Барбарис: ↑
01.10.2024 06:34
А групові політики, адміністрування та інші приховані(ті, що просто так в налаштуваннях не знайдеш) функції у більшості мов англійською. Банально із системою щось не так.
Не знаю як там у більшості мов, бо більше трьох мов інтерфейсу я на Вінді не пробував, але в російській мові там усе доволі непогано перекладено, що дуже мені допомагає не гуглити зайвий раз чи відкривати перекладач. Тому я надам перевагу, щоб і в майбутньому там теж на моїй системі був переклад, якщо не українською, то хоча б кацапською. Ну а стосовно того, що з моєю системою щось не так, то це в мене однакова ситуація що з Win 10 на компі, що з Win 11 на ноуті, просто це в обох випадках кацапські дистрибутиви корпоративки. Але те що новітнє вікно Параметри російською дуже дивно, бо я зараз скрізь де тільки можна в мовах/регіонах перемкнув з кацапської на українську.
Відправлено через 8 хвилин 2 секунди:
Значить у Вас не надто великий парк програм, якими користуєтеся, напевне ті, що використовуються найбільш масово. Бо для багатьох не надто популярних програм навіть російського інтерфейсу нема, не кажучи вже про український, німецької/французької/іспанської теж може не бути, а лише одна англійська.