Ще раз, аргумент "а от на інтелі працювало!" - це не аргумент, не причина і не діагноз. От у мене другий ПК на АМ5, зібрав новий, туди був переставлений ССД з і5-6600к з він 10 яка нормально працювала. І все завелось: ігри граються, тести тестяться, пам'ять екпиться, все ок. Але почав він від рандому зависати на робочому столі, в ігри можна хоч цілий день грати - ок, потім хопа - зависає на робочому столі, при чому плавно, тобто додатки відмирають "по черзі". В івент менеджері пусто. Хто винен? Ну звісно ж АМ5, бо ж на ІНТЕЛІ Ж ВСЕ ПРАЦЮВАЛО!!!11111Nikolay Yeryomenko: ↑ 05.03.2024 10:00В том обсуждении писали что видеокарта AMD нормально работала на Intel системе. А на AM5 с ней появились проблемы. В данном случае я например думаю что проблема в AM5.GreenMile: ↑ 05.03.2024 09:52а не в ВК не в пам'яті або ще в чомусь
Але потім я поспостерігав і зрозумів, що висне він лише при бездіяльності, і тут "мєня осєніла страшная догадка™" Я згадав, що ще на інтелі некорректно працював перехід в сон, точніше сон був вимкнений взагалі, але було налаштоване відключення дисплея через 15хв бездіяльності, але на робочому столі дисплей не вимикався ніколи при простої, а вимикався лише в іграх, тобто якщо гра запущена і ти не граєш - то монітор вимикався. Звісно це нікого не хвилювало і не заважало.
Короч, вимкнув я вже на АМ5 оце вимкнення дисплея і ПК перестав виснути (потім звісно нову він 11 поставив).
От вам наочний приклад нікчемності аргументів "погана АМ5" і "на інтелі все працювало", бо проблема була у кривій вінді, просто на інтелі і на амд воно проявлялось по-різному