MSI готує GeForce RTX 4070 Ti Super для фанатів S.T.A.L.K.E.R. 2. Покупці отримають копію гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
unlnu
Member

Повідомлення

Мабуть, копія гри буде у вигляді коду на активацію в стімі, скоріш за все. Також зрозуміло, що не варто очікувати фанату на копію гри більше ніж стандартну, на жаль... :shuffle:
Геральт
Member

Повідомлення

Eduard1980: 03.10.2024 10:28 Стільки всього навколо Сталкера, дуже схоже на старфілд. Щоб не сталося те саме що з ним.
Старфілд пройшов двічі: пробігся по сюжету, і потім на NG+ по фракціях/сайдах.
kairo
Member

Повідомлення

Але це все прораховується на етапі розробки гри маркетологами.
Усі ці прорахунки не більше ніж пальцем в небо. Гра може продатись мільйонами, а може тисячами. І далеко не завжди це пов'язано із якістю продукту, багато хороших ігор провалилось.
А далі вже немає собівартості як такої!
І по суті далі виробник може роздавати гру безкоштовно!
У вас слабкі уявлення про те, як працюють економічні процеси.
Отже після 1,2 млн. аналогії з ковбасою вже нема!
Виробництво практично любого товару масштабується. До певної межі, виробництво кожної палки ковбаси буде збитковим не дивлячись на ціну продажу. Якщо ковбаса буде продаватись, як гарячі пиріжки, виробник буде отримувати надприбутки, адже велика частина витрат не пов'язана із кожною виробленою палкою ковбаси.
Дуже дивний висновок.
ramm
Member

Повідомлення

Lekrs: 03.10.2024 11:49Якщо б купили, то через пяток літ по мегаскидоньчику, відповідно компанія отримала би копійки... У людей з низьким рівнем доходів, є більш нагальні розтрати чим ігрульки
Але грошей на комп'ютер для сучасних ігор в них достатньо?
kairo
Member

Повідомлення

Lekrs: 03.10.2024 11:49 Якщо б купили, то через пяток літ по мегаскидоньчику, відповідно компанія отримала би копійки... У людей з низьким рівнем доходів, є більш нагальні розтрати чим ігрульки
Та це все відмазки. Геймпас коштує 230 грн на місяць, там буде Сталкер і ще купа інших ігор. Епіки регулярно роздають хороші ігри. По знижкам в Стімі ігри можна придбати буквально за копійки, із останнього: ENDLESS™ Space 2 - 119₴, Victoria 3 - 292₴, Batman: Arkham Collection - 112₴, The Forest - 69₴. Розповідати про те, як бідні люди не можуть собі дозволити ігри в наш час, це смішно.
Igor_1974
Member

Повідомлення

Торрент = крадун, злодій. І не треба шукати гарних слів виправдовувань, суті вони не змінять. Тим більше, на сьогодні ніби не самі ігри продаються, а всього лише право їх пограти. Не можеш/хочеш купити (тут нічого образливого, ситуації є різні) - йди грати в ютубі, там теж цікаво ігри грати :), і бескоштовно.
А MSI молодці, швидко зрухались, і цей товар знайде свого покупця. Мав би лишні гроші - прибдав би таку карту.
Lekrs
Member

Повідомлення

ramm: 03.10.2024 11:58
Lekrs: 03.10.2024 11:49Якщо б купили, то через пяток літ по мегаскидоньчику, відповідно компанія отримала би копійки... У людей з низьким рівнем доходів, є більш нагальні розтрати чим ігрульки
Окей, я та сама людина з не великим прибутком, і якщо я буду тратитись всі ігри що граю, попросту не зможу оновити пк, як прийде час. Або прийдеться дуже сильно економити на їжі, що нанесе шкоду моєму організмові.
Людям з середнім і вище середнього доходом очевидно не зрозуміти... :)
kairo
Member

Повідомлення

Lekrs: 03.10.2024 12:08
ramm: 03.10.2024 11:58
і якщо я буду тратитись всі ігри що граю, попросту не зможу оновити пк, як прийде час.
:facepalm:

Може в такому разі треба більше часу приділяти своєму професійному розвитку, пошуку більш дохідної роботи? В мене на ігри в місяць в середньому 200-400 грн виходить.
Востаннє редагувалось 03.10.2024 12:14 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
Lekrs
Member

Повідомлення

kairo: 03.10.2024 11:59
Lekrs: 03.10.2024 11:49 Якщо б купили, то через пяток літ по мегаскидоньчику, відповідно компанія отримала би копійки... У людей з низьким рівнем доходів, є більш нагальні розтрати чим ігрульки
Та це все відмазки. Геймпас коштує 230 грн на місяць, там буде Сталкер і ще купа інших ігор. Епіки регулярно роздають хороші ігри. По знижкам в Стімі ігри можна придбати буквально за копійки, із останнього: ENDLESS™ Space 2 - 119₴, Victoria 3 - 292₴, Batman: Arkham Collection - 112₴, The Forest - 69₴. Розповідати про те, як бідні люди не можуть собі дозволити ігри в наш час, це смішно.
ось як будуть всі ігри які мені цікаві в гейм пассі, не буду піратити. Гейм пассом користуюсь, але... Гарні скидки на старі ігри які давно пройдені, або малобюджетна індісрань. Епіки раз на рік щось можуть цікаве роздати. Я хочу грати в те що мені цікаве, а не те що підвернеться по скидці.
П.с і не потрібно писати "потрібно більше заробляти". Якщо більше працювати\вчитися, не буде часу на ігри.

Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
kairo: 03.10.2024 12:10
Lekrs: 03.10.2024 12:08
і якщо я буду тратитись всі ігри що граю, попросту не зможу оновити пк, як прийде час.
:facepalm:

Може в такому разі треба більше часу приділяти своєму професійному розвитку, пошуку більш дохідної роботи? В мене на ігри в місяць в середньому 200-400 грн виходить.
це в тебе, якщо я буду купувати у все що граю, в місяць піде 2/3 зп.
kairo
Member

Повідомлення

Lekrs: 03.10.2024 12:14 П.с і не потрібно писати "потрібно більше заробляти". Якщо більше працювати\вчитися, не буде часу на ігри.
avatars-000342350308-cx151f-t240x240.jpg
ramm
Member

Повідомлення

Lekrs: 03.10.2024 12:17це в тебе, якщо я буду купувати у все що граю, в місяць піде 2/3 зп.
Як сказати що в тебе є проблеми, не кажучи що в тебе є проблеми.
Igor_1974
Member

Повідомлення

Ммм.. а як так можна щомісяця стільки на ігри витрачати? Хіба стільки суперпупер проектів вийшло?
Lekrs
Member

Повідомлення

ramm: 03.10.2024 12:19
Lekrs: 03.10.2024 12:17це в тебе, якщо я буду купувати у все що граю, в місяць піде 2/3 зп.
Як сказати що в тебе є проблеми, не кажучи що в тебе є проблеми.
У мене не має проблеми, я задоволений своїм життям :-P
Telcontar
Member

Повідомлення

Lekrs: 03.10.2024 12:17 це в тебе, якщо я буду купувати у все що граю, в місяць піде 2/3 зп.
У вас зп в кілька тисяч гривень? Чи ви граєте у купу свіжих дорогих релізів?
Може увесь цей час краще зайнятись саморозвитком для підняття своїх доходів? А то часи зараз непрості.
kalakawa
Member

Повідомлення

Пірачу без огляду на моральну сторону :super:
І так, в мене є багато часу на ігри саме тому, що я не витрачаю все життя на те щоб заробити на ігри, на які потім не буде часу B-)

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
спойлер
Іноді хіба що підтримую маленьких розробників, все таки і я ганчіркою буваю всередині, розмазня :shuffle:
Востаннє редагувалось 03.10.2024 12:32 користувачем kalakawa, всього редагувалось 1 раз.
Andy07
Junior

Повідомлення

kairo: 03.10.2024 11:55
Усі ці прорахунки не більше ніж пальцем в небо.
Я до того що ніхто не розроблятиме 1 гру роками без перспектив продати певну к-сть і отримати прибуток. Її банально видавці не фінансуватимуть та не випустять в реліз без цих перспектив!
У вас слабкі уявлення про те, як працюють економічні процеси.
Це Ваша суб'єктивна думка!
Отже після 1,2 млн. аналогії з ковбасою вже нема!
Виробництво практично любого товару масштабується. До певної межі, виробництво кожної палки ковбаси буде збитковим не дивлячись на ціну продажу.

Звісно. Саме тому ніхто не відкриває завод для в-ва 100 полок ковбаси на день.
Тому як і згрою люди розробляють бізнес план та прораховують к-ть що можуть виробити та продати. Все як з грою!
Якщо ковбаса буде продаватись, як гарячі пиріжки, виробник буде отримувати надприбутки, адже велика частина витрат не пов'язана із кожною виробленою палкою ковбаси.
А ось тут ні!
В кожній ковбасі ! (На відміну від копії гри) є витрати сировини, праці, енергоносіїв, податків та ін витрат! + маштабувати в-во ви не зможете миттєво, вам треба обладнання купити - в кредит це витрати, знайти людей, їх навчити, збільшити завод - земля і будівлі не ризинові, енергоносії, збільшити адмін. персонал і тд.
Дуже дивний висновок.
Нормальний висновок якщо ми з'ясували що з певної к-сті копій виробник отримує лише прибутки!
Пропоную інший варіант. Хай оголосять що всі гроші запечені за гру після продажу 1.2 млн. копій підуть на ЗСУ :super: !
Lekrs
Member

Повідомлення

Telcontar: 03.10.2024 12:28
Lekrs: 03.10.2024 12:17 це в тебе, якщо я буду купувати у все що граю, в місяць піде 2/3 зп.
У вас зп в кілька тисяч гривень? Чи ви граєте у купу свіжих дорогих релізів?
Може увесь цей час краще зайнятись саморозвитком для підняття своїх доходів? А то часи зараз непрості.
Ладно, 2/3 можливо перегнув, колись давно порахував вартість ігр що зіграв за місяць, вийшло приблизно стільки...
Ні не варто, я хочу розважатись, а не вчитись і багато працювати.
Мене моє життя влаштовує. ;)
Telcontar
Member

Повідомлення

kalakawa: 03.10.2024 12:31 Пірачу без огляду на моральну сторону :super:
І так, в мене є багато часу на ігри саме тому, що я не витрачаю все життя на те щоб заробити на ігри, на які потім не буде часу B-)
Шикарна економічна стратегія! Раптом тяжка хвороба, кацапський мопед в хату прилетить чи ще щось суттєве по витратам - зате ви зекономили вкрали на кілька тисяч гривень ігрульок :lol: А там, хоч трава не рости...
kairo
Member

Повідомлення

Я до того що ніхто не розроблятиме 1 гру роками без перспектив продати певну к-сть і отримати прибуток. Її банально видавці не фінансуватимуть та не випустять в реліз без цих перспектив!
А хто ж тоді вклав $400 млн в Конкорд? Хто вкладав гроші в СВ Аутлоуз? Суісайд Сквод? Як маркетологи, точно все порахували?
Звісно. Саме тому ніхто не відкриває завод для в-ва 100 полок ковбаси на день.
Тому як і згрою люди розробляють бізнес план та прораховують к-ть що можуть виробити та продати. Все як з грою!
Усі ці прорахунки гарно виглядають на папері, але реальність часто зовсім інша.
А ось тут ні!
В кожній ковбасі ! (На відміну від копії гри) є витрати сировини, праці, енергоносіїв, податків та ін витрат! + маштабувати в-во ви не зможете миттєво, вам треба обладнання купити - в кредит це витрати, знайти людей, їх навчити, збільшити завод - земля і будівлі не ризинові, енергоносії, збільшити адмін. персонал і тд.
Основні витрати для виробництва ковбаси, це: побудувати завод, закупити обладнання, транспорт, навчити персонал. Ці, та багато інших витрат, не залежать від об'єму збуту продукції.
Нормальний висновок якщо ми з'ясували що з певної к-сті копій виробник отримує лише прибутки!
Собівартість виробництва гри, як і будь якого іншого ПЗ, масштабується від кількості проданих копій, це банальні речі. Різниця із ковбасою лише в тому, що із ПЗ, це більш виражено ніж із звичайними продуктами.
Пропоную інший варіант. Хай оголосять що всі гроші запечені за гру після продажу 1.2 млн. копій підуть на ЗСУ
А чому не після продажу 2 копій?)) Ви скільки відсотків від своєї ЗП витрачаєте на ЗСУ?
Telcontar
Member

Повідомлення

kairo: 03.10.2024 12:41 А хто ж тоді вклав $400 млн в Конкорд?
Це таки виявилося фейком, бюджет був у районі 200 млн, що теж забагато.
Відповісти