Останні статті і огляди
Новини
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
tolebamber
Member
noys
Лучше переплатить и взять G309 - там хоть кнопки оптика.
Лучше переплатить и взять G309 - там хоть кнопки оптика.
-
VBerezovsky
Member
Маю G305 вже декілька років, рука не втомлюється, акумулятор Eneloop всередині тримає до 4-6 місяців. В цілому задоволений, але дуже гучна, як на мене.Ramiras: ↑ 25.09.2024 13:26 noys
Только что узнал что она 100 грамм весит,капец много
Мне кажеться мне для игр не подойдёт,рука будет уставать
-
Ramiras
Member
А в какие игры вы играете?у меня от моей логитеч м100 побаливает рука если долго играю,может с суставами что-тоVBerezovsky: ↑ 25.09.2024 14:09Маю G305 вже декілька років, рука не втомлюється, акумулятор Eneloop всередині тримає до 4-6 місяців. В цілому задоволений, але дуже гучна, як на мене.Ramiras: ↑ 25.09.2024 13:26 noys
Я уже незнаю какую брать,куча видео пересмотрел и комментариев перечитал...в каждой мышке какие то минусы...
Подчеркнул для себя мышки ламзу
Но наверное в первую очередь главное вес для меня
Відправлено через 3 хвилини 29 секунд:
G 309 тоже дохрена весит,мне бы до 60
-
VBerezovsky
Member
Да всё подряд на самом деле, из последнего - Last Train Home и Civ 6. Обе игры с упором на управление мышкой, усталости на G305 не замечал ни разу.Ramiras: ↑ 25.09.2024 14:36 А в какие игры вы играете?у меня от моей логитеч м100 побаливает рука если долго играю,может с суставами что-то
Но опять же, у меня не такой широкий опыт с мышами, как у многих здесь, просто увидел G305 и решил вставить свои пять копеек, как владелец
-
Ramiras
Member
Понятно,но многие и не пишут по мышкамVBerezovsky: ↑ 26.09.2024 05:56Да всё подряд на самом деле, из последнего - Last Train Home и Civ 6. Обе игры с упором на управление мышкой, усталости на G305 не замечал ни разу.Ramiras: ↑ 25.09.2024 14:36 А в какие игры вы играете?у меня от моей логитеч м100 побаливает рука если долго играю,может с суставами что-то
Но опять же, у меня не такой широкий опыт с мышами, как у многих здесь, просто увидел G305 и решил вставить свои пять копеек, как владелец
Ну я пришел к такому на данный момент... узнал размеры своей мышки старой113х62 мм и в высоту не помню.логитеч м100
узнал размер своей ладони...примерно 19см длинна и ширина 13
И пришел к выводу что мне точно нужна мышка больше чем моя старая,насколько больше в душе не чаю
И мне нужна лёгкая мышка.
Читал комменты,смотрел видео...пока ламзу у меня в лидерах...какая именно модель мне нужна,тоже в душе не чаю
Углубляться в микрики и подобное не буду,ибо это надолго...щас акции до 29 сентября...постараюсь за 3 дня ещё инфы надыбать.
Было бы 10 к грн на мышку,не парился бы и взял бы из топ сегмента какую нибудь зоуви ю2.
Пысы тяжело выбирать,когда ты не знаешь что тебе конкретно нужно
-
VBerezovsky
Member
Советую сходить в какой-нибудь Комфи и попробовать подержать разные мышки, поерзать ими, поклацать. И уже отталкиваться от примерных габаритов, веса и формы того, что оказалось удобнее всего.Ramiras: ↑ 26.09.2024 07:15 Пысы тяжело выбирать,когда ты не знаешь что тебе конкретно нужно
-
Ramiras
Member
та щас в том то и дело сильно не походишь....лишний раз не хочу никуда выходитьVBerezovsky: ↑ 26.09.2024 07:35Советую сходить в какой-нибудь Комфи и попробовать подержать разные мышки, поерзать ими, поклацать. И уже отталкиваться от примерных габаритов, веса и формы того, что оказалось удобнее всего.Ramiras: ↑ 26.09.2024 07:15 Пысы тяжело выбирать,когда ты не знаешь что тебе конкретно нужно
поэтому выбираю в слепую + говорят что мышка сразу может не подойти,а через 1-2 недели как влитая будет
-
noys
Junior
Таким чином я намагався замінити G305 на нову G309, але ця миша коротка та з правого боку мишки прямий кут поміж середнім та безіменним пальцями заважає мені зручно тримати її.
З причини «виступу» на правій стороні мишки мені незручно тримати Logitech G502 X та бездротову Plus.
Тому я залишив собі G305.
-
tolebamber
Member
noys
Сам сидів на 305, поставити хороші кнопки та енкодер, зашумити, переробити на литий із зарядкою (що б була менша вага) - профіт
Сам сидів на 305, поставити хороші кнопки та енкодер, зашумити, переробити на литий із зарядкою (що б була менша вага) - профіт
-
noys
Junior
У мене хват кінчиками пальців (це я так думаю, але невпевнений)))). Мені зручніше, коли середній палець та вказівний на одному рівні, тобто дві основні кнопки миши повинні бути на одній висоті. Тому підійшли миши: Razer Viper V2 Pro та Logitech G305 Wireless. У цих мишках маленька висота, немає горба посередині, як у Asus ROG Keris II Ace, HyperX Pulsefire FPS, Razer DeathAdder. Мені потрібна бездротова, тому що роблю різкі рухи у грі. І необхідний регулятор висоти підіймання миши над килимком. Тому обрав основну мишу Razer Viper V2 Pro. Легка. Відносно нова. З виходом Vерсії 3, ця стала дешевшою і зараз на неї акція. До того ж можна докупити Razer Hyperpolling Wireless Dongle 8K Hz для точного та плавного наведення курсору.Ramiras: ↑ 25.09.2024 13:26 noys
Ну по отзывам ниче так,только ломается через1-2 года
А какая у вас основная?и какая самая удобная, и лёгкая,если судить по фото?
Ещё посмотрел обзор,говорят она больше подходит для пальцевого хвата,а мне нужно для когтевого
Гадаю, що рука ще втомлюється з-за того, що локоть висить зі столу. Необхідно, щоб локоть знаходився на столі або на підлокотнику крісла. Буває я граю в день по 6-7 годин, і без втоми руки. Мені здається, що вага миши впливає, в основному, на швидкість початкового руху при наведені на ціль.Ramiras: ↑ 25.09.2024 13:26 noys
Ещё посмотрел обзор,говорят она больше подходит для пальцевого хвата,а мне нужно для когтевого
Рука у меня 19 сантиметров на 13
Відправлено через 33 хвилини 33 секунди:
У Lamzu немає гарантії в Україні.Ramiras: ↑ 23.09.2024 09:34Тоесть второй раз вы бы уже не купили?Patruletz: ↑ 23.09.2024 09:17
2 місяці і воно вже почало гриміти, при чому помилкових спрацювань немає, не люфтить
Я бы взял lamzu мышку,но цены просто конские на них,по 6-8 к
А у Logitech по гарантії роблять заміну миши без ремонту (обмінюють на таку саму нову). Але!.. протягом 2-х років гарантії. А далі за свій рахунок.
Відправлено через 2 години 48 хвилин 1 секунду:
При пошуку та вибору мишки я зіткнувся з тими самими проблемами: інформації замало, конкретики замало; який хват!?; яка форма потрібна; яка зручна? якими грають PRO!?Ramiras: ↑ 26.09.2024 07:15 Понятно,но многие и не пишут по мышкам
Ну я пришел к такому на данный момент... узнал размеры своей мышки старой113х62 мм и в высоту не помню.логитеч м100
узнал размер своей ладони...примерно 19см длинна и ширина 13
И пришел к выводу что мне точно нужна мышка больше чем моя старая,насколько больше в душе не чаю
И мне нужна лёгкая мышка.
Читал комменты,смотрел видео...пока ламзу у меня в лидерах...какая именно модель мне нужна,тоже в душе не чаю
Углубляться в микрики и подобное не буду,ибо это надолго...щас акции до 29 сентября...постараюсь за 3 дня ещё инфы надыбать.
Пысы тяжело выбирать,когда ты не знаешь что тебе конкретно нужно
В магазинах на витринах мишек обмаль, щоб їх помацати. Особливо, якщо потрібна якась конкретна або коштовна модель. І для цього потрібно обходити достатньо магазинів.
Але один ресурс, який більш менш мені наводив до конкретики це RTINGS:
https://www.rtings.com/mouse/reviews/lo ... lightspeed
Це посилання на G305.
Там вони тестують та роблять огляд. І для якого хвату зручніше, і по вазі тощо.
-
YumiSS
Member
Коротенька переісторія
Також з позитиву - це вага, я останній раз купував мишку 5 років тому і якось не думав дуже про вагу але легенька миша це дуже круто, після користування буквально одного вечора стало на 100% зрозуміло, що стару мишу потрібно було міняти значно раніше, а не чекати поки вона морально втомиться в моїх очах.
Із негативу, через який я власне її повернув, чекаю на повернення коштів. Це кліки, боже які вони гучні, я ніколи б не подумав про себе....що я буду вважати кліки нестерпними через гучність
В навушниках ще ок, але без них - це просто треш, в оглядах я не зустрічав цієї "фічі" чи не придав значення через те, що і подумати не міг, що я буду саме тим - кого воно буде бісити
В результаті певно думатиму про інший бренд, дуже сподобалась вага але в логітеч мабуть такого більше немає аналогічного по ній
А ще засмутила відсутність кнопки для перемикання dpi, це ж супер зручно, нахіба вони прибрали її
Тепер думаю чи варто відразу замовити Zaopin Z2 про яку досить непогані відгуки (а ще вона ніби має нормальні кліки ). Також вона легка (65г проти 60г у superlight2)
- спойлер
- YumiSS: ↑ 17.09.2024 14:25 Усім привіт, може щось порадите, маю мишку logitech g703. Вона мені служить вже років 5
Здавав по гарантії з проблемою коліщатка, все пофіксили декілька років тому, після цього жодних проблем.
Щоправда під великим пальцем гума злізла аж до пластику, хоча це в жодному разі не заважає нею користуватись мені, мабуть звик. Інколи, дуже рідко даблклік відбувається, але це мені не заважає.
Та ось думав замінити мишку, замовив superlight 2, але чисто випадково побачив, що від сьогодні її за 4к всього можна взяти на тій же розетці (якась акція почалась на їх товари). Замовлення за 5.3к скасував (добре, що ще не відправили )
І ось тепер задумався, чи може нову купити г703? Мене вона цілком влаштовує, особливо я переймаюся за симетричність супейлайт 2, адже г703 ергономічна.
Але ніби як суперлайт значно новіша та сучасніша і шо обрати
Хват пальцями
На даний момент, на жаль, немає змоги прийти та пощупати - тільки замовити та отримати.
ДякуюYumiSS: ↑ 19.09.2024 17:25Дякую, та замовив вже суперлайт2, але якщо вже попадеться якийсь дефект (тьфу тьфу тьфу) то замовлю ось цю, про неї теж немало пишуть, відгуки ніби непогані та й вона ергономічна, що є перевагою, як на мене.
Також з позитиву - це вага, я останній раз купував мишку 5 років тому і якось не думав дуже про вагу але легенька миша це дуже круто, після користування буквально одного вечора стало на 100% зрозуміло, що стару мишу потрібно було міняти значно раніше, а не чекати поки вона морально втомиться в моїх очах.
Із негативу, через який я власне її повернув, чекаю на повернення коштів. Це кліки, боже які вони гучні, я ніколи б не подумав про себе....що я буду вважати кліки нестерпними через гучність
В навушниках ще ок, але без них - це просто треш, в оглядах я не зустрічав цієї "фічі" чи не придав значення через те, що і подумати не міг, що я буду саме тим - кого воно буде бісити
В результаті певно думатиму про інший бренд, дуже сподобалась вага але в логітеч мабуть такого більше немає аналогічного по ній
А ще засмутила відсутність кнопки для перемикання dpi, це ж супер зручно, нахіба вони прибрали її
Тепер думаю чи варто відразу замовити Zaopin Z2 про яку досить непогані відгуки (а ще вона ніби має нормальні кліки ). Також вона легка (65г проти 60г у superlight2)
-
YumiSS
Member
Вже майже замовив Zaopin Z2 але натрапив на відоси про VXE. В результаті замовив VXE mad r major, дуже сподіваюсь, що вона мені підійде
-
daesz
Member
Your faultYumiSS: ↑ 27.09.2024 15:27 Вже майже замовив Zaopin Z2 але натрапив на відоси про VXE. В результаті замовив VXE mad r major, дуже сподіваюсь, що вона мені підійде
-
YumiSS
Member
Чому, що не так?daesz: ↑ 27.09.2024 15:33Your faultYumiSS: ↑ 27.09.2024 15:27 Вже майже замовив Zaopin Z2 але натрапив на відоси про VXE. В результаті замовив VXE mad r major, дуже сподіваюсь, що вона мені підійде
Востаннє редагувалось 27.09.2024 16:15 користувачем YumiSS, всього редагувалось 1 раз.
-
daesz
Member
То був жарт, але жаопін мене приємно вразив, і якість матеріалів дуже приємна, не люфтить, топовий сенсор, безпровід, преміальна упаковка (у порівнянні з рейзерами та лоджитехами які в мене були до того), 4к, хотсвап, демократична ціна. Я не кажу що це найкраща мишка в світі, але в цій ціновій категорії та навіть в ціновій категорії х2 - швидше за все конкурентів у неї немає
-
Ramiras
Member
noys
Спасибо что развернуто максимально
"У мене хват кінчиками пальців (це я так думаю, але невпевнений))))"
У меня когтевой хват,я тоже раньше не понимал,думал что ладонный =)
Ну типа когда пальцевый хват как у тебя ты говориш,то это когда ты мышку исключительно пальцами держиш,остальной рукой до стола не дотрагиваешься
Когтевой это когда у тебя задействованы пальцы и ладонь лежит на столе
А ладонный хват это когда ты полностью мышку рукой обволакиваешь
"Мені потрібна бездротова, тому що роблю різкі рухи у грі"
Мне тоже без шнура нужна и легкая...у меня сенсивити в играх очень высокая,я на столе мышкой почти не ялозю по столу...коврика нету...мышка логитеч м100 за 100 грн когда то покупал
Думал что нет разницы какая мышка для стрельбы...но сейчас понимаю что ДПИ влияет сильно,судя по видосам,которые я посмотрел + коврик нужно докупить
"До того ж можна докупити Razer Hyperpolling Wireless Dongle 8K Hz для точного та плавного наведення курсору."
Вот за это я смотрел видео...что даже нет смысла подключать 4к герцовку,если монитор не поддерживает как минимум 240 герц и больше,а 8к герц и в помине.
"Гадаю, що рука ще втомлюється з-за того, що локоть висить зі столу. Необхідно, щоб локоть знаходився на столі або на підлокотнику крісла. Буває я граю в день по 6-7 годин, і без втоми руки. Мені здається, що вага миши впливає, в основному, на швидкість початкового руху при наведені на ціль."
Да именно,рука свисает,но не полностью...но мышку все равно хочу легкую.
"У Lamzu немає гарантії в Україні.
А у Logitech по гарантії роблять заміну миши без ремонту (обмінюють на таку саму нову). Але!.. протягом 2-х років гарантії. А далі за свій рахунок."
Да меня только отталкивает гарантия,я бы без раздумий взял бы ламзу.
На сайте что ты скинул Ламзу Майя топ 1 для стрелялок и в цене она не такая дорогая как остальные по 6-7к грн...а ламзу майя за 5к можно взять
"Там вони тестують та роблять огляд. І для якого хвату зручніше, і по вазі тощо."
Да за сайт огромное спасибо,я теперь захожу туда регулярно
Відправлено через 38 секунд:
Відправлено через 6 хвилин 54 секунди:
[/quote]
YumiSS
Я смотрел много видео и комментариев много читал и отзывов...все сводиться к поломке колесика мышки через 6 месяцев - 2 года,в этом промежутке.
Я тоже её изначально рассматривал,но не хочу потом с гарантией мозготрудом заниматься и возвратами.
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
daesz
А где можно заказать зяопинь з2?
В интернете искал не нашел
Разве что алиэкспресс
Ну типа когда пальцевый хват как у тебя ты говориш,то это когда ты мышку исключительно пальцами держиш,остальной рукой до стола не дотрагиваешься
Мне тоже без шнура нужна и легкая...у меня сенсивити в играх очень высокая,я на столе мышкой почти не ялозю по столу...коврика нету...мышка логитеч м100 за 100 грн когда то покупал
Думал что нет разницы какая мышка для стрельбы...но сейчас понимаю что ДПИ влияет сильно,судя по видосам,которые я посмотрел + коврик нужно докупить
"До того ж можна докупити Razer Hyperpolling Wireless Dongle 8K Hz для точного та плавного наведення курсору."
Вот за это я смотрел видео...что даже нет смысла подключать 4к герцовку,если монитор не поддерживает как минимум 240 герц и больше,а 8к герц и в помине.
"Гадаю, що рука ще втомлюється з-за того, що локоть висить зі столу. Необхідно, щоб локоть знаходився на столі або на підлокотнику крісла. Буває я граю в день по 6-7 годин, і без втоми руки. Мені здається, що вага миши впливає, в основному, на швидкість початкового руху при наведені на ціль."
А у Logitech по гарантії роблять заміну миши без ремонту (обмінюють на таку саму нову). Але!.. протягом 2-х років гарантії. А далі за свій рахунок."
На сайте что ты скинул Ламзу Майя топ 1 для стрелялок и в цене она не такая дорогая как остальные по 6-7к грн...а ламзу майя за 5к можно взять
"Там вони тестують та роблять огляд. І для якого хвату зручніше, і по вазі тощо."
Відправлено через 38 секунд:
P.s Извините не умею цитировать,написал как смогRamiras: ↑ 28.09.2024 13:46 noys
Відправлено через 6 хвилин 54 секунди:
[/quote]
YumiSS
Я смотрел много видео и комментариев много читал и отзывов...все сводиться к поломке колесика мышки через 6 месяцев - 2 года,в этом промежутке.
Я тоже её изначально рассматривал,но не хочу потом с гарантией мозготрудом заниматься и возвратами.
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
daesz
Разве что алиэкспресс
-
daesz
Member
Алі або амазонRamiras: ↑ 28.09.2024 13:57 daesz
Разве что алиэкспресс
-
7mindfields
Member
Оце в першу чергу треба фіксити, а не мишу купувати с 8000hz, якщо не хочеться в перспективі мати проблеми з ліктьовим нервом і німіючі пальці (з власного досвіду)Ramiras: ↑ 28.09.2024 13:57 Да именно,рука свисает,но не полностью...но мышку все равно хочу легкую.
-
Varzek
Member
Почему-то моя Pulsar X2 Bruce Lee Limited Edition резко потеряла в автономности. Раньше 5 дней держала, а сейчас 2 дня. Пробовал выключать Motion Sync - не помогло. Менял Auto Sleep с 1 минуты на 30 секунд - ну на пол дня стала дольше работать. В чём может быть проблема?
- спойлер
-
SERGBILL
Member
Varzek може банально акумулятор дохне?