Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Yellow wall
Junior

Повідомлення

spitzer: 25.09.2024 12:55 Не нашёл ветки про усилители, напишу тут.
Надумал прикупить кЕтайский усилитель компактный, и вопрос стоит ли связываться с усилками с темброблоком?
Може краще звичайний б.у підсилювач купити типу TECHNICS SU-V505 коштує 3500 грн:

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/ster ... QBqjd.html

Ось тут він грає:

Китайський підсилювач може швидко набриднути ви почуєте недоліки і тоді приходить розуміння що такі бюджетні підсилювачі просто на погратися і продати і купити нормальний підсилювач.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Yellow wall: 25.09.2024 22:10Ось тут він грає
За цей усь не скажу, але усе разом фігню якусь грає
Yellow wall
Junior

Повідомлення

Radio Bay: 25.09.2024 22:27
Yellow wall: 25.09.2024 22:10Ось тут він грає
За цей усь не скажу, але усе разом фігню якусь грає
Ну там пiнк флойд старий звучить і ще щось.

Ось тут грає його попередник technics su v5 та v3 у активній саморобній акустиці можете послухати. Після цієї системи я зрозумів що магазинна акустика на маленьких динаміках це нiщо порівняно в акустикою на великих динамiках. Раджу послухати як звучить з 22.01 i iншi композицii який звук підсилювачів 80 років якщо система зроблена добре i не в ящику:

https://ibb.co/Xs8knn1
Востаннє редагувалось 25.09.2024 23:06 користувачем Yellow wall, всього редагувалось 1 раз.
spitzer
Junior

Повідомлення

Yellow wall: 25.09.2024 22:10Може краще звичайний б.у підсилювач купити типу TECHNICS SU-V505 коштує 3500 грн
Хмм... Возможно, но идея была иметь такой компактный прямо на компьютерном столе с крутилкой на вытянутой руке, а эту бандуру техникс и поставить тут некуда, это скорее чисто музыкальной форм-фактор на тумбу.
Yellow wall: 25.09.2024 22:10Китайський підсилювач може швидко набриднути ви почуєте недоліки і тоді приходить розуміння що такі бюджетні підсилювачі просто на погратися і продати і купити нормальний підсилювач.
Возможно, но повторюсь, хочу под ПК это. Вот прямо сейчас стоит этот активный саб слева у стойки стола, и чисто практически оно даж удобно. Но принудительно и фиксированно режет низы направляя их на свой саб. А куда ставить этот техникс даж не знаю..

Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
Потужно!
Kosdnepr
Member

Повідомлення

feson: 25.09.2024 20:08 Только к нему БП нужен нормальный. Не для роутера или мобилки....... :D
А линейный
Випадково заглянув в дану тему)
Можете будь ласка підказати простою мовою для лінивих, в чому перевага лінійного БЖ?
Чи є практичний сенс у лінійному БЖ для бюджетного підсилювача (Fosi Audio A502P-S на TPA3116D2)?
Yellow wall
Junior

Повідомлення

spitzer: 25.09.2024 23:06
Возможно, но повторюсь, хочу под ПК это.А куда ставить этот техникс даж не знаю..
Вибачте, недодивився що написано що потрібно компактний.Ну можна було б на стіну вертикально його прикрутити щоб не заважав, але якщо вам потрібен компактний, то це інша справа.
Потужно!
Є ще бiльш масштабніша активна акустика там стоїть 4 по 15" + 18" + у малих щитах динаміки це мій ідеал:

Radio Bay
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 25.09.2024 23:20Можете будь ласка підказати простою мовою для лінивих, в чому перевага лінійного БЖ?
Чи є практичний сенс у лінійному БЖ для бюджетного підсилювача (Fosi Audio A502P-S на TPA3116D2)?
Дешеві умпульсники генерують велику кількість перешкод, простими словами, сруть навколо.
Здебільшого заміна БЖ типу від ноута або мобілки поліпшує звук. Навіть на "малінки" (Raspberry Pi), які використовують, як стрімери, ставлять ЛБЖ. Topping пропонує свій ЛБЖ, ак ап. Не знаю, що там цей Фосі грає, але спробувати, вважаю. є сенс

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Yellow wall: 25.09.2024 23:02Ну там пiнк флойд старий звучить і ще щось
Я знаю, як звучить "старий" флойд на вінілі на гарному тракті, круто він звучить :)

Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
spitzer: 25.09.2024 23:06идея была иметь такой компактный прямо на компьютерном столе с крутилкой на вытянутой руке
Понятно, это всё меняет

Відправлено через 3 години 32 хвилини 23 секунди:
Yellow wall
Мне тут звук выше нигде не нравится, нравиться тут, он бы мне понравился с закрытыми глазами, не понимаю что тут может быть не понятно, но тут не знаю, как у кого и что играет, но, мне кажется, даже с телефона понятно

l-m
Member

Повідомлення

Radio Bay: 26.09.2024 03:53 Мне тут звук выше нигде не нравится, нравиться тут, он бы мне понравился с закрытыми глазами, не понимаю что тут может быть не понятно, но тут не знаю, как у кого и что играет, но, мне кажется, даже с телефона понятно

Це дуже погано. Навіть у першому відео від Yellow wall було краще.

Ось як має бути -
Radio Bay
Member

Повідомлення

l-m: 26.09.2024 09:55Ось як має бути -
У меня этой канадки альбомов пять, хороший музон, а это, похоже был тролинг :)
спойлер
Зображення
Відправлено через 2 години 55 хвилин 11 секунд:
Кстати, DSAUDIO.review очень правильно делает, что во время тестов сразу ставит вперемешку оригинал, правда, последнее время что-то заглохли.

Оригинал Pink Floyd - Money тоже знаю, как звучит
l-m
Member

Повідомлення

Radio Bay: 26.09.2024 15:32
l-m: 26.09.2024 09:55Ось як має бути -
У меня этой канадки альбомов пять, хороший музон, а это, похоже был тролинг :)
Та ні, без жартів та підколів, реально поганий звук, оригінал я додав, щоб було зрозуміло чому.
Radio Bay
Member

Повідомлення

l-m: 26.09.2024 15:57Та ні, без жартів та підколів, реально поганий звук, оригінал я додав, щоб було зрозуміло чому
Порівнянно з тим зашкваром вище то хайєнд, імхо звістно. От орігінал :)

До речі, на чому такому слухаємо? Традиційно у мегаспеців по аудіо порожній профіль )
l-m
Member

Повідомлення

Radio Bay
Я не слухав Pink Floyd та відповідно нічого не казав й не скажу.

На чому слухав не думаю що важливо, тим паче я не ганяюся за понтами, та в цьому випадку це були мої "фонові" навушники HiFiman HE-400se з не рекордною деталізацією чи швидкістю, але достойною тембральною достовірністю та приємним ненапряжним звуком, що не сильно відволікає від роботи. Це найслабша ланка,
хоча для своєї ціни звучать дуже добре якщо є потужний підсилювач (у мене Drop THX ААА One, на не балансному виході колись здалося що він можливо трохи краще ніж старший 789й, а з балансним немає жодного бажання морочить). Мені більше Сенхів 560 та 650 зайшли (та декількох ще інших в діапазоні до $300), хоча у випадку Сенхів це вже питання уподобань, не якості.
І що?)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Чисто цікаво на чому то можна слухати, де така різниця. Ці Дженели + RME, а я їж в живу майже у такому конфізі слухав, цап той же, дженели не 100 пудов ці але з тієї ланки, там іх декілька моделей. Без саба. Грає, на мій смак, ураган, грає навіть у запису дуже схоже на орігінал і немає різниці на чому слухати в розумних межах, бо капец, як схоже. Мені навіть у чомусь у запису більше подобається, є якийсь елемент концертості. Цей відос запостив, бо знаю як це вживу грає, та цю класну пісню, та співачку. Адже цікаво стало на чому то слухалось де доданій оригінал прям круто відрізняється від запису. От вирішив, що може то я гоню, таке ж теж не можна виключати. Розвісив на 2 монітори, звук відкритий, на люблю порівнянь у навушниках, тиц туди, тиц сюди, гучність вирівняв, схоже. Може гоню, сина покликав, поставив спіною, йому теж схоже, навіть здивувався у чому питання та плечами пожав. Моєму сину ці аудіо забави зовсім пофіг, не цікаво, тому я інколи його застосовую, як незалежного незаангажованого слухача. От такі я провів цікаві спостереження з того що і як ми чуємо :)

До речі приклад, як круто саб може интегруватися у систему, я б там цапа тільки на мультібіт або R2R змінив, але в мене самого R2R, тому круто. Міксувати гарні монітори з мультібитами та лампами, то давня забава
Radio Bay
Member

Повідомлення

Ржака, такого я ще не бачив, ламповий комбайн YAQIN CS-201 Hybrid Tube Amplifie, на борту стерео підсилювач, вушний підсилювач, цап, блютуз 5.0, кавоварки нема :D

http://www.yaqincn.com/CS2017973.html
https://www.ebay.com/itm/116118554305
https://www.hifi-amplifiers.com/en/yaqi ... -5920.html
lewerlin
Member

Повідомлення

Radio Bay: 27.09.2024 08:55кавоварки нема :D
:puke: Нашо воно таке треба... Без кавоварки...
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 27.09.2024 08:55кавоварки нема
прорахунок виробника я тобі скажу
Radio Bay
Member

Повідомлення

Здається з'явився цікавий бюджетній варіант Fiio K11 R2R, типа для старту, а то з цим увесь час проблеми з чого почати
Hotspur
Member

Повідомлення

думаю гарна річ. близько 100 баксів на Алі
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 28.09.2024 11:41думаю гарна річ. близько 100 баксів на Алі
Я чому і написав, тому що бюжетно, а то порадити комбайн за косарь кожен дурень може. Хвалять за музичність та рітмічність, то для R2R норм. Порівняно з більш коштовними апаратами губить трохи деталей, не критично, але ціна. Гарно відгукається на заміну БЖ, ну, то типово, там ІБП "від ноута". Не люблю USB-C, але то мої таргани. Я буже обережний до відгуків. але тут мені сподобалось. Вже навіть заміну БЖ розколупали, тобто є тема апу. Цікава цаца. Там в них ще й бюджетний стрімер вийшов, але не цікавився, що до чого, якось не моя тема

Почекаю поки Дакмастер його розколупає та прокоментує технічну частину
Radio Bay
Member

Повідомлення

R2R каже "ні" мікрухам (спойлер для саморозвитку)
Fiio K11 R2R
Зображення
Відповісти