенту кіт наплакав. Та стата ні на що не впливає.AFU_power: ↑ 05.10.2024 19:48Річ не про піратство, а про ходіння на їх трекери з українських айпі та набивання стати. А також підтримування рос роздач. Я же наводив приклад, у нас є толока
Що заважає додати туди контент?Lekrs: ↑ 05.10.2024 19:51На толоці контенту кіт наплакав. Та стата ні на що не впливаєAFU_power: ↑ 05.10.2024 19:48
Річ не про піратство, а про ходіння на їх трекери з українських айпі та набивання стати. А також підтримування рос роздач. Я же наводив приклад, у нас є толока
Спочатку його потрібно десь взяти... А взагалі я не роздаю ніколи, тільки качаю.
Зрозумів, питання відсутніLekrs: ↑ 05.10.2024 19:53Спочатку його потрібно десь взяти... А взагалі я не роздаю ніколи, тільки качаю.
Как минимум из-за этого не пользуюсь толокой.AFU_power: ↑ 05.10.2024 18:48 Навіщо лізти на ті російські трекери, лол. Є ж своя толока. І якщо внутрішній голос сильно просить, то у нас з nnmclub непогано качає