Останні статті і огляди
Новини
Asus ROG strix g15 вимикається андервольт біосі
-
RaisingHell
Junior
Вітаю. Є ноутбук Asus ROG strix g15 на i7-10750h. Злітає андервольт у біосі, він працює все ок, непогано так зменшує градуси на процесорі, але просто відключається через деякий час, і потрібно знову включати. Як фіксити?
-
AFU_power
Member
RaisingHell
Можна через AMIBCP здампити біос, замодити щоб анлервольтні значення були по дефолту і зашити біос назад, якщо там біос AMI Aptio
Можна через AMIBCP здампити біос, замодити щоб анлервольтні значення були по дефолту і зашити біос назад, якщо там біос AMI Aptio
-
RaisingHell
Junior
Звучить страшно. Але взагалі дивно чого настройки злітають самі по собіAFU_power: ↑ 05.10.2024 18:40 RaisingHell
-
AFU_power
Member
Може спрацьовує якийсь Failsafe механізм, якщо андервольт чуть збавити злітати буде?RaisingHell: ↑ 05.10.2024 19:09Звучить страшно. Але взагалі дивно чого настройки злітають самі по собіAFU_power: ↑ 05.10.2024 18:40 RaisingHell
-
RaisingHell
Junior
Зараз -80 стоїть. Потрібно потестити на менших значеннях. І взагалі взнати скільки часу проходить, бо це я випадково замістив що злітаєAFU_power: ↑ 05.10.2024 19:10Може спрацьовує якийсь Failsafe механізм, якщо андервольт чуть збавити злітати буде?RaisingHell: ↑ 05.10.2024 19:09
Звучить страшно. Але взагалі дивно чого настройки злітають самі по собі
Відправлено через 48 секунд:
Доречі -80 це максимальне значення в біосі цього ноута
-
AFU_power
Member
Щось мало, я -110 на 10750 вижимав, але -50 встройка, логіку не чіпавRaisingHell: ↑ 05.10.2024 19:11Зараз -80 стоїть. Потрібно потестити на менших значеннях. І взагалі взнати скільки часу проходить, бо це я випадково замістив що злітаєAFU_power: ↑ 05.10.2024 19:10
Може спрацьовує якийсь Failsafe механізм, якщо андервольт чуть збавити злітати буде?
-
RaisingHell
Junior
Так, при менших значеннях також злітає. Злітає після 2-3 перезавантажень ноута
-
x0taby4
Member
Злітає тільки андервольт чи і сопутні налаштування?
-
RaisingHell
Junior
Поки що замітив що андервольт, але і в біосі я нічого крім нього не включав/виключавx0taby4: ↑ 06.10.2024 13:25 Злітає тільки андервольт чи і сопутні налаштування?