Останні статті і огляди
Новини
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
FIIO k5 pro essБезвесть: ↑ 11.09.2024 02:01кілька варіантів зовнішніх
-
Nutbar
Member
Щось ви кудись звернули Вам тут намагаються втюхати ідею викинути гроші на вітер, вирішуючи неіснуючу проблему. Якщо якість звуку в навушниках влаштовує, то не треба витрачастись на окремий цап/підсилювач/навушники. Ви ж здається зовсім не за цим прийшли.Безвесть: ↑ 10.09.2024 22:41 Можу і в аудіокарту вкласти. Ви кажете про карту в комп, зовнішню карту чи аудіоінтерфейс? цих штук дуже багато . Щось порадите?
Не подобається мік і є 200 баксів? - можна пошукати якийсь альтернативний usb мік. Але самсон непоганий, його і на домашніх студіях використовували, не те що для стрімів на ютуб. Можна дійсно спробувати докупити до нього павука та повісити це все на пантограф, щоб прибрати шум викликаний вібраціями. Причому так само варто зробити і з новим мікрофоном, якщо ви все ж вирішите свій міняти. Фіксована тринога на столі це треш, особливо під час ігрових сесій.
Шлях з зовнішнім аудіоінтерфейсом + конденсаторним мікрофоном витягне з кишені більше. Якщо стріми це неприбуткове хоббі, то не варто витрачатись Та якщо все ж хочете, то варіанти зовнішніх звукових карт з амазону за $50 вам кидали, в Україні те саме коштує $100+. І це прямо самісіньке дно. За мікрофон відчутно кращий самсону доведеться викласти ще більше. Нормальний пантограф це ще близько сотні баксів. Я перепробував багато, дешеві дуже швидко виходять з ладу, зупинився на Rode PSA1 - це гарний варіант.
-
Безвесть
Member
Насправді мене розвернуло туди куди треба. Мікрофон у мене дійсно хороший, а от якісного звуку я не чувNutbar: ↑ 11.09.2024 02:41Щось ви кудись звернули Вам тут намагаються втюхати ідею викинути гроші на вітер, вирішуючи неіснуючу проблему. Якщо якість звуку в навушниках влаштовує, то не треба витрачастись на окремий цап/підсилювач/навушники. Ви ж здається зовсім не за цим прийшли.Безвесть: ↑ 10.09.2024 22:41 Можу і в аудіокарту вкласти. Ви кажете про карту в комп, зовнішню карту чи аудіоінтерфейс? цих штук дуже багато . Щось порадите?
Не подобається мік і є 200 баксів? - можна пошукати якийсь альтернативний usb мік. Але самсон непоганий, його і на домашніх студіях використовували, не те що для стрімів на ютуб. Можна дійсно спробувати докупити до нього павука та повісити це все на пантограф, щоб прибрати шум викликаний вібраціями. Причому так само варто зробити і з новим мікрофоном, якщо ви все ж вирішите свій міняти. Фіксована тринога на столі це треш, особливо під час ігрових сесій.
Шлях з зовнішнім аудіоінтерфейсом + конденсаторним мікрофоном витягне з кишені більше. Якщо стріми це неприбуткове хоббі, то не варто витрачатись Та якщо все ж хочете, то варіанти зовнішніх звукових карт з амазону за $50 вам кидали, в Україні те саме коштує $100+. І це прямо самісіньке дно. За мікрофон відчутно кращий самсону доведеться викласти ще більше. Нормальний пантограф це ще близько сотні баксів. Я перепробував багато, дешеві дуже швидко виходять з ладу, зупинився на Rode PSA1 - це гарний варіант.
Куплю аудіо карту і на цьому поки все. Треба звідси тікати, бо ці ваші аудіоштуки дуже дорогі.
-
Radio Bay
Member
О, так буває, в мене колись була SB Live, та я вважав, що MP3 - це круто. Круті Creative Inspire 2.1 2400 теж булиБезвесть: ↑ 11.09.2024 03:18а от якісного звуку я не чув
Усе познається в порівнянні
Саме розумне рішення, хоч прийшов і не за цим )Безвесть: ↑ 11.09.2024 03:18Куплю аудіо карту і на цьому поки все
Ми тут дуже обережні в порадахБезвесть: ↑ 11.09.2024 03:18Треба звідси тікати, бо ці ваші аудіоштуки дуже дорогі
-
DEVES
Member
https://prodj.ua/sound-cards/Безвесть: Зрозумів. Дайте кілька варіантів зовнішніх і внутрішніх карт
-
Безвесть
Member
Трошки почитав попередні повідомлення і замовив Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
-
Radio Bay
Member
Теж варіант, чекаємо відгукаБезвесть: ↑ 11.09.2024 16:19Трошки почитав попередні повідомлення і замовив Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
-
DEVES
Member
Купить свистоперделку это конечно типичное решение для данного "ресурса"
-
Radio Bay
Member
У него нормального звука вообще нет, то, что я предлагал выше реально будет лучше, но и так сделает для себя скачок. Я могу конечно покритиковать, но не вижу смысла устраивать срач и портить человеку настроение.DEVES: ↑ 11.09.2024 17:21Купить свистоперделку это конечно типичное решение для данного "ресурса"
И, мне кажется, на этом ресурсе уже пришло понимание, что дешманские аудиоинтерфейсы для прослушивания музыки - выкинутые деньги
-
Hotspur
Member
і нащо внутрішню карту ?Безвесть: ↑ 11.09.2024 16:19 Трошки почитав попередні повідомлення і замовив Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
Відправлено через 22 секунди:
це погана покупкаRadio Bay: ↑ 11.09.2024 17:17Теж варіант, чекаємо відгука
-
Безвесть
Member
В компі як раз вільний один слот. Музику я більше ніде не слухаю. Справді погана покупка?Hotspur: ↑ 11.09.2024 18:14і нащо внутрішню карту ?Безвесть: ↑ 11.09.2024 16:19 Трошки почитав попередні повідомлення і замовив Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
Відправлено через 22 секунди:це погана покупкаRadio Bay: ↑ 11.09.2024 17:17Теж варіант, чекаємо відгука
-
Hotspur
Member
звичайно. всі наводки ідуть на звукову карту. тому всі ТОРові карти завжди зовнішніБезвесть: ↑ 11.09.2024 18:22Справді погана покупка?
-
Radio Bay
Member
Не ліпшаБезвесть: ↑ 11.09.2024 18:22Справді погана покупка?
-
Безвесть
Member
Я її ще не послухав а вже розчарований.. сказали що це свістопєрдєлка
-
Scoffer
Member
Безвесть
Поменше слухай форумних експертів. Карта собі як карта. Вони чомусь вирішили що якщо зовнішня так там одразу супер-пупер живлення, а по факту той же імпульсник
Поменше слухай форумних експертів. Карта собі як карта. Вони чомусь вирішили що якщо зовнішня так там одразу супер-пупер живлення, а по факту той же імпульсник
-
Eduard1980
Member
Приєднаюсь до вищенаписаного.
Колись теж хотів її, бімба по оглядам + свістопєрдєлка, якщо потрібно)) а то тут дійсно нарадять))
-
Безвесть
Member
Завтра її вже послухаю. Скажу шо воноEduard1980: ↑ 11.09.2024 20:51Приєднаюсь до вищенаписаного.
Колись теж хотів її, бімба по оглядам + свістопєрдєлка, якщо потрібно)) а то тут дійсно нарадять))
-
Radio Bay
Member
Сприймай мої слова не так, не ліпший, то не значить поганий, то дуже не погана внутрішня ЗКБезвесть: ↑ 11.09.2024 19:50Я її ще не послухав а вже розчарований.. сказали що це свістопєрдєлка
Усе працює у купи, от там зверху лінка на Фііо, там норм працює у такому вигляді, як є. Хто бажає може поміняти БЖ та імпульсники різні бувають, в мене є і iFi iPowerX та iPower2. Внутрішні карти, то вчорашній деньScoffer: ↑ 11.09.2024 19:56Вони чомусь вирішили що якщо зовнішня так там одразу супер-пупер живлення, а по факту той же імпульсник
-
Scoffer
Member
Radio Bay
На цьому саундбластері наміряли реальними вимірами сигнал/шум не менше 103дБ. Відповідно щоб почути якийсь там гул живлення треба мати навушники не меншої чутливості, сісти в безехову камеру, викрутити гучність на максимум і вслухуватись в запис абсолютної тиші а шо ж там таке шумить на грані чутливості вуха. Якщо це не твій варіант експлуатації карти, то можна не перейматись.
Ви от реально як китайські піонери, знаходите собі проблеми на рівному місці і героїчно їх вирішуєте. Я б ще зрозумів якби у когось тут була система аля B&W Nautilus котрій просто по класу непристойно грати на якихось там звуковухах. Так нж, сидите на якомусь пересічному хламі середнього пошибу з аліка і про щось там віщаєте
На цьому саундбластері наміряли реальними вимірами сигнал/шум не менше 103дБ. Відповідно щоб почути якийсь там гул живлення треба мати навушники не меншої чутливості, сісти в безехову камеру, викрутити гучність на максимум і вслухуватись в запис абсолютної тиші а шо ж там таке шумить на грані чутливості вуха. Якщо це не твій варіант експлуатації карти, то можна не перейматись.
Ви от реально як китайські піонери, знаходите собі проблеми на рівному місці і героїчно їх вирішуєте. Я б ще зрозумів якби у когось тут була система аля B&W Nautilus котрій просто по класу непристойно грати на якихось там звуковухах. Так нж, сидите на якомусь пересічному хламі середнього пошибу з аліка і про щось там віщаєте
Востаннє редагувалось 11.09.2024 22:51 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
а коли в мережі буде 255 а не 230 і карта зловить дику наводку - все окScoffer: ↑ 11.09.2024 22:47 Radio Bay